پستوی گوجه فرنگی خشک

2

Sundried tomato pesto

یکی از سس ها یا دیپ های فوق العاده خوشمزه و کاربردی

این سس برای انواع پیتزا و پاستا و ساندویچ ها کاربرد داره و خیلی فوق العاده است، بی نهایت طعم قوی و دوست داشتنی داره

 

مواد لازم

گوجه فرنگی خشک شده نصف پیمانه

ریحان خورد شده یک قاشق

جعفری خورد شده سه قاشق

سیر سه حبه

گردو نصف پیمانه

پنیر پارمزان دو قاشق غذاخوری

پنیر گودا پنج ورق

رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری

سس تند یک قاشق غذاخوری

روغن زیتون نص پیمانه

گوجه فرنگی خشک شده رو از این لینک میتونیند تهیه کنین یا خیلی آسون بخرین >>> http://www.toster.ir/?p=2624

خیلی آسون و راحت همه ی مواد رو میریزیم توی غذاساز

1

چند پالس میزنیم و یه بار هم میزنیم و دوباره چند پالس میزنیم

میریزیمش توی شیشه و توی فریز نگهش میداریم هر وقت خواستیم استفاده کنیم از فریز درمیاریم زودی یخش باز میشه و میتونیم با قاشق ازش برمیداریم

4

میشه به جای گودا کلش رو از پارمزان استفاده کرد

نمک دیگه در دستور نیومده چون نیازی نیست، من گوجه ی خشک شده رو تو روغن زیتون نگه داشتم و از همون روغن استفاده کردم

3

پر از عطر و طعمه نوش جان 🙂

 

 

 

Join the Conversation

  1. Avatar
  2. Avatar
  3. Avatar

4 Comments

  1. سلام
    ممنون از آموزش هاتون.
    ولی اکثریت دستورهای شما از شف طیبه است و به نظرم منصفانه نیست اسمی از ایشون نبرید
    موفق باشید

    1. خانومی هیچ دستوری کپی از ایشون نیست و اگه باشه نوشته میشه میتونین سوسیس رو که قید شده از اون دستور هست ببین و یه نکته ی دیگه این رسیپی ها اکثرا از سایت های معروف خارجی هست که منحصری یک سایت خاص

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *