ماهی شکم پر

6

ماهی شب عید یه رسم سنتیه و تقریبا همه سعی میکنن این سنت رو انجام بدن و البته هر کسی به هر روشی که راحتتره و توی خانواده شون مرسوم بوده

ماهی شکم پر هم نوع شمالی داره و هم نوع جنوبی و توی عر خانواده ای به روش خاصی تهیه میشه

مواد لازم

ماهی درسته یک عدد

پیاز

سیر

گردو

سبزی معطر

کشمش

آلو

زرشک

رب انار

کره

زعفران

هر ماهی رو که دوست دارین انتخاب کنین، ماهی سفید قرل آلا سالمون و یا ماهی های جنوبی! فلساشو بگیرین و شکمشو کامل خالی کنین و بشورین و بذارین روی دستمال تا خوب خشک بشه

داخل ماهی رو نمک و فلفل و زعفران میزنیم و میذاریم مزه دار بشه

سبزی معطر، من از نعناع و گشنیز و جعفری استفاده میکنیم و به نسبت های دو گشنیز یک جعفری و نصف نعناع

پیاز رو ریز خورد میکنیم و توی روغن تفت میدیم

سبزی و سیر رو هم ساتوری میکنیم و بعد به پیاز اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم

گردو رو هم خورد میکنیم و به همراه آلو و کشمش و زرشک اضافه میکنیم

رب انار و نمک و فلفل رو اضافه میکنیم و به ذایقه خودمون طعمش رو تنظیم میکنیم

میذاریم یکم مواد میانی خنک بشه

داخل ماهی رو با مواد پر میکنیم و شکم ماهی رو با خلال فیکس میکنیم

1

توی ظرف فر رو چرب میکنیم

کره آب شده و زعفران رو مخلوط میکنیم

زیر ماهی رو کره و زعفران میزنیم و توی ظرف فر میذاریم و روشو هم از کره میزنیم

2

روی ظرف رو فویل میپیچیم و میذاریم توی فر 180 درجه برای 45 دقیقه تا ماهی بپزه بعد فویل رو برمیداریم روشو بازم کره میزنیم و بدون فویل میذاریم توی فر تا سطحش برشته بشه

3

ماهی شکم پرمون آماده است با عطر عالی و البته سلامت و کم روغن

5

شب عید با سبزی پلو سرو کنین و لذت ببرین

Join the Conversation

  1. Avatar
  2. Avatar
  3. Avatar
  4. Avatar
  5. Avatar
  6. Avatar

10 Comments

Leave a comment

Leave a Reply to شبنم Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *