شیرینی انگشتی بادامی شکلاتی ( Chocolate and Almond thumbprint)

دومین شیرینی برای عید امسال این شیرینی خوشمزه هستش که البته به دلیل ناپدیدشدگی عکسا کلا دوتا عکس یافت شد! اما سخت نیست و بسیار خوشمزه است!

امسال برای ولن*تاین نشد رسیپی داشته باشیم اصلا خونه نبودم و وقتی نبود و همینطور سپندارمز!

بریم سراغ شیرینی خوشمزه!

مواد لازم:

کره 185 گرم

شکر 165 گرم

وانیل 4/1 قاشق پایخوری

زرده تخم مرغ 2 عدد

پودر بادام 60 گرم

آرد 200 گرم

پودر کاستارد 40 گرم

بیکینگ پودر 2/1 قاشق چایخوری

شکلات 50 گرم

فر رو روی 160 درجه تنظیم میکنیم

آرد و کاستارد و بیکینگ پودر رو 3 بار الک میکنیم

سینی فر رو میذاریم کنار دستمون!

کره و شکر رو خوب میزنیم تا کرمی و کشدار بشه! بعد زرده ها و وانیل رو اضافه میکنیم و بازم خوب میزنیم، حالا بادام رو اضافه میکنیم و وقتی یکدست شد مواد آردی رو اضافه میکنیم!

خمیر خیلی لطیفی میشه و احتیاح به ورز نداره!

با قاشق اندازه گیری سایز سوپخوری از خمیر برداشته و گرد میکنیم و با فاصله توی سینی میذاریم، وسطش رو هم گود میکنیم

فاصله ی بین شیرینی رو رعایت کنین چون کمی پهن میشن!

بذارین توی فر برای 20 تا 25 دقیقه! زیر شیرینی رنگش عوض نمیشه!

از فر که دراومد بذارین رو پنجره ی توری تا خنک بشه!

داخل حفره رو هر فیلینگی که دوست دارین بریزین من شکلات ریختم

میشه گاناش یا دلسه دلچه ریخت عالی میشه!

با نصف مواد 24 تا شیرینی درست شد که با سایز قاشق سوپخوری بود میشه برای عید کوچکتر درست کرد!

توی مواد اولیه میشه به جای پودر کاستارد، آرد به میزان 25 گرم اضافه کرد اما کاستارد عطر و رنگ خوبی میده!

شیرینی پزی خوش بگذره! 🙂


Join the Conversation

  1. Avatar
  2. Avatar
  3. Avatar
  4. Avatar
  5. Avatar

13 Comments

  1. toster jun ye soal dashtam

    man mikhastam in shirinia ro dorost konam

    in shokolaty ke rushe
    vaghty tu yakhchal rafto khodesho gereft
    ddyge chasbnak nist ?
    akhe shirinia ro mikham ru ham bechinam
    mitarsam kharab shan

    soale 2 ! :*

    neshasteye zorat hamun neshaste mamulie ?!
    ya arde zorate ?

    az ghanadi bayad bekharam ?

    1. نه چرا چسبنده؟ جاش گرم نباشه هیچی نمیشه!
      هیچ کدومه! نشاسته ذرت نرم و سفید رنگه از لوازم قنادیا میتونی بخری 🙂

    1. نه توی شیرینی و کوکی ها فقط کره باید استفاده کردمیتونین روغن صاف قنادی بریزی که کاملا جامده اما من پیشنهاد نمیدم

  2. سلام میشه بگید این شیرینی رو در کجا باید نگه داری کنم و در چه ظرفی؟ممنونم از دستورهای خوبتون و بافت این شیرینی بعد از پخت نرمه یا سفت؟

    1. بادام ها رو پنج مین توی آب جوش بذارین بعد آبکش کنین و با دست پوستشو جدا کنین کمی رو حرارت تستش کنین خنک که شد آسیاب کنین

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *