«

»

تیر ۲۱

ته انداز مرغ و سیب زمینی

دوستان نماز و روزه هاتون قبول باشه، چند روزی سایت مشکل داشت و بسته بود و خوشبختانه سایت در دسترس هستش

برای یه سحری یا افطاری خوشمزه و راحت این ته انداز انتخاب خیلی خوبیه

مواد لازم

مرغ

سیب زمینی

برنج  4پیمانه

زعفران خیس شده نصف استکان

ماست یک پیمانه

نمک و فلفل سیاه و زردچوبه

کره 40 گرم

 

به اندازه ی کف قابلمه تعداد مرغ و سیب زمینی رو اندازه میکنیم و سیب زمینی رو خلالی درشت میکنیم، من برای تعداد مرغ بیشتر از ماهیتابه ی بزرگ استفاده کردم

برنج رو به روش آبکشی آماده کرده فقط دون تر و زنده تر برش میداریم و آبکش میکنیم با نصفی از زعفران و ماست و کره مخلوط کرده و کنار میذاریم

کف تابه دو قاشق روغن میریزیم، و مرغ ها رو کفش میچینیم و خلال های سیب زمینی رو لا به لای مرغ ها میچینیم، روش نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و باقی زعفران رو میریزیم تا خوب مزه دار بشه

برنج مخلوط شده رو روی مرغ ها میریزیم و روی حرارت زیاد میذاریم تا بخار کنه و و بعد کم میکنیم تا یک ساعت الی یک و نیم ساعت مرغ ها بپزه و برنج دم بکشه

عطر این غذا و طعمش بی نظیره و خیلی نرم و مطلوبه

امیدوارم درستش کنین و ما رو تو دعاهاتون شریک کنین :)

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments on “ته انداز مرغ و سیب زمینی

  1. وای دهنم اب افتاد مرسی از دستورای خوشمزتون

  2. سلام
    بازم غذای خوشمزه!!به نظر که خیلی خوشمزه میاد. حتما هم خوشمزه است.فقط یه سوال دارم. مرغ به این روش واقعا مغز پخت میشه یا نه؟ به نظر به یه کم آب هم احتیاج داره؟

  3. نوشتید برنج رو با نصف مقدار ماست و زعفرون و کره مخلوط می کنیم. نصف بقیه مواد رو چیکار کردین پس؟
    یه سوال دیگه. مرغها اینجوری مزه میگیرن؟ آخه یه سمتشون ادویه ها و برنج خوش طعم و مزه میخوره و یه سمتشون نه. اگه از قبل بذاریم مرغها با ادویه خوب مخلوط بشن و یه مدت بمونن مثلا نیم تا یک ساعت بهتر نیست؟ تا حالا اینجوری امتحان کردین؟

    • فقط نصف زعفران اما ماست و کره کامل
      به خوردش میره و اون سمت تو روغن سرخ میشه و در ضمن زعفران به خوردش میره اما میتونین یه مدت استراحت بدین

  4. واییییییییییییییییییی تستر جون منو یاد بچگی هام و مسافرت ها انداختی.
    مامانم همیشه به همین روش روی اتیش درستش می کرد. و توی چادر وسط جنگل خیلی می چسبید… یادش بخیر
    دستت درد نکنه.
    خیلی خوش طعم و عالی می شه.

    شاد باشی دوست خوبم

  5. http://0.gravatar.com/avatar/ae9603ee1a18acfa30ee134f2d7720b8?s=68&d=http%3A%2F%2F0.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D68&r=Gبانوی آبان on said:

    سلام ، خیلی ممنون از این پست خوشمزه. دستورهای غذایی شما خیلی خوب هستن. و من خیلی ازتون یاد گرفتم. .. میشه لطفا طرز تهیه ته چین ، حلیم بادنجان، شنیسل ماهی رو هم بذارید.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

7,278 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>