کیک شیفون موکا

10

Mocha chiffon cake

قبلا توی پست کیک شیفون پرتقالی نکته های کیک های شیفون رو گفتم، این کیک جزو بهترین بافت هایی هست که توی کیک ها داریم

مواد لازم

تخم مرغ 4 عدد

شکر 220 گرم

وانیل کمی

روغن مایع یک چهارم پیمانه

آرد یک پیمانه

بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری

نمک یک پینچ

پودر کاکائو یک سوم پیمانه

پودر نسکافه 1.5 قاشق سوپخوری

آب جوش یک سوم پیمانه

7

فر رو روی 175 درجه میذاریم تا گرم بشه

برای کیک شیفون باید قالب میان تهی باشه و احتیاجی به چرب کردن و آرد پاشی نیست فقط کف قالب رو کاغذ روغنی میندازیم

1

پودر کاکائو و نسکافه رو توی آب جوش میریزیم و حل میکنیم و میذاریم کنار، آرد و بیکینگ پودر و نمک رو با هم الک میکنیم

زرده و سفیده ی تخم مرغ ها رو از هم جدا میکنیم

2

سفیده تخم مرغ ها رو میزنیم وقتی خوب پف کرد به تدریج چند قاشق از شکر رو بهش اضافه میکنیم، بعد از هر قاشق خوب میزنیم

3

زرده ها رو با بقیه ی شکر و وانیل و روغن خوب میزنیم تا کشدار و سفید بشه، مایع کاکائویی رو که آماده کردیم اضافه میکنیم و حسابی میزنیم

4

مخلوط آردی رو اضافه میکنیم و ویسک میکنیم فقط در حد مخلوط شدن و در آخر سفیده ی تخم مرغ رو اضافه و فولد میکنیم، زیاد هم نمی زنیم تا پفش نخوابه

توی قالب ریخته و برای 40 دقیقه توی فر میذاریم تا بپزه

5

وقتی آماده اس که به تستر چیززی نچسبه و تمیز بیرون بیاد

وقتی از فر درومد چپه میذاریم روی توری تا خنک بشه و بعد دورشو با چاقو جدا میکنیم و از قالب درش میاریم

6

با خامه یا شکلات تزیین میکنیم و سرو میکنیم

9

بی نهایت کیک لطیف و سبکی هست و کم شیرینه

8

کیک پزون خوش بگذره 🙂

 

Join the Conversation

  1. Avatar
  2. Avatar
  3. Avatar
  4. Avatar
  5. Avatar
  6. Avatar

32 Comments

  1. سلام.
    من با این دستور درست کردم ولی زیادی پف کرد و وقتی از فر دراوردمش تمام پفش خوابید و بدفرم شد.ایراد از چی بوده؟من با سه تا تخم مرغ درست کردم
    ممنون

    1. دقیقا پفش زیاده اما نمیخوابه شاید شما زیاد زدین و یا زیاد بعدش با مواد فولد شده

  2. Salam khaste nabashid
    Kheili khoshkele mikham bedorostam vali chejuri kaghaz bendazam ghalam kheili chin chine mishe lotfan yad bedin mer30

    1. Salam vaaayyyyy alllliiii bood man emshab dorost kardam aaaalllliiii narm o sabok aslan daghoon mikone adam har ki napaze nemidoone chi o az dast dade mer33330000 boooosssd kheiiiliii doost dashtani o googooli bood

    2. قالب رو بذار رو کاغذ با خودکار دورشو و حلقه ی وسطش رو بکش و ببر و بعد بنداز توش البته چون پرب نمیشه بهتره قالب کمتر خلل و فرج داشته باشه

      1. Salam man bazam dorostidam kheili khub mishe faghat man eshkali daram vaghti cake mimoone ta rooze ba@d roosh chasbnak mishe kolan har cake ke bashe mizaram ye 2 sa@t biroon bemoone lotfan rahnamaee konin mer30 boooossss

  3. سلام تستر جون شرمنده قاشق سوپخوری و مرباخوری معادلش چی میشه ؟آخه مربی تو قاشق های استاندارد نیست من میخام کیک قهوه با کرم موکا درست کنم ممنون میشم بگین؟!!!!ایشالا موفق باشیم و پاینده

    1. قاشق سوخوری همون اولین قاشق بزرگ توی اندازه گیریه و مرباخوری همون قاشق چاخوری اندازه گیری هستش

    1. تو کیک های شیفون چون قالب چرب نمیشه بهتره میان تهی باشه تا پف کنه احتمال خمیری هست اگه مین تهی نباشه

  4. با سلام و خسته نباشید میشه به من بگید تو فر فرقی یا توسترم میشه کیک خوب دراورد یا مایکرو کدوم بهتره می خوام یکی بگیرم واقعیتش موندم

    1. کلا برای شیرینی فر بهتره الویت با گازی و بعد برقی با مایکرو یا آون تستر تعداد معدودی رو میشه درست کرد

  5. سمیرا جوون پودر نسکافه چه مارکی استفاده میکنی؟؟؟من یه شیشه نسکافه دارم از اینایی که با کافی میت میخورن ..خوبه ؟؟؟؟

    1. شکلات رو تمپر که کردی با خیلی کم روغن مایع روون تر میکنیم و با قاشق ریختم

  6. سلام عزیزم دستت طلا عالی بود درست کردم همه خوششون اومد
    [URL=http://8pic.ir/][IMG]http://8pic.ir/images/f5astv6cbfv2ncsgtrwf.jpg[/IMG][/URL]

  7. سلام. خواستم ازتون بابت این کیک تشکر کنم. من اولین بار هست از رو سایت شما کیک درست کردم و عالی شد این رسپی. خواستم تشکر کنم

  8. آخه قلب من آلومینیویه و کفش طرحداره اگه چرب نکنم میچسبه بهش که.مثه قالب شما تفلون نیست و تهش صاف نیس.باید چیکار کنم در این صورت؟

  9. سلام میشه از قالب ساده استفاده کنیم؟؟میشه ازاین کیک بجای کیک اسفنجی برای کیک تولد استفاده کرد؟
    و اینکه یه قیف برام بگین چچوری قیفی بخرم که بمونه و خراب نشه ممنون میشم

    1. کیک شیفون برای پخت بهتر نیاز به قالب تو خالی داره اما برای کیک تولد هم انتخاب مناسبیه چون سبکه!

Leave a comment

Leave a Reply to toster Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *