«

اسفند ۰۲

تافی شکلات و عسل

12

Chocolate & Honey caramels

اسفند 95 هم رسید و آماده شدن برای سال 96! انشالله مثل هر سال طبق روال سایت شیرینی و شکلات نوروز رو پست میکنم

این تافی بسیار آسون و خیلی خوشمزه اس

10

مواد لازم

خامه 100گرم

شکر 125 گرم

شکلات 100 گرم

عسل 50گرم

کره 5گرم

اول قالب مربعی رو آماده میکنیم و توش رو کاغذ روغنی میذاریم

همه ی مواد رو وزن میکنیم و آماده میکنیم

شکر و خامه رو توی قابلمه میریزیم و میذاریم روی حرارت

1

 تقریبا 5دقیقه بجوشه با حرارت متوسط و گهگهداری هم، هم میزنیم

2

بعد از روی حرارت برمیداریم و شکلات و عسل و کره رو باهاش مخلوط میکنیم

3

دوباره میذاریم روی حرارت متوسط و مدام هم میزنیم تا کاراملمون ته نگیره

4

وقتی غلیظ شد از روی حرارت برمیداریم، زمانی که وقتی هم میزنیم کف قابلمه رو ببینیم و دیر هر دو طرف به هم بیان

5

توی قالب میریزیم و میذاریم یک ساعت توی یخچال تا ببنده

6

وقتی خوب سفت شد میاریم و با چاقو برش میدیم

7

8

توی کاغذ روغنی یا زر ورق یا هرچیزی دوست داشتیم میپیچیم

9

خیلی خوشمزه و شیک

11

برای نوروز گزینه ی خیلی عالی ای هستش

خوش بگذره :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11,922 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>