گرانولای شکلات و بادام

5

Chocolate & almond granola

گرانولا برای صبحانه خیلی مقویه و انواع مختلفی داره، در واقع ترکیبی از گندم یا جو پرک و انواع مغزهاست که تست میشه و توی شیر ریخته و میل میکنن

الانم که به مدرسه ها داریم نزدیک میشیم گزینه ی خیلی خوبیه تا یه صبحونه ی سریع و خوشمزه داشته باشیم

مواد لازم:

جو پرک 1.5 لیوان

گندم پرک یک چهارم لیوان

بادام خورد شده یک لیوان سر خالی

پودر کاکائو یک چهارم لیوان

نارگیل سه چهارم پیمانه

کنجد یک هشتم لیوان

روغن مایع دو قاشق غذاخوری

عسل 5 قاشق غذاخوری

فر رو روی 150 درجه میذاریم گرم بشه

همه ی مواد خشک رو توی ظرف میریزیم و مخلوط میکنیم

1

عسل رو روی بخار آب میذاریم تا گرم و روون بشه و بعد با روغن به مواد خشک اضافه میکنیم و خوب زیر رو میکنیم تا همه یک دست بشن

2

3

سینی فر رو برمیداریم و توش کاغذ روغنی میندازیم

مواد گرانولا رو توی سینی میریزیم و صاف میکنیم

به مدت 40 دقیقه میذاریم توی فر بمونه

هر ده دقیقه میاریم بیرون و همش میزنیم و دوباره میذاریم توی فر

بعد از 40 دقیقه که آوردیم بیرون بازم زیر و روش میکنیم تا خنک بشه و بهم نچسبه

توی شیشه میریزیم و توی یخچال نگه داری میکنیم

تا یک ماه میمونه و هر روز صبح تو یکم شیر بریزین و میل کنین

6

این گرانولا خیلی کم شیرینه میتونین شیر رو با عسل یا شکر کمی شیرین کنین

نوش جان 🙂

 

 

 

 

Join the Conversation

  1. Avatar
  2. Avatar
  3. Avatar
  4. Avatar
  5. Avatar
  6. Avatar

12 Comments

  1. عزیزم بسیار عالی شده . فقط یه سوال می شه به جای روغن مایع از کره استفاده کرد
    یک دنیا آرامش برایت آرزومندم.

  2. ممنون از دستورهای خوب و مفیدتون
    میشه به جای بادوم از گردو یا فندق یا ترکیب چند مغز استفاده کرد؟

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *