«

»

مرداد ۱۶

دلمه ی فلفل پنیری

6

Cheesy stuffed pepper

یه غذای خوشمزه و رنگی و تابستونی و البته گیاهی و سبک

میتونیم کلی بهش تنوع بدیم و با یه عالمه رنگ بازی کنیم

مواد لازم

فلفل رنگی 3عدد

پیازچه 5 عدد

قارچ 200 گرم

سویا نصف لیوان

گوجه فرنگی 3 عدد

نخود نصف لیوان

ذرت نصف لیوان

سس کچاپ 2 قاشق

رب گوجه 1 قاشق چایخوری

آب یک چهارم لیوان

آویشن و نمک و فلفل سیاه

پنیر پراتو یا هر پنیر دیگه ای چند ورق

1

سویا رو با کمی آب گرم و آب لیموترش خیس میکنیم

همه ی مواد رو ریز خورد میکنیم

توی 2 قاشق روغن پیازچه و سویا و قارچ رو میریزیم و تفت میدیم تا کمی سرخ بشن و بعد بقیه ی مواد رو میریزیم، مواد میانی دلمه آماده میشه

2

فلفل ها رو از وسط نصف میکنیم و داخلش رو تمیز درمیاریم

توشون نصف یه ورق پنیر میذاریم

3

از مواد میانی توی فلفل ها گذاشته و روی اون رو بازم پنیر میذاریم

4

سینی رو چرب میکنیم و فلفل ها رو توش میچینیم

فر رو روی 180 درجه گرم میکنیم

سینی فلفل ها رو توی فر میذاریم تا پنیر آب بشه و کمی طلایی بشه

5

خیلی آسون و سریع آماده میشه و چون گیاهیه خیلی سبکه

7

دلمه رنگی های خوشگلی داشته باشین :)

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments on “دلمه ی فلفل پنیری

  1. با سلام و خسته نباشید . مثل همیشه باز هم یه رسپس توپه توپ . من یه سوال دارم ولی در مورد این پست نیست در مورد باقالی پلو هستش. من همیشه باقالی را قبل از برنج تقریباً 20 دقیقه می جوشونم و بعد برنج را می ریزم و بقیه مراحل . این بار به گفته بعضی سایتها باقالی را با برنج ریختم و باقالی ها کاملاً نپخته بود . با این حال که تقریباً 1 ساعت هم دم کشید. چاره چیه دوست خوبم می شه شما راهنماییم کنی و راه درست را یهم یگی ؟ یک دنیا تشکر واسه حضور سبزت.

    • خانومی باید قبلش بجوشونی حتنا و اون کف سفیدش رو بگیری اون قدر بپزه که هنوز کمی ترد باشه باقی با دم برنج حتما میپزه

  2. بسیااااااااااااااااااااار شیک شده ، خیلی خوشم اومد واقعا مرسی ، دست مریزاد

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

19,447 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>