اسلایس شکلات و نارگیل

Chocolate & coconut slice

دوستان عیدتون مبارک اینم یه عیدی خیلی خوشمزه و بینظیر

یکم ریتم سایت بهم ریخته که مال ایام امتحاناس به زودی به روال اولیه برمیگرده

این اسلایس طعم عالی ای داره یه بروانی با طعم نارگیل

مواد لازم بیس اسلایس

شکلات تلخ 80 گرم

کره 80 گرم

شکر 70 گرم

تخم مرغ یک عدد

وانیل کمی

آرد 150 گرم

پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری

 

مواد لازم لایه ی نارگیلی

پودر نارگیل  225 گرم

شیرعسلی یک قوطی

تخم مرغ یک عدد

 

مواد لازم رویه ی شکلاتی

شکلات تلخ 120 گرم

کره 50 گرم

 

این مواد زیاده اما اصلن کار سختی نیست و خیلی عالی درمیاد

فقط باید صبور باشین و مثل من عجول نباشین

یه ظرف مستطیلی رو کمی چرب کنین و روش کاغذ روغنی بکشین سایز ظرف من 16 در 26 بود

فر رو روی 180 درجه بذارین

شکلات رو ذوب کنین و کنار دستتون بذارین

آرد و کاکائو رو با هم الک کنین

کره و شکر رو خوب بزنین وقتی کرمی شد وانیل و تخم مرغ رو هم اضافه کرده و دو دقیقه بزنین

بعد مخلوط آرد و کاکائو رو اضافه کرده و فولد میکنیم

توی قالب میریزیم و میبینین که تقریبا کمی سفته

خوب پهنش میکنیم

 

میذاریم توی فر برای 15 دقیقه تا تقریبا بپزه

تو این فاصله مواد نارگیلی رو آماده میکنیم

شیرعسلی و تخم مرغ و نارگیل رو مخلوط میکنیم تا خمیری بشه

 

 

برای 25 دقیقه میذاریم باز توی فر تا بپزه و از اطراف خیلی کم طلایی بشه

بعد میذاریم خوب خنک بشه

شکلات رو با کره ذوب میکنیم و روش میدیم

مثل من عجله نکنین و بذارین خوب ببنده و خنک بشه بعد برشش بدین هر سایزی که دوست دارین

من چون شکلاتام خیلی خیلی تلخ بود روش رو کمی پودرقند پاشیدم دیگه تلخی شکلات دست خودتونه میتونین حتی تلخ استفاده نکنین

اسلایس های خوشگلی داشته باشین

عیدتون مبارک 🙂

 

Join the Conversation

  1. Avatar
  2. Avatar
  3. Avatar
  4. Avatar
  5. Avatar
  6. Avatar

30 Comments

  1. بی نظیره ترکیب نارگیل و کاکائو چرا نمیذاری من رژیممو شروع کنم آخه این همه چیزهای خوشمزه خدایا نجاتم بده امشب حتما درستش می کنم مرسی مرسی مرسی

    1. راستی یک سوال اگه اشتباه نکنم شما بعضی کیکاتونو داخل ظرف پیرکس درست می کنید ظرفهای پیرکس با قالبهای مخصوص کیک فرقی ندارند منظورم در کیفیت کار هست

      1. خانومی کیک هایی که پف زیاد دارن بهتره تو قالب فلزی پخته بشه اما بعضی رسیپی ها رو میشه تو پیرکس پخت

  2. سلام توستر جون مرسی حتما خوشمزه است.شما همیشه رسپی هات عالیه. فقط یک سوال داشتم می خواستم بدونم گندمک شیرین رو تو خونه چه جوری میشه تهیه کرد؟ مرسی

  3. تستر عزیز بازم سلام 🙂 این اسلایس هم عالییییییییییییییییییییییییییی بود من توصیه های ایمنی شما رو جدی گرفتم و عجله نکردم برشها بسیار قشنگ از اب دراومد و شیرینی سه تا لایه کاملن مشخص و واضح داشت . قبلن یه مدل اسلایس نارگیل یاد گرفته بودم که اولین لایه با بیسکوییت بود اونم خوشمزه بود اما اینی که شما دستور داده بودی لایه زیرش حالت کیک داشت و خیلیییییییی خوشمزه تر از اونی بود که درست کرده بودم . دستت درد نکنه و بسیار بسیار ممنون و سپاسگزار
    🙂

  4. سلام توستر جون ببخشید که اینجا میگم، من خیلی دلم می خواد کلمپه کرمانی درست کنم اما چند تا رسپی از اینترنت گرفتم که زیاد خوب نشد.میشه شما مواد لازم خمیرش رو بگید؟بازم ممنون از لطفت شما

  5. سلام/ممنونم از این رسپی عالی فقط یه سوال داشتم شکلات مرحله ی آخر رو باید به روش تمپر آب کنیم؟
    شکلات مرحله ی اول رو هم باید تمپر کنیم یا کامل به طور غیر مستقیم حرارت بدیم تا آب بشه؟

  6. سلام عزیزم من جمعه شب مهمون دارم میخواستم بدونم میتونم این کیکو روز قبل درست کنم از کیفیت کیک کم نمیشه ؟ میتونین از کیکاتون یک دستور دیگه هم نام ببرید که بتونم از روز قبل درست کنم ؟ و یک سوال دیگه هر کیک با اسلایس های توی عکس چند تکه میده ؟پیشاپیش سپاسگذارم

  7. توروخدا کمکم کن موندم چه کیکی درست کنم که هم مجلسی باشه هم خیلی خوشمزه باشه هم مثل این کیک خوب برش بخوره و هم اینکه بشه از روز قبل درست کرد ؟ خیلی پرتوقعم مگه نه این مهمونی برام خیلی مهمه لطفا راهنماییم کن

  8. راستی عزیزم شما دیر پاسخ متوجه نشدید من از استرس زیاد پشت هم کامنت میذاشتم شرمنده هروقت مهمانی دارم اونم از طرف خاندان همسر محترم از استرس مدام در حال سکته زدنم بازم عذر میخوام

  9. سلام تستر خانم گل. خووووبی. مزاحم همیشگی یه سوال داره این دستور خوشمزه رو میخوام بعنوان دسر برای 25نفر درست کنم به نظرت مواد رو دوبرابر کنم آیا؟

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *