کیک توت فرنگی

1

strawberry cake

در واقع این کیک چندمه از توت فرنگی که تو سایت میذارم؟! البته میشه از هر میوه ای داخلش استفاده کرد و لذت برد، اما بهترین گزینه توت فرنگی و آلبالو هستش

10

مواد لازم:

کره 75 گرم

روغن مایع 3 قاشق

شکر یک و یک سوم پیمانه

تخم مرغ سه عدد

وانیل شکری یک بسته

باتر میلک دو سوم پیمانه

بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

آرد دو پیمانه

توت فرنگی خورد شده یک پیمانه

 

طبق روال تمام کیک ها فر رو روی 180 درجه میذاریم گرم بشه

آرد و بیکینگ پودر رو سه بار الک میکنیم

قالب رو کاغذ میندازیم و با کره چرب میکنیم

برای تهیه ی باترمیلک، در یک پیمانه 1 قاشق آب لیموترش یا سرکه میریزیم و با شیر پیمانه رو پر میکنیم و هم میزنیم و میذاریم کنار و هر مقدار در رسیپ نیاز داریم ازش برمیداریم

کره و روغن و شکر رو با هم زن خوب میزنیم حدود پنج دقیقه تا خوب کرمی و سبک بشه

5

تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه میکنیم و خوب میزنیم و وانیل رو همراهشون میریزیم

نصفی از آرد و نصفی از باترمیلک رو اضافه میکنیم و وقتی خوب مخلوط شد مابقیه آرد و باترمیلک رو اضافه میکنیم

مواد رو توی قالب میریزیم

4

و توت فرنگی و هر میوه ی دلخواهی رو روش میپچینیم

6

میتونیم توت فرنگی رو لای مایه ی کیک بریزیم و حتی میشه چند قاشق مارمالاد توت فرنگی روی توت فرنگیا داد

IMG_20150526_000406

هم تنوع داره و خیلی کیک خوش قلقیه

1

میذاریمش توی فر برای نیم ساعت یا تا وقتی که تستر از توی کیک تمیز در بیاد

از فر درمیاریم و خنک که شد با چای سرو میکنیم

11

کیک های میوه ای رو باید تازه استفاده کرد چون بعد از دو تا سه روز میوه نرم میشه و البته که خوشمزه اس اما ظاهر خوبی نداره

عطر کیک توت فرنگی عالیه

خوش بگذره 🙂

Join the Conversation

  1. Avatar
  2. Avatar
  3. Avatar
  4. Avatar

6 Comments

  1. سلام عزیز دلم خیلی کارتون بیسته خوش به حال همسریت
    عزیزم اگه میشه ریسپی پن کیک هم بذار از هرسایتی میگیرم خراب میشه..
    ولی پیراشکی های شمارو درستیدم واااااااااااااااااای عجب چیزی بود همه عاشقش شدن
    میبوووووووووووووووووووووووووووووووسمت

  2. سلام.ممنون بابت دستورهای خوبتون
    میشه لطفا بگین باتر میلک چیه واز کجا میشه تهیه اش کرد؟
    ممنون

    1. در یک لیوان دو قاشق آبلیمو بریزین و با شیر پرش کنین و بعد هم بزنین
      و یا از سوپر مارکتها بخرین

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *