اسپاگتی با لبو! ( Spaghetti with beet )

اینم یه سس جدید و بسیااااااار خوشمزه! البته اگه طرفدار لبو و طعم شیرینش باشین!

این اسپاگتی خیلی سبکه و به نظرم موقع رژیم گرفتن خیلی خوبه!

این یه مدلشه و خیلی آسون اگه شد بازم با لبو غذا خواهیم داشت!

مواد لازم:

اسپاگتی 350 گرم

لبو پخته شده 3 عدد

پیاز قرمز 2 عدد

سیر 2 حبه

رزماری خورد نشده 1 قاشق مرباخوری

شیر پر چرب یا پنیر خامه یا ماست کیسه ای یا خامه 1 فنجون

روغن زیتون 3 قاشق

نمک و فلفل سیاه

اول باید لبو ها رو پخته باشین حالا چه توی آب چه توی فویل و توی فر!

پیاز ها رو که خورد کردیم توی روغن زیتون تفت میدیم با حرارت کم که سبک بشه! سیر رو هم ریز خورد میکنیم و چند ثانیه تفت میدیم رزماری خورد شده و نمک و فلفل رو اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم

لبو ها رو با مخلوط پیاز و سیر میکس میکنیم و در آخر شیر رو اضافه میکنیم و خوب میکس میکنیم

من برای رژیمی شدنش از شیر استفاده کردم شما میتونین از گزینه های دیگه استفاده کنین!

مخلوط میکس شده رو میریزیم توی تابه!

اسپاگتی رو توی آب جوش و نمک و روغن میریزیم تا بپزه! وقتی مغزشم پخت نصف فنجون از آب پاستا رو برمیداریم و آبکش میکنیم!

من برای اینکه کمی نشاسته اش بره کمی آب سرد میگیرم و 1 قاشق روغن زیتون میزنم بهش!

تابه ی میکس شده رو میذاریم روی حرارت و آب اسپاگتی رو اضافه میکنیم وقتی جوش اومد! اسپاگتی رو اضافه میکنیم و هم میزنیم روی حرارت بالا و وقتی سس به اسپاگتی چسبید و داغ شد! توی ظرف میکشیم!

میتونین برای روش کمی پارمزان استفاده کنین که خوشمزه میشه!

رنگ این پاستا عالیه و برای کوچولوها فوق العاده است! یا بزرگترایی مثل من! 🙂

هـــــوم خوش بگذره!!!

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *