گل کلم سوخاری با میت بال

 

تا فصل گل کلم هست سوخاریشو درست کنین! هر وقت کلمه ی سوخاری میاد یه عالمه روغن و سرخ کردن و کالری رو یاد آدم میاره!

اما توی فر طعم کرانچی رو داریم اما روغن زیاد استفاده نمیکنیم!

مواد لازم:

گل کلم

تخم مرغ

پودر سوخاری

پودر کاری

نمک و فلفل سیاه

گوشت چرخ شده 200 گرم

رزماری خورد شده یک چهارم قاشق چایخوری

پیاز ریز رنده شده یک عدد کوچک

سیر 1 حبه

نمک و فلفل سیاه

پیاز یک عدد

گوجه فرنگی 2 عدد

سیر یک حبه

کره نصف قاشق

نمک و فلفل سیاه

گل کلم رو با دست تکه ای میکنیم نه خیلی ریز نه خیلی درشت!

 

تخم مرغ رو با نمک و فلفل میزنیم، پودر سوخاری و کاری و نمک و فلفل سیاه مخلوط کرده! سینی فر رو کاغذ میندازیم

گل کلم رو توی تخم مرغ میزنیم

 

بعد توی پودرسوخاری میزنیم

 

توی سینی میچینیم کنار هم!

 

فر رو با 180 درجه گرم میکنیم و سینی رو میذاریم توی فر تا روی گل کلم ها کرانچی بشه! تقریبا نیم ساعت طول میکشه!

برای میت بال هم، گوشت + رزماری + پیاز رنده شده + سیر رنده شده + نمک و فلفل رو کمی ورز میدیم تا چسبنده بشه! خیلی ورز ندین که سفت میشه!

به اندازه کمی از گردو درشت تر بردارین و گرد کنین و توی روغن سرخشون کنین و روی حوله ی آشپزخونه بذارین تا روغنش بره!

برای سس پیاز خلالی رو توی کره تفت میدیم تا سبک و شفاف بشه! سیر و گوجه رنده شده رو اضافه میکنیم و نمک و فلفل میزنیم

مواد سس رو میکس میکنیم و دوباره به قابلمه برمیگردونیم یه قل که زد میت بال ها رو میندازیم توش تا 5 دقیقه بپزه!

برای سرو سس رو میریزیم و یک طرف بشقاب میت بال رو میذاریم روی سس و طرف دیگه گل کلم های سوخاری شده!

 

توی سس میتونین کمی پارمزان هم بزنین، عالی میشه!

جای رزماری از آویشن یا اوریگانو هم میتونین استفاده کنین!

 

نوش جان 🙂

 

 

Join the Conversation

  1. Avatar
  2. Avatar
  3. Avatar

5 Comments

  1. salam mishe zahmat bekeshin va dastoore arde sokharitoon o bedin male biroon kheili bad mazast mikham in o bepazoonam pas kotfan behem begin ba@d az un kookooy kadoo khosh maze delam in o mikhad lotfan montazeram bbboooos

    1. حتما توی یه پست جداگانه میذاریم اما میتونی از نان تست خشک پودر شده و ادویه هایی که دوست دارین استفاده کنین

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *