چیز کیک موکا

میخواستم اول چیز کیک کلاسیکو که احتیاجی به فر نداره و فکر کنم سبکتر و خومشزه تر باشه رو درست کنم ولی نشد چون خامه فرم گرفته نداشتم و حسشم نبود که درست کنمwhistling

موادشو بگم اول:

بیسکوییت پودر شده ٢٠٠گرم

پودر کاکائو ١ قاشق غذاخوری ولی من ٢ تا ریختمزبان

کره ذوب شده ۵٠ گرم

پودر قهوه یا نسکافه ١ قاشق غذاخوری سرپر

آب جوش نصف قاشق مرباخوری

پنیر خامه ای ۵٠٠گرم

شکر ١۴٠ گرم

آرد ٣٠گرم

تخم مرغ ٣ عدد

ماست خامه ای ۵۵ گرم

 

مواد لازم گاناش شکلاتی:

شکلات تخته ای ٢٠٠گرم

خامه صبحانه١۵٠گرم

حالا بریم درستش کنیم:Smiley from millan.net

بیسکوییت پودر شده پودر کاکائو و کره ذوب شده رو مخلوط میکنیم و کف قالب کمربندی میریزیم و پرس میکنیم و یه نیم ساعتی میذاریم تو یخچال.پودر قهوه و آب جوش رو مخلوط میکنیم و میذاریم کنار.پنیر خامه ای و شکر رو بادرو کند همزن میزنیم بعدش آرد رو بهش اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم بعد تخم مرغ هارو یکی یکی اضافه میکنیم مخلوط میکنیم و قهوه خنک شده رو هم بهش اضافه می کنیم و آخرشم ماست خامه ای رو باهاش مخلوط می کنیم حالا این مخلوط رو میریزیم رو لایه بیسکوییتی و قالب رو میذاریم تو فر ١۶٠ درجه سانتی گراد که از قبل گرمش کردیم به مدت ۴٠ دقیقه بعد از این مدت فر رو خاموش میکنیم و میذاریم کیک تو فر یک ساعتی بمونه تا خنک بشه و بعد میذاریم تو یخچال چند ساعتی بمونه و بعد از قالب در میاریم و با گاناش تزیین می کنیم

گاناش:

خامه صبحانه رو تو یه ظرف مناسب میریزیم و روی حرارت ملایم میذاریم تا گرم بشه بعد از روی حرارت برمبدارم و شکلات خرد ده رو بهش اضافه می کنیم و مخلوط میکنیم تا مخلوط یکدستی بدست بیاد.

حالا بریم بخوریم 

 

تستر نوشت:من حدود 2/3 مواد پنیری رو ریختم واسه همین ارتفاع قسمت پنیریش کم شده شما میتونین به دلخواه زیاد یا کمش کنین

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *