کباب تابه ای

امروز یه پست خیلی خوب داریم، کباب تابه ای به نظر خیلی آسون میاد اما یکم قلق داره تا ترد و خوب و خوشمزه بشه و یه غذای فوق سریع داشته باشیم

مواد لازم

250 گرم گوشت چرخ شده

پیاز یک عدد کوچک

سیر یک حبه

پودر نان 1 قاشق

زرده تخم مرغ یک عدد

تخم گشنیز ، زردچوبه ، پاپریکا از هر کدوم نصف قاشق چایخوری

فلفل سیاه ، نمک کمی

سبزی معطر دلخواه

سماق

کره 1 قاشق

روغن مایع 1 قاشق

برای آماده کردنش یه راه خیلی آسون اینه که همه ی مواد به غیر از سماق و کره و روغن رو بریزیم توی غذاساز و چند پالس بزنیم تا زمانی که بهم چسبیدن کافیه

یا با دست ورز بدیم تا چسبندگی پیدا کنن

اگه زیاد ورز بخوره خیلی سفت و خشک میشه

کره ی ذوب شده و روغن رو کف تابه بریزین و همه جاشو چرب کنین

مایه ی کباب رو توی تابه به شکل مستطیل باز میکنیم

با قاشق چوبی به قسمت های مساوی تقسیم میکنیم و همه جاشو صاف و مرتب میکنیم

حالا میتونین همینطوری بذارین یخچال و هر وقت خواستین بیارین سرخش کنین

روی حرارت متوسط میذاریم یک طرفش که سرخ شد برمیگردونیم و طرف دیگه

زیاد حرارت رو کم نمیکنیم تا آب نندازه و سفت نشه، وقتی برگردوندیم میتونیم روش سماق بپاشیم

کنارش گوجه ها رو سرخ میکنیم

سبزی معطر مثل ریحون یا ترخون یا نعنا خیلی عالیهههه

احتیاجی نیست آب پیاز رو بگیریم

میتونین گوجه ها رو رنده کنین و روی کباب ها بریزین

کنارش فلفل قلمی هم سرخ کنین عالیه

به جای زرده ی تخم مرغ میتونین 1 قاشق ماست سفت بریزین

با پلوی زعفرونی و خوش عطر سروش کنین

کباب پزون خوش بگذره 🙂

 

Join the Conversation

  1. Avatar
  2. Avatar
  3. Avatar
  4. Avatar
  5. Avatar
  6. Avatar

14 Comments

  1. سلام
    من یه سوال دارم این سبزی های معطرم توش میریزیم دیگه.یعنی یه کمی ریحون یا ترخون رو خرد کنیم وبریزیم توش؟؟؟

  2. سلام تستر جون مرسی حتما خوشمزه است.من هر روز سایتت رو چک می کنم وقتی رسپی جدید میبینم کلی ذوق می کنم بازم مرسی. فقط یه سوال داشتم من تستر دارم میخواستم بدونم واسه کیک المنت بالا و پایین رو از اول باید روشن کرد یا نه و؟اگه نه چند دقیقه آخر باید روشن کرد؟

  3. تستر جون من این کبابو درس کردم دیدم رسمش نیس که تشکر نکنم خیلی عالیییییی ممنون از دستورای خوبت

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *