«

»

آذر ۱۲

باقالی پلو

 

2

یکی از پر طرفدارترین غذاهای ایرانی این پلوی خوشمزه هست، حالا با یه بازی کوچولو با ادویه های مختلف و طعم های خاص میشه یه طعم بی نظیر به این غذای سنتی ایرانی داد

مواد لازم برای سه نفر

برنج دو پیمانه

باقالی خورد شده یک و نیم پیمانه

شوید تازه خشک پنج قاشق

دارچین

زعفران

گل محمدی

زیره

سیر تازه یک بوته

کره

 

باقالی رو با آب میذاریم روی حرارت وقتی شروع به جوشیدن کرد کف سفید روش رو میگیریم و برای ده دقیقه باقالی رو میپزیم و بعد آب کش میکنیم تا آب اضافه اش که نفاخه جدا بشه

برنج رو چند ساعت با نمک خیس میکنیم، آب رو میذاریم بجوشه و بعد برنج رو اضافه میکنیم و چند دقیقه قبل از آبکشی باقالی رو بهش اضافه میکنیم و بعد آبکشی میکنیم

کف قابلمه آب و روغن و زعفرون میدیم و تهدیگ دلخواهمونو میذاریم، نصفی از برنج و باقالی رو میریزیم و روش کمی نصف شوید خشک، کمی زیره، زعفران، کمی گل محمدی، کمی دارچین میریزیم و بعد یک لایه ی دیگه همینطور تکرار میشه و در آخر سیر تازه رو وسط برنج میگذاریم

روی برنج کره میذاریم و میذاریم خوب دم بکشه، باقالی پلوی خوش عطری خواهیم داشت

حتما از باقالی های سبز استفاده بشه، میشه شوید تازه هم خورد کرد ولی حتما شوید خشک استفاده بشه برای عطر بهتری که به پلومون میده

اگر شوید تازه بود در آخر کار قبل آبکشی به برنج اضافه بشه اما شوید خشک بهتره لا به لای باقالی پلو ریخته شود

زیره تو این غذا هم نفخ باقالی رو میگیره و هم عطر عالی و رو با دارچین ایجاد میکنه

باقالی پلو رو با ماهیچه ، گوشت گردن و مرغ سرو میکنن و حتی در جنوب کشورمون با ماهی سرو میکنند

دست و دلبازی توی استفاده از زعفران در طعم نهایی و رنگ پلو بسیار اهمیت داره

برای سرو اول درب قابلمه رو باز میکنیم کمی بخار خارج بشه و خیلی محتاط زیر و روش میکنیم و توی ظرف میکشیم و از کره و یا کره ی محلی استفاده میکنیم

2

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

13,485 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>