همبرگر امریکایی

American hamburger

یکی از خوشمزه ترین و پر ملاتترین برگرهایی که میتونه باشه همین برگر آمریکایی هستش!

خیلی خوشمزه و سالم و البته میتونه این همه هم پر و پیمون نباشه و برگر ساده اش رو درست کنین

مواد لازم برگر

گوشت چرخ شده ی گوساله 250 گرم

آب سرد 2 قاشق

پودر نان 1 قاشق

پیاز ریز شده 1 عدد کوچک

سس کچاپ نصف قاشق

نمک و فلفل و  ادویه ی مورد علاقه

سیر ریز شده یک حبه

 

مواد لازم ساندویچ

پیاز درشت حلقه شده 1 عدد

قارچ ورقه ای 150 گرم

پنیر ورقه ای 4 عدد

گوجه حلقه ای خورد شده 1 عدد

خیارشور کمی

نان همبرگر

همه ی مواد برگر رو که سرد هستن با هم مخطوط میکنیم و ورز نمیدیم چون برگر خشک و سفت میشه فقط در حد مخلوط شدن

حالا چهار قسمت میکنیم و هر قسمت رو گرد میکنیم و روی کاغذ روغنی میذاریم

وقتی آماده شدن روشون رو کاور میکشیم و 20 دقیقه میذاریم توی فریزر

برای ساندویچها اول پیاز های حلقه ای رو با روغن کم و کمی نمک و حرارت کم سرخ میکنیم در حدی که نرم بشن و کاراملی

قارچهای ورقه ای رو توی روغن سرخ میکنیم

وقتی برگرها کاملا سرد شدن، تابه رو میذاریم داغ بشه و روغن رو میریزیم وقتی داغ شد برگر رو میذاریم توش تا سرخ بشه

وقتی یک طرف سرخ شد برمیگردونیم تا طرف دیگه هم آماده بشه بعد از دو دقیقه روی برگرها پنیر ورقه ای رو میذاریم تا آب بشه

نون ها رو نصف میکنیم و کمی گریل میکنیم تا داغ بشن و برگر خوشمزه تر بشه

نون زیری برگر رو میذاریم توی بشقاب روش گوجه و خیارشور میذاریم بعد برگر پنیری رو روش میذاریم روی اون قارچ سرخ شده و بعد پیاز کاراملی شده رو میذاریم

تکه ی بعدی نون رو روش میذاریم و این ساندویچ خوشمزه آماده ی سرو هستش با سس کچاپ و سس خردل

بی نهایت خوشمزه اس و بسیار سنگین و پر و پیمون شاید نصفیش کافی باشه

برگر های خوبی داشته باشین 🙂

 

Join the Conversation

  1. Avatar
  2. Avatar
  3. Avatar
  4. Avatar
  5. Avatar
  6. Avatar

22 Comments

    1. ﺑﻠﻪ ﻋﺰﻳﺰﻡ اﻣﺎ ﺑﻪ ﺳﺎﻳﺰ و ﻛﻠﻔﺘﻲ ﺑﺮﮔﺰﻱ ﻛﻪ ﻣﻴﺰﻧﻲ ﺑﺴﺘﮕﻲ ﺩاﺭﻩ

  1. سلام
    با عرض تبریک به خاطر وبلاگ زیباتون در صورت تمایل به تبادل لینک، مارو با نام پیازچه لینک کنید.در ضمن اگر سایت شما لوگوی خاصی دارد برایم بفرستید تا اونو رو درصفحه فهرست سایتهای آشپزی و آموزشی درج کنیم.
    اگر مطلب برگزیده ای دارید برای ما ارسال کنید تا ما اونو با افتخار داخل سایت پیازچه با نام و لینک شما درج میکنیم.
    ممنون
    و موفق باشید.

  2. خیلی عالی و هوس انگیزند.
    یه سوال این برگر ها بعد از سرخ شدن جمع نمی شن من کلاً کتلت، کباب و برگرهایی که با گوشت درست می کنم جمع می شن. مشکل کار کجاست.
    شاد و پایدار باشی

  3. وای چقدر خوب شدن اینا.من از وجود خوش طعم پیاز توی برگر بی اطلاع بودم.ممنون از اموزش خوب شما

    1. وا نره؟ حتما چربیش زیاده و منسجم نیست بهتره بذارین تو فریز تا خوب سرد بشه بعد سرخش کنین

  4. سلام به نظر من برگر به این کلفتی وسطش نمی پزه شما چی کار کردین که مغز پخت بشه؟

    1. توی برگر ها نباید خیلی ورز بخوره گوشت سفت میشه و این که تو حرارت بالا طبخ بشه تا آبدار باقی بمونه

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *