کوکو سیب زمینی

5

یکی از غذاهای سنتی ما همین کوکو هستش و اکثرا هم بلدن و ما جهت یه سری دوستان و آرشیو سایت میذاریم

مواد لازم

سیب زمینی متوسط چهار عدد

پیاز یک عدد کوچک

سیر سه حبه

تخم مرغ دو عدد

ماست یک قاشق

پودر نان دو قاشق

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، آویشن

اول سیب زمینی ها رو با پوست توی آب و نمک میذاریم بپزه بهتره اونقدری آب بریزیم که بعد از پخت آبی باقی نمونه، سیب زمینی که انتخاب میشه باید زرد رنگ باشه و اگه سفید باشه امکان وا رفتن کوکو هست

بعد از کمی خنک شدن سیب زمینی ها، همه ی مواد رو توی ظرف میریزیم

1

و با مشر یا گوشت کوب خوب نرمشون میکنیم تا یکدست بشن

2

حرارت زیر تابه رو روشن میکنیم ومتوسط میذاریم تا تابه خوب داغ بشه، توی تابه روغن سرخ کردنی میریزیم و صبر میکنیم تا داغ بشه

با کمک قاشق یا دست به اندازه یه نارنگی برمیداریم و توی تابه بازش میکنیم، حرارت رو متوسط میکنیم تا آروم هم بپزه و هم سرخ شه، نه خیلی کم میکنیم که خمیری بشه و نه زیاد تا بسوزه، مدام این رو اون رو نمیکنیم صبر میکنیم یک طرف کامل طلایی شد طرف دیگه شو سرخ میکنیم

3

بعد روی دستمال میذاریم تا روغنش کشیده بشه

4

خیلی راحت سروش میکنیم با هر چاشنی ای که دوست داریم

6

خوش بگذره 🙂

 

Join the Conversation

  1. Avatar
  2. Avatar
  3. Avatar

3 Comments

  1. . سلام عزیزم. به به چه کو کو های خوشرنگ و خوشمزه ای. نوش جان
    به دلیل مشکلاتی که با آدرس قبلی وبم داشتم عوضش کردم. ممنون می شم ادرس جدید را جایگزین به شیرینی پشمک کنید.[گل]

  2. سلام تسترعزیز میشه توضیح بدید که سس کنار سالاد رو چجوری این شکلی کردید-ممنون خسته نباشید.

    1. خانومی دو رنگ سس برمیداری و نقطه ای یکی درمیون تو یه خط میریزی بعد با یه خلال از وسط از بالا تا پایین میکشی

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *