دسر دورنگ باواراوا

یه دسر فرانسوی، خوشمزه و خوشگل 🙂

 شیر                 نیم لیتر

 زرده تخم مرغ    6 عدد

خامه               300 گرم

 شکر               180 گرم

 پودر کاکائو        1 قاشق سوپخوری

 وانیل                2/1 قاشق چایخوری

 ورق لاتین         7 عدد

 

این دسرو نغمه جون یکی از دوستام وقتی رفته بودیم خونشون درست کرده بود و من خیلی خوشم اومد البته این بازم

یکی دیگه از شاهکارای رزا جونه امیدوارم شمام خوشتون بیاد.

اول حدودا نصف پیمانه آب جوش روی ورقه های ژلاتین میریزیم و روی بخار آب به روش بن ماری حل میکنیم.

زرده رو با شکر و وانیل خوب میزنیم تا کرم مانند بشه. شیر رو میجوشونیم و روی حرارت ملایم مایه زرده رو با شیر مخلوط

میکنیم و تند هم میزنیم تا زرده نبره حدود 5 تا 10 ثانیه هم میزنیم و از روی حرارت بر میداریم.کمی که مایه مون سرد شد

لاتین رو بهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و میذاریم کاملا سرد بشه و بعد خامه رو اضافه میکنیم پودر کاکائو هم که به

دلخواه میتونیم به  قسمتی از مواد اضافه کنیم یا پودر نسکافه یا زعفرون یا رنگ خوراکی …

فقط نتونستم عکسای خوشمل بگیرم آخه صفحه ال سی دی دوربینم شکستگریه



Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *