دسر فغزیه

Le fraisier dessert

دسر فرانسوی بی نظیر که با توت فرنگی هستش و بمب کالری

یکم کارش زیاده اما می ارزه چون بسیار خوشمزه اس

از سه قسمت تشکیل شده یک کیک اسفنجی و نازک بعد کرم موسلین و توت فرنگی و یه رویه ی خوشمزه

مواد لازم کیک

تخم مرغ 4 عدد

پودر شکر 125 گرم

وانیل کمی

کره 50 گرم

آرد 125 گرم

بیکینگ پودر ½ قاشق چایخوری

همه ی مواد رو توی محیط آشپزخونه میذاریم

فر رو روی 180 درجه سانتی گراد میذاریم گرم بشه

آرد و بیکینگ پودر رو سه بار الک میکنیم، قالب رو آمادده میکنیم میتونین از دو تا قالب گرد یا سینی فر استفاده کنین

تخم مرغ ها و شکر و وانیل رو خوب میزنیم تقریبا پنچ دقیقه تا حسابی کشدار و سبک بشه

بعد کره ی نرم شده رو اضافه میکنیم و باز خوب میزنیم

آرد رو تو مایه ی کیک فولد میکنیم وقتی مواد یکدست شد توی قالب میریزیم

من نصف این مواد رو تو دو تا قالب گرد ریختم و ده دقیقه توی فر بود و آماده شد با تستر چک کنین

از فر بیارین بیرون تا خنک بشه

 

مواد لازم کرم موسلین

شیر 600 میلی لیتر

تخم مرغ 5 عدد

وانیل کمی

پودر شکر 180 گرم

نشاسته ذرت 100 گرم

کره 150 گرم

شیر رو با نصفی از پودر شکر میذاریم تا بجوشه

تخم مرغها رو با وانیل و باقی شکر میزنیم به مدت 5 دقیقه تا حسابی کشدار بشه بعد نشاسته رو اضافه میکنیم و میزنیم تا حل بشه

شیر که جوشید در حین هم زدن به تخم مرغها اضافه میکنیم

مایه ی کرم رو به قابلمه برمیگردونیم و روی حرارت هم میزنیم تا غلیظ بشه

وقتی غلیظ شد به یه کاسه ی بزرگ منتقل میکنیم و میزنیم تا فرم بگیره و سرد بشه، نصفی از کره رو میریزیم و خوب میزنیم

روی سطحش رو نایلون میکشیم و میذاریم خوب سرد بشه

بعد از سرد شدن نصف دیگه ی کره رو اضافه کرده و خوب میزنیم تا پفکی و فرم دار بشه

 

مواد لازم دسر خوشمزه ی فغذیه

کیک بالا

کرم موسلین بالا

توت فرنگی نیم کیلو

مارمالاد 3 قاشق

آب جوش 4 قاشق

سس توت فرنگی یا خمیر مارزیپان برای روی دسر

کیک رو کف قالب میذاریم، مارمالاد رو با آب جوش رقیق میکنیم و نصفیش رو روی کیک میدیم و مرطوبش میکنیم

تعدادی از توت فرنگی ها رو نصف میکنیم و دور تا دور به دیواره میزنیم

تا نصف ارتفاع توت فرنگیا کرم میریزیم و روش یه لایه توت فرنگی خورد شده میریزیم

یک سوم دیگه ی کرم رو روی توت فرنگیا میریزیم

لایه ی بعدی کیک رو میذاریم و با بقیه مارمالاد رقیق شده مرطوبش میکنیم

مابقی کرم رو روی کیک میریزیم و کامل صافش میکنیم

میذاریم برای 5 ساعت توی یخچال تا خوب ببنده

برای سرو دور دسر رو جدا میکنیم و کمربندشو باز میکنیم روی دسر از سس توت فرنگی یا مارزیپان یا شکلات آب شده و توت فرنگی استفاده میکنیم

توی قالب کمربندی یا ظروف شیشه ای مرتفع درستش کنین

هر بیشتر تو یخچال باشه بهتره میبنده و تمیزتر برش میخوره

نوش جان 🙂

 

Join the Conversation

  1. Avatar
  2. Avatar
  3. Avatar
  4. Avatar
  5. Avatar
  6. Avatar

12 Comments

  1. وااااای دوستم چه کررردی عجب دسر خوشگل و خوشمزه ای و پروفیشنالی دست گلت درد نکنه عزیزم

  2. سلام و خداقوت فراوان به شما بانوی فوق هنرمند این دسر نخورده فریاد میکشه که خیلی خوشمزه است حتما درستش می کنم ممنوم

  3. خیلی عالیه…. عاشق کیک هاییم که کرم دارن و انقدر شیکن.سپاس.حتمن وقت کنم و البته باید فصل توت فرنگی باشه درستش میکنم.ایشالا بهار آینده 🙂

  4. سلام..ممنون از این آموزش خوبتون.من تازه با سایتتون آشنا شدم.خیلی عالیه.بینظیره.میخواستم بپرسم دستور این دسر برای چند نفره؟من مهمون دارم به تعداد 18 نفر و میخوام اینو درست کنم.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *