شیرینی مینیاتوری

یه شیرینی خوشگل و خیلی خوش طعم!این شیرینی مناسب عید هستش! کم کم برای نوروز پستای مربوطه رو میذارم ، این پست مال پارساله که توی آرشیو جا مونده بود 🙂

به نظر من پودر نارگیل توی این دستور خیلی خاصش میکنه! و البته بافت خوبی هم بهش میده!

مواد لازم:

پودر نارگیل 100 گرم

آرد برنج 50 گرم

آرد گندم 100 گرم

روغن جامد 120 گرم ( 60 گرم روغن نیمه جامد آشپزخونه معطر+ 40 گرم روغن صاف قنادی + 20 گرم کره )

پودر قند 120 گرم ( الک میکنیم )

نشاسته ذرت 50 گرم

پودر هل کمی

تخم خرفه

پودر نارگیل رو با آرد برنج و نصف آرد گندم مخلوط میکنیم بعد آسیاب میکنیم تا نارگیل پودر بشه!

روغن ها و کره رو با پودرقند با همزن برقی 2 دقیقه میزنیم تا کرمی و سفید بشه

نشاسته ذرت و هل و بقیه آرد گندم رو اضافه میکنیم و با دست مواد رو مخلوط میکنیم

مواد مخلوط نارگیل رو اضافه میکنیم و ورز میدیم فقط به اندازه ای که مواد خمیر منسجم بشه و از کاسه جدا بشه!

اصلا نباید زیاد ورز داده بشه تا به روغن نیوفته! چون بعدا سفت میشه!

خمیر رو میذاریم توی پلاستیک و 1 شب توی محیط آشپزخونه میذاریم استراحت کنه!

کف سینی فر کاغذ میندازیم

فر رو روی 140 درجه تنظیم میکنیم

روی یه پلاستیک فریزر مقداری از خمیر رو باز کرده و قالب میزنیم و با پالت به سینی منتقل میکنیم

یکمی به خاطر لطافت این شیرینی کار باهاش سخته اما خیلی خوش طعمه! و اصلا نیاز به آرد نداره! این شیرینی مثله نخودچی و شیرینی های پودری توی قالب ردن دقت میخواد!

من دو جور قالب زدم اما میشه از خمیر یه گلوله برداشت و گرد کرد و روش مهر زد! این دیگه سلیقه و حوصله ی خودتونه!

روی شیرینی ها تخم خرفه ریخته و سینی فر رو برای 15 دقیقه طبقه ی بالای فر میذاریم تا بپزه!

رنگ شیرینی نباید اصلا عوض بشه!

بعد از پخت میذاریم تا خنک بشه بعد از سینی جداشون میکنیم

این شیرینی 2 هفته توی محیط خنک با در بسته ماندگاری داره!

اگه میخواستین به این شیرینی مغزهای دیگه ایی هم اضافه کنین، مواد رو 4 قسمت کنین، یه قسمت که ساده باشه! و 30 گرم پسته، 30 گرم بادام و 30 گرم گردو به 3 قسمت باقی مونده اضافه کنین اما ورز ندین و با نوک انگشت به خورد هم بدین! از اسانسای مناسب هر کدوم هم میشه استفاده کرد!

اما به نظر من اینجوریش خوش طعمه!

کنار این ظرف شیرینی نخودچی گذاشتم با دستور دوست جونیم از اینجا !

شیرینی پزی خوش بگذره! 🙂

 

 

Join the Conversation

  1. Avatar
  2. Avatar
  3. Avatar
  4. Avatar
  5. Avatar
  6. Avatar

30 Comments

  1. سلام سایتت مبارک تستر جان! میشه این شیرینی رو با روغن قنادی فقط بپزم یا مثلا ترکیب قنادی و لادن طلایی؟

          1. خب خمیر رف استراحت! چه لطیف بووووووووود
            یه نکته ناجور اینه که من دسترسی به نشاسته ذرت ندارم از این پودر پودینگ وانیلیا داشتم حدود دوبرابر ریختم چاره چیه کمبود امکاناته دیگه

  2. خب بالاخره عملیات پختش تماااااام شد! اینم عکسش که با مبایله وبی کیفیت
    یه کم زیرش تغییر رنگ داده و شیرینیش زیاده که به خاطر پودرپودینگه که خودش شیرینه دفعه بعد باید پودرقندشو کمتر کنم! اما طعمش با اینکه میونه ام با نارگیل خوب نیس اما دوستش داشتم مچکرررررررررررررم

    http://sanamam.persiangig.com/%D9%86%D8%A7%D8%B1%DA%AF%DB%8C%D9%84%DB%8C%28001%29.jpg

  3. سلام تستر جان سایت نو مبار.خوشگل شده
    1-من ترازو ندارم میشه بگی پودر نارگیل این دستور با پیمانه چه مقدار میشه؟
    2- کاش وقتی روی عکسای بالای سایت موس می رفت اسم شیرینی میومد تا راحت تر از طریق تصویر به دستور برسیم
    ممنونم

  4. سلام تستر عزیز ممنون بابت آموزش این شیرینی عزیز من دوتا سوال ازت داشتم
    یکی اینکه آیا بافت این شیرینی نرمه ؟
    دوم شما فرمودین اگه خواسته باشیم از مغز های دیگه استفاده کنیم مواد رو به چهار قسمت تقسیم میکنیم و به هر قسمت برای مثال 30 گرم پودر پسته اضافه میکنیم حال سوالم اینه با توجه اگه خواسته باشیم پودر دیگه ای اضافه کنیم باتوجه به اینکه پور نارگیل 100 گرم در دستور اصلی آیا میشه خمیر خوبی به دست مییاد ؟
    یا بهتر بگم در صورت اضافه کردن پودرهای دیگه در دستور اصلی پودر نارگیلش کم میشه یا نه ؟

    1. نه اصلا اون مقدار پودر مغز اضافه مشکلی ایجاد نمیکنه!
      اما باید مراقب باشین به روغن نیوفته!
      بافت پودری داره توی دهن آب میشه یه چیزی بین نخودچی و برنجی! 🙂

  5. سلام دوست تستری عزیزم!
    من عاشق طعم این شیرینی های مینیاتوری هستم و می خوام خودم درستشون کنم، یه سوال؟ می شه به جای روغن نیمه جامد کره یا همون روغن صاف قنادی بریزیم، یه چیزی تو مایه های شیرینی نخودچی که همش روغن و کره هست بشه؟
    سپاس
    تازشم ادرس جدیدتون مباررررررک 🙂

    1. بله میتونی ترکیب کره و روغن صاف داشته باشی اما بیشتر اون ترکیب روغن صاف باشه!
      موفق باشی 🙂

  6. دوست عزیزم اگه بخوام از ترکیب روغن جامد و کره استفاده کنم لطف می کنید اندازشو بگید مرررسی بانو :*

    1. نمیشه برای این شیرینی روغن صاف قنادی رو حذف کنین اما میشه ترکیب کره رو باهاش داشته باشین و به جای روغن جامد آشپزخونه کره و روغن صاف رو جایگزین کنین 🙂

  7. سلام ببخشین من برای این شیرینی روغن جامد ندارم روغن قنادی هم ندارم فقط کره دارم و رغن مایع نشاسته ذرتم نارم میشه این رو حذف کنم و بجای روغنا چی کار کنم ممنون

    1. این شیرینی خیلی حساسه کره میتونین استفاده کنین ولی صد در صد نتیجه عالی نیست میشه نشاسته رو نریخت اما تو بافتش تاثیر داره

    1. کلا توی شی،ینی ها و کوکی ها از روغن جامد یا کره یا روغن صاف استفاده میشه البته تو هر دستور رسیپی و مقدار متفاوت داره

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *