«

»

اسفند ۰۷

دلمه ی فلفل و بادمجان

 

یکی از پرطرفدارترین غذاها دلمه ها هستن، که در واقع به سبزیجات پر شده با مواد و توی یه سس پخته شده میگن، با انواع چاشنی و طعمها

مواد لازم

گوشت چرخ شده 250 گرم

برنج 1 پیمانه پلوپز

لپه یک سوم پیمانه پلوپز

پیاز 2 عدد

سبزی معطر 150 گرم

سیر 2 حبه

رب گوجه فرنگی 2 قاشق

بادمجان و فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی

کشمش و زرشک اختیاری

نمک و فلفل و زردچوبه

آبلیمو یا آبغوره

 

برای مواد داخل دلمه ها برنج و لپه رو جداگانه نیم پز میکنیم، وقتی لپه نیم پز شد آبکش میکنیم تا نفخش بره

یکی از پیازها رو تفت میدیم و بهش گوشت رو اضافه میکنیم، فلفل و زردچوبه میزنیم یک قاشق چایخوری بهش رب میزنیم از روی حرارت برمیداریم

سبزی خورد شده و لپه و برنج نیم پز رو اضافه میکنیم

نمک و فلفلش رو میزون میکنیم و اگه دوست داشتیم زرشک و کشمش میزنیم

سبزیجاتمون رو از بالا دایره برش میدیم تا درش باشه، توشون رو خالی میکنیم

بادمجون ها رو تلخی بگیرین و اگه کامل پوستش رو برداشتین باید سرخش کنین اما اینجوری راه راه خوشگله و نیازی به سرخ کردن نیست

از مواد میانی توی سبزیجات پر میکنیم اما خیلی فشرده و پر نمیکنیم چون برنج کامل که میپزه قد میکشه و شکل دلممون خراب میشه

برای سسش پیاز رو سرخ میکنیم و نمک و فلفل و زردچوبه میزنیم و بعد رب گوجه رو اضافه میکنیم، دو لیوان آب میریزیم و میذاریم قل که زد سبزیجات رو توش میچینیم و روی حرارت کم با در بسته میذاریم بپزه، برای گوجه درب تابه باز باشه تا ترک نخوره

میتونیم توی فر هم با 180 درجه بذاریم با در باز کمی تنوری میشه و خوشمزه

باید آبش کشیده بشه و کمی سس بمونه کافیه، حدودا یک ساعتی طول میکشه

 چند دقیقه آخر چاشنی دلخواه رو اضافه کنین، برای سسش جای آب میتونین آب گوشت یا قلم بریزین که عالی میشه

سبزی دلمه: نعناع، جعفری، شوید، ترخون

باز ترکیب مقدار مواد دسخت خودتونه و مطابق میلتون آماده کنین

دلمه های لذیذمون آماده است با نون و سبزی خوردن سرو کنین :)

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments on “دلمه ی فلفل و بادمجان

  1. نوش جونت. چه خوشگلم شدند. آدم گشنش می شه.

    تستر جون دستت درد نکنه عزیزم.
    اپم

  2. http://0.gravatar.com/avatar/4e1022aba2f848aef193784283a3339f?s=68&d=http%3A%2F%2F0.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D68&r=Gننه احسان on said:

    وای عالی مثل همیشه

  3. سلام به نظرکه خیلی خوشمزه میان

  4. http://1.gravatar.com/avatar/b1e389de11962f4cb08ec8daa1864fd2?s=68&d=http%3A%2F%2F1.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D68&r=Gmaryam asadpour on said:

    salaaaaaaaaaaaaaaaam
    merCCCCCCCCCCCCC kollllli samira jooooonam !
    akhe to cheghade honarmandiiiiiiiii :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

19,447 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>