حلوا

Halva

یکی از دسرهای ایرانی که توی ماه رمضون خیلی طرفدار داره حلوا هستش که با یکمی دقت و حوصله عالی درمیاد و با چای خیلی میچسبه

یه نکته ی اساسی توی تهیه ی حلوا اینه که با مقدار دقیق کار کنیم، اگه با پیمانه کار میکنیم باید تمام مواد نصف آرد باشه و اگه با ترازو باید همه ی مواد هم اندازه باشه

روغن حلوا ترکیب روغن جامد و مایع باشه بهتره و البته کره و روغن مایع

مواد لازم

آرد 5 پیمانه

روغن مایع 2 پیمانه

کره 50 گرم

شکر 2.5 پیمانه

آب 2 پیمانه

گلاب نصف پیمانه

زعفران ساییده نصف قاشق چایخوری

هل چند عدد

زعفران رو توی گلاب میریزیم و میذاریم خیس بخوره

اول از همه شربت حلوا رو آماده میکنیم و میذاریم سرد بشه، شکر و آب رو میذاریم روی حرارت متوسط تا شکر حل بشه و بعد از چند قل خاموشش میکنیم و دونه های هل رو میندازیم توی شربت

آرد رو توی تابه میریزیم و با حرارت متوسط تفت میدیم

تقریبا باید نیم ساعت هم بزنیم تا آرد به آرومی بپزه و رنگش طلایی بشه

رنگ تقریبا کرم میخوایم چون با ریختن روغن و شربت تیره تر میشه و بعد هم زعفران خوش رنگش میکنه

وقتی آرد به رنگ دلخواه شد الکش میکنیم تا همشون یکدست بشه

روغن مایع رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعد کره رو اضافه میکنیم

یه کوچولو تفتش میدیم و بعد از روی حرارت برمیداریم

شربت و زعفران رو به آرد اضافه میکنیم و هم میزنیم باید خیلی مراقب باشین چون باید سریع هم بزنیم و خیلی داغه پس از دستکش پارچه ای کمک بگیرین

حرارت رو خیلی کم میکنیم و حلوا رو میذاریم و هم میزنیم تا از تابه جدا بشه نذارین خیلی سفت بشه

اگه از دسته های تابه بگیریم و به چپ و راست تکون بدیم جمع بشه و یه تیکه بشه

توی بشقاب ها میکشیم و تزیین میکنیم

تقریبا 5 یا 6 تا بشقاب میشه

امیدوارم به هر چیزی دوست دارین برسین

نوش جان 🙂

 

Join the Conversation

  1. Avatar
  2. Avatar
  3. Avatar

4 Comments

  1. سلام تستر جونی. به به چه بوی حلوایی می یاد…
    نوش جونت عزیزم. خیلی عالی به نظر می رسه.
    کاش میشد یک ناخکی از مانتیتور بزنیم…..

    شاد باشی

    اپم

  2. سلام، شما توی بخش حلواها یه حلوای دیگه شبیه همین گذاشته بودین که فکر کنم اسمش حلوای ساده بود و مقادیرش با این حلوا یه کم فرق داشت . میخواستم بپرسم فرق این دو چیه و کدومشون
    خوشمزه تر میشه؟ ممنون

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *