«

»

تیر ۰۴

کازان دیبی

8

Kazandibi

این یک دسر مربوط به کشور ترکیه اس و مناسب ماه رمضان و افطار! امیدوارم درست کنین و مارو تو این ماه دعا کنین. مشابه فرنی خودمون هستش اما تغییراتی داره

مواد لازم

شیر چهار لیوان

شکر یک لیوان

نشاسته ی ذرت دو قاشق غذاخوری

آرد دو قاشق غذاخوری

وانیل

مواد کاراملی

کره کمی

شکر یک چهارم لیوان

اول سه لیوان از شیر رو با شکر میذاریم روی حرارت متوسط تا شکر حل بشه و شیر گرم بشه

آرد و نشاسته ی ذرت و وانیل رو تو یک لیوان باقی مونده ی شیر میریزیم و خوب حلش میکنیم

کف یک پیرکس مستطیل رو با کره حسابی چرب میکنیم و شکری که تو مواد کاراملی هست رو کامل همه جای پیرکس پخش میکنیم، دقت کنین پیرکسی باشه که راحت روی حرارت بذارینش

2

وقتی شیر گرم شد مخلوط شیر و آرد رو هم میزنیم و آروم به شیر داغ اضافه کرده و مدام هم میزنیم تا گلوله نشه، میتونین از روی حرارت بردارین و مخلوط که کردین دوباره بذارین روی حرارت

مدام روی حرارت متوسط هم میزنیم شاید هفت هشت دقیقه تا غلیظ بشه

3

وقتی آماده شد توی پیرکس شکر پاشی شده میریزیم، حالا پیرکس رو میذاریم روی حرارت کم تا سطح زیرش رو کاراملی کنیم

4

از یه گوشه ی پیرکس شروع میکنیم و هی میچرخونیم تا کل سطح زیرش کاراملی بشه، دقت کنین که نسوزه و فقط کاراملی!

5

وقتی تمام کفش درست شدبذارین برای دو ساعت تو محیط آشپزخونه بمونه و خنک بشه

بعد سه ساعت بذارینش یخچال تا خوب ببنده

این دسر برای پهار نفر مناسبه، دورش رو با چاقو آزاد کنین و چهار قسمتش کنین

6

یک کفگیر مستطیلی بردارین و از زیر هر قسمت بردارین و چپه توی بشقاب بذارین تا سطح کاراملی رو باشه

با کمی دارچین و پسته تزیینش کنین

7

یسبار طعم کرمی و کاراملی داره و برای افطار خیلی مناسبه

9

ما رو تو دعاهاتون شریک کنین :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments on “کازان دیبی

  1. http://1.gravatar.com/avatar/bb452ac1515542164f1c57ef753c6798?s=68&d=http%3A%2F%2F1.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D68&r=Gبانوی آبان on said:

    سلام، ممنون از پستهای خوبتون، دو سوال داشتم، یکی اینکه مواد کاراملی که اینجا گفتین چیه و از کجا میشه تهیه کرد.
    سوال دوم در مورد کیک سیب که قبلا گذاشته بودین، توی دستور اون کیک قید کرده بودین 127 گرم شکر نرم، میخواستم بدونم شکر نرم منظور چیه و آیا میشه شکر معمولی استفاده کرد ویا اون رو آسیاب کرد به جای شکر نرم؟

    • مواد کاراملی منظورم زیرشه شکر و کره! بله منظور شکر ریز دانه اس اگه شکرتون دونه درشته خیلی کم اسیاب کنین

      • http://1.gravatar.com/avatar/bb452ac1515542164f1c57ef753c6798?s=39&d=http%3A%2F%2F1.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D39&r=Gبانوی آبان on said:

        ممنون از پاسختون … این کره و شکر نسبتش باید چقدر باشه؟ یعنی چقدر کره و شکر نیاز هست برای این دسر؟

        • http://1.gravatar.com/avatar/bb452ac1515542164f1c57ef753c6798?s=39&d=http%3A%2F%2F1.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D39&r=Gبانوی آبان on said:

          وای ببخشید من الان فهمیدم اون مواد کاراملی عنوان هست و منظور همون کره و یک چهارم پیمانه شکر هست …. بازم عذر میخوام

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

17,862 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>