«

»

آذر ۰۹

چیکن کوردن بلو

10

Chicken cordon blue

یکی از خوشمزه ترین غذاهاییه که با سینه ی مرغ درست میشه، این غذا ملیت آمریکایی داره و بسیار سریع اما خوشمزه اس و خیلی شیک

مواد لازم

سینه ی مرغ نصف یک عدد

ژامبون مرغ دو ورق

پنیر گودا چهار ورق

سس خردل یک قاشق چایخوری

نمک و فلفل سیاه

آرد نصف لیوان

تخم مرغ یک عدد

آرد سوخاری نصف لیوان

 

اول سینه ی مرغ رو نصف میکنیم از ارتفاعش تا دو تا چیکن کوردن بلو آمده بشه

1

روی سینه ی مرغ ها سس خردل و نمک و فلفل میزنیم

2

روی هر کدوم یه برگ ژامبون میذاریم

3

روی ژامبون ها رو پنیر میذاریم

4

از پایین به بالا رولش میکنیم سفت و محکم، میذاریم توی فریز تا کمی سرد بشه و خودش رو بگیره

5

به ترتیب آرد تخم مرغ و آرد سوخاری رو جلو دستمون میچینیم و به همشون نمک و فلفل سیاه میزنیم

6

به ترتیب اول توی آرد میغلتونیم بعد تخم مرغ و بعد توی آرد سوخاری تا خوب کاور بشه

7

 8

حالا دوتا راه داریم یا توی روغن داغ سرخشون کنیم

یا مثل من بذاریم توی فر از قبل با دمای 180 درجه گرم شده، توی سینی میذاریم و روش کمی روغن زیتون میزنیم تا وقتی روش کمی طلایی بشه توی فر میمونه

من کنارش سیب زمینی که نمک و ادویه زدم هم گذاشتم

 9

وقتی آماده شد از فر درمیاریم و میذاریم چند دقیقه خنک بشه و بعد برش میدیم

11

من با پستوی گوجه فرنگی سرو کردم بی نهایت خوشمزه خواهد شد

12

خوش بگذره :)

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments on “چیکن کوردن بلو

  1. بسیار لذیذ و بیوتیفول

  2. دستورای آشپزیت فوق العادست من سر کارم هر بار بیکار بشم یه سر به سایتت میزنم وبلاگتم عالیه اینجارو دوستم آدرسشو داد مرسی که نکات ریزو میگی من حتما این غذارم درست میکنم
    خسته هم نباشی خانم سر آشپز

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

12,327 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>