«

»

آذر ۲۶

پارفه کدو حلوایی

6

Pumpkin parfait

کم کم به شب یلدا داریم نزدیک میشیم و همه دوست دارن که کمی تنوع و خلاقیت انجام بدن توی این شب! این دسر یکی از هموناس که طعم عالی ای داره

پارفه در وافع مشابه همون ترایفل انگلیسی هست اما با ورژن فرانسوی

مواد لازم برای دو جام

زرده ی تخم مرغ یک عدد

شکر نصف پیمانه

پوره ی کدو حلوایی 220 گرم

پودر ژلاتین 1 قاشق چایخوری

آب یک هشتم پیمانه

دارچین و جوز هندی

بیسکوییت دلخواه

خامه ی فرم گرفته

ژلاتین رو روی آب میریزیم و میذاریم اسفنجی بشه و بعد میذاریم روی بخار آب تا حل بشه و مایع شفافی داشته باشیم

زرده ی تخم مرغ و شکر و دارچین و جوز هندی و پوره ی کدو حلوایی رو خوب مخلوط میکنیم و در آخر پودر ژلاتین رو اضافه میکنیم

1

بیسکوییت رو خورد میکنیم

خامه فرم گرفته رو هم به هر روشی که دوست دارین آماده کنین

2

ظرف شیشه ای ، جام و یا لیوان رو آماده میکنیم

اول یه مقدار بیسکوییت خورد شده میریزیم بعد از مایه ی کدوحلوایی میریزیم و روی اون خامه ی فرم گرفته میریزیم

به ترتیب تا ظرفمون پر بشه لایه لایه میریزیم

4

روشم من کمی نسکوییک ریختم

میذاریم یخچال برای چند ساعت تا خوب مزه دار بشه و جا بیوفته

5

شب یلدای خوبی داشته باشین

نوش جان

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments on “پارفه کدو حلوایی

  1. بار سومه که این دسر رو درست میکنم. واقعا عالی بود. خیلی خیلی ممنونم از شما

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

13,921 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>