پودینگ 3 رنگ با تزئین میوه

این دسر رو دستورشو از مجله برداشتم Glasses  اما تزئینش تماما کار خودمه و کلی باهاش ذوق کردم

این دسر از سه لایه تشکیل میشه و سه طعم داره که با میوه های تازه یه دسر عالی میشه

 توی یه قالب مستطیل شکل به ابعاد 13 در 17 درست کردم.

قالب رو با روغن مایع چرب میکنیم ، البته من توی قالب سلیفون کشیدم .

 

لایه ی اول: وانیل

4/1 و 1 پیمانه شیر

3 قاشق غذاخوری شکر

2 قاشق غذاخوری آرد ذرت

1 قاشق چایخوری پودر ژلاتین

2/1 قاشق چایخوری وانیل

 

اول ژلاتین رو روی آب سرد میپاچیم و اسفنجی که شد میذاریم روی بخار آب تا حل بشه ، شکر و آرد ذرت و وانیل رو توی شیر حل میکنیم و میذاریم روی حرارت و مدادم هم میزنیم تا کاملا غلیظ بشه مثل خامه بعد ژلاتین مایع رو میریزیم و کمی هم زده از روی حرارت برمیداریم .

لایه ی اول رو میریزیم توی قالب و میذاریم توی یخچال تا ببنده اما نه کامل سطح روش چسبنده باشه که لایه ی رویی بچبه بهش.

 

 Cheerleader

لایه ی دوم: قهوه

4/1 و 1 پیمانه شیر

4 قاشق غذاخوری شکر

2 قاشق غذاخوری آرد ذرت

1 قاشق چایخوری پودر ژلاتین

1 قاشق چایخوری قهوه فوری

 

اینبار هم ژلاتین رو آماده میکنیم و شیر و شکر و آرد ذرت و قهوه رو مخلوط کرده و مثل لایه ی قبلی آماده کرده و وقتی لایه ی وانیلی گرفته بود و سطحش چسبناک بود لایه ی دوم رو اضافه میکنیم و میذاریم ببنده.

 

 Cheerleader

لایه ی سوم: کاکائو

4/1 و 1 پیمانه شیر

4 قاشق غذاخوری شکر

2 قاشق غذاخوری آرد ذرت

1 قاشق چایخوری پودر ژلاتین

1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو

 

این لایه رو هم مثل لایه های قبل آماده میکنیم فقط کاکائو رو وقتی شیر گرم شد میریزیم که حل شود و لایه ی قهوه که گرفته بود و سطحی چسبناک داشت اضافه کرده میگذاریم 2 ساعت تا کامل ببند.

 

وقتی خوب سفت شد روی ظرف مورد نظر که مرطوب است برمیگردانیم .

 

 

من برای تزئین از:

یک عدد موز حلقه ای شده ، 1 عدد هلوی خورد شده ، تعدادی گیلاس ، تعدادی آلبالو و تعدادی شاتوت استفاده کردم و دورش چند قاشق شربت آلبالو ریختم.

 

به نظرم واسه روی میز مهمانی یا عصرانه خیلی خوشمل میشه Group Hug

 

*** توی دستور اصلی خامه هم داشت که من حذفش کردم که کالریش بیاد پائین Hippie

 

*** میشه جای این 3 رنگ از رنگای خوراکی هم استفاده کرد

 

 

 

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *