کیک شیر داغ

11

Old Fashioned Hot Milk Cake

 یه کیک قدیمی با بافت عالی و طعم بی نظیر میتونین برای این روزها درست کنین و کنار عزیزانتون لذت ببرین

مواد لازم

تخم مرغ چهار عدد

شکر دو پیمانه

وانیل کمی

آرد دو و یک چهارم پیمانه

بیکینگ پودر دو و یک چهارم قاشق چایخوری

نمک یک پینچ

شیر یک و یک چهارم پیمانه

کره ی مکعبی خورد شده ده قاشق

 

فر رو روی 175 درجه ی سانتی گراد میذاریم تا گرم بشه

قالبی که میخوایم استفاده کنیم رو آماده میکنیم

آرد و بیکینگ پودر و نمک رو باهم سه بار الک میکنیم و کنار میذاریم

تخم مرغ ها رو با وانیل پنج دقیقه با سرعت بالا میزنیم تا رنگشون روشن بشه و پف کنن

3

شکر رو اضافه میکنیم و باز میزنیم تا حل بشه و سبک بشه

4

مواد خشک رو اضافه میکنیم و فقط در حدی میزنیم که مخلوط بشه و مایه ی کیک سبک بشه

کره و شکر رو توی شیرجوش میریزیم و روی حرارت میذاریم و فقط تا حدی گرم میکنیم که کره آب بشه

و بد به مایه ی کیک اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم تا یکدست بشه

میشه تو این مرحله گردوی خورد شده یا کشمش آردی شده رو اضافه کنیم

مواد رو توی قالب میریزیم و میذاریم توی فر برای 30 تا 35 دقیقه تا بپزه

کره ها رو به اندازه ی یک چهارم قاشق چایخوری خورد میکنیم

بعد از پخت روی رک میاریم خنک بشه و با پودر قند یا میوه و یا خامه سرو میکنیم

5

خیلی طعم عالی ای خواهد داشت

2

لذت ببرین :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Responses to کیک شیر داغ

  1. http://1.gravatar.com/avatar/f9f738e2ac48031ad9e4afec7c096660?s=32&d=http%3A%2F%2F1.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D32&r=G عاطفه می‌گه:

    ببخشید میشه میزان کره رو به گرم بفرمایید
    ممنون از لطف تون

  2. http://1.gravatar.com/avatar/165e19d883e21435b1d52bdf0950df20?s=32&d=http%3A%2F%2F1.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D32&r=G sima می‌گه:

    تستر عزیزم سلام :) یک سوال : این کیک با دو پیمانه شکر خیلی شیرین نمیشه ؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>