پای گوشت و انار

2

یکی از غذاهایی که خیلی شیک و مجلسیه پای ها و تارت ها هستند، این پست قرار بود قبل از یلدا پست بشه که نشد اما زمستون که هست پس وقتشه، این خمیر برای این تارت خیلی سریعه و خیلی خوشمزه و کاربردی

مواد لازم خمیر پای

آرد 500 گرم ( من صد گرمشو آرد ذرت ریختم بافت خیلی خوبی بهش میده)

خمیر مایه فوری دو قاشق چایخوری

تخم مرغ یک عدد

شیر یک پیمانه ( یا یک پیمانه آب + دو قاشق شیر خشک )

روغن مایع شش قاشق غذاخوری

نمک یک قاشق چایخوری

شکر یک قاشق چایخوری

مواد لازم میانی

گوشت 200 گرم

پیاز یک عدد

رب انار دو قاشق

رب گوجه یک قاشق

نمک فلفل ادویه

انار

اول از همه نصفی از شیر رو میذاریم گرم بشه اما دست نسوزه خمیر مایه و شکر رو روی شیر میپاچیم و یه هم میزنیم، درشو میذاریم برای ده دقیقه تا عمل بیاد

آرد رو با نمک الک میکنیم، اگه آرد ذرت و شیرخشک استفاده میکنین تو این مرحله با آرد الک کنین

تخم مرغ و روغن و مابقی شیر رو میریزیم و با هم مخلوط میکنیم، مایع خمیر عمل اومده رو هم اضافه میکنیم آرد رو اضافه میکنیم و باقاشق چوبی مخلوط میکنیم و خمیر که به راحتی جمع شده رو سطح کار میذاریم و شروع به ورز میکنیم، با کف دست شروع به ورز دادن میکنیم برای ده دقیقه تا خمیر لطیف و یک دستی حاصل بشه

9

کاسه رو چرب میکنیم و خمیر رو توش یه دور میچرخونیم و تا روی خمیر هم چرب بشه روشو میکشیم میذاریم تا یک ساعت و نیم عمل بیاد و حجمش دو برابر بشه

8

تا عمل اومدن خمیر میریم مواد میانی رو آماده میکنیم، پیاز رو تفت میدیم سبک که شد گوشت رو بهش اضافه میکنیم، نمک و فلفل و ادویه شو اضافه میکنیم کمی تفت که دادیم رب گوجه و رب انار رو اضافه میکنیم اگه خیلی ترش بود کمی شکر بزنین تا ملس بشه، بعد میذاریم کنار تا خنک بشه

با نصفی از این خمیر این پای آمده شده، مابقی خمیر رو توی زیپ لاک میریزیم و میذاریم فریزر برای مبادا

فر رو روی 180 میذاریم تا داغ بشه

نصفی از خمیر رو باز میکنیم خیلی نازک و توی قالب میندازیم

7

روی خمیر مواد میانی رو میریزیم و صاف میکنیم و به دلخواه روش دونه های انار میپاشیم

6

مابقی خمیر رو صاف باز میکنیم و با کاتر دلخواه که مال من برگ بود کاتر میزنیم و روی پای میچینیم

میذاریم برای نیم ساعت تا بازم عمل بیاد

5

برای رومال از زرده تخم مرغ و یک قاشق خامه استفاده میکنیم و روشو برس میکشیم و میذاریم توی فر برای 20 دقیقه یا تا زمانی که طلایی و برشته بشه

از فر که اومد بیرون کمی حرارتش کم شد با انار تزیین میکنیم و سرو میکنیم

1

عطر طعم عالی ای داره

4

خوش بگذره 🙂

 

Join the Conversation

  1. Avatar
  2. Avatar
  3. Avatar
  4. Avatar
  5. Avatar
  6. Avatar

20 Comments

  1. سلام وبتون خیلی جالب و عالیه.اگه میشه در مورد فر توضیح بدین.با توستر هم کیک ویا همین غذا خوب میشه یا باید فر گاز باشه .ممنون

  2. سلام میشه لطف کنید بگید آرد ذرت و خمیرمایه رو از کجا باید تهیه کنیم ؟
    میشه به جای خمیر مایه چیز دیگه ای جایگزین کرد؟

    1. برای نان ها و خمیرها خمیر مایه نیازه از سوپری ها و فروشگاه ها تهیه کنین آرد ذرت رو هم همینطور میشه اما به جاش آرد معمولی بریزین تو این دستور

  3. سلام

    خوبید

    آقا من چند وقت شما را گم کرده بودم

    خ خ نمی دونم چرا

    میگم یه سوال اساسی و یک درخواست

    می خواستم یه پست جامع بزنید برای مبحث آرد

    شما کلا چند نوع آرد استفاده می کنیم و از کجا تهیه می کنید

    از نانوایی

    سوپر

    لوازم قنادی

    و هر کدام از این آرد هایی که از این سه محل می خریم برای پخت چه چیزی باید استفاده کرد

    ممنون
    میشم راهنمایی کنید و بشه آرد مرغوب تشخیص داد

    خوااهش می کنم

    یه درخواست دیگه ام

    در مورد پیاز هستش

    می خواستم روش خرد کردن پیاز به صورت تصویری
    خ خ
    می دونم خنده داره

    ولی برای من واجبه

    بگذارید

    من هیچ وقت پیازهام به اون حالت نارنجی قشنگ نمی رسه

    یا خام یا می سوزه

    خواهش می کنم این دو مبحث پست کنید

    خواهش با تصویر یه عالمه
    خ خ

  4. سلام تستر جان
    واقعا همه کاراتون عالیه از رسپی های شما خیلی درست میکنم و لذت میبرم
    چرا دستورهای جدید نمیذارین خیلی مشتاق کاراتون هستم

  5. یه سوال هم داشتم
    من فر گازی ندارم و با سولاردم کیک و غذا درست میکنم مشکلی که باهاش دارم اینه که همیشه کیکام وسطش خام میمونه و دورش می سوزه یا خشک میشه
    اینم بگم که دمای سولار رو همیشه 10 درجه کمتر از دستور اصلی میدم وگرنه خیلی زود می سوزه
    میشه بهم بگین چه کنم؟

    1. عزیزم دستگاه خونگی فقط با تجربه میتونه خوب دربیاره و اینکه همین که کم کردین خوبه و حالا با درجه ی کمتر امتحان کنین
      و صد البته با فر نتیجه خیلی عالی تر هستش

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *