ترشی لیته ی بادمجان و گوجه فرنگی

توی این زمستون نه چندان سرد! و بدون برف یه ترشی لیته کنار غذا خیلی میچسبه!

هم سریعه هم خوشمزه!

مواد لازم:

بادمجان کبابی شده 4عدد

گوجه فرنگی 2عدد

سیر 5عدد

نعنا خشک شده 2/1 قاشق چایخوری

فلفل سبز قلمی 1عدد

ترخون خشک شده 1 قاشق

آبغوره 1.5 لیوان

سرکه

سیاه دانه

فلفل سیاه و نمک

بادمجان رو که روی گاز کبابی کردیم میذاریم توی پلاستیک وقتی پوستش عرق کرد، پوستشون رو میکنیم و ساطوری میکنیم

گوجه فرنگی رو رنده میکنیم، سیر رو رنده میکنیم

توی تابه بادمجان گوجه سیر رو میریزیم و کمی تفت میدیم تا آبش خشک بشه! آبغوره و سبزی ها و نمک و فلفل و تخم خرفه رو اضافه میکنیم! بعد از 2 دقیقه برمیداریم و تا اون حدی که میخوایم شل بشه سرکه اضافه میکنیم

ترشی رو میریزیم توی شیشه و خنک که شد دربش رو میبندیم

طعم آبغوره و سرکه باهم خیلی عالیه!

 

ترشی آسون و سریعیه!

 


Join the Conversation

  1. Avatar
  2. Avatar
  3. Avatar

5 Comments

  1. سلام و خسته نباشید
    ببخشید جایی که من زندگی می کنم تخمه خرفه و ترخون به راحتی در دسترس نیست. داشتن این موارد ضروریه ؟ یعنی خیلی تو طعم اثر داره؟

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *