مرغ پر شده با اسفناج و پنیر

Chicken stuffed with spinach and cheese

همیشه یه غذای آسون و راحت مورد استقباله، یه غذای سریع و راحت با سینه ی مرغ و اسفناج که خیلی خوشمزه میشه

مواد لازم

سینه ی مرغ یک عدد

اسفناج بخار پز شده 4 قاشق

پنیر موتزارلا 2 ورق

سیر 3 حبه

گوجه ی خشک شده 3 عدد

پاپریکا نصف قاشق چایخوری

نمک و فلفل سیاه و پودر سیر کمی

روغن زیتون 1 قاشق

 

فر رو روی 180 درجه میذاریم تا گرم بشه

اول اگه سینه ی مرغ استخون داره میگیریم و اون قسمت فیله رو جدا میکنیم

مرغ رو توی پلاستیک میذاریم و با وردنه روش میکوبیم تا باز بشه اما با دقت تا پاره نشه

روی سینه ی مرغ باز شده، نمک و فلفل سیاه و پودرسیر و پاپریکا میزنیم و همه جاش پخش میکنیم

سیر ها رو رنده میکنیم و روی تمام گوشت مرغ پخش میکنیم

تقریبا دو پیمانه اسفناج رو بذاریم بخار پز بشه این 4 قاشق رو به ما میده، البته به اسفناج ها بستگی داره، اسفناج بخارپز رو خورد میکنیم و با گوجه ی خشک شده ی خورد شده مخلوط میکنیم و روی تمام سطح مرغ پخش میکنیم

پنیر رو روی اسفناجها میذاریم، هر پنیر دیگه ای که دوست داشتین میشه بذارین

حالا از پایین به کمک پلاستیک رولش میکنیم و با خلال خوب فیکسش میکنیم

توی ظرف فر کاغذ روغنی میذاریم و مرغ رول شده رو توی ظرف میذاریم و روی رول رو نمک و فلفل و پاپریکا میزنیم و کامل روغن زیتون رو روی مرغ میمالیم

میذاریمش توی فر برای 40 دقیقه تا خوب بپزه و روش طلایی بشه

من برای کنارش از سیب زمینی آکاردئونی استفاده کردم، با سس کچاپ و خردل سروش میکنیم

از این لینک >>> http://www.toster.ir/?p=309

خیلی شیک برش میخوره و فوق العاده خوشمزه اس و هم اینکه سریعه و یک ساعته غذای خوب و شیک داریم

نوش جان :)

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 Responses to مرغ پر شده با اسفناج و پنیر

  1. http://0.gravatar.com/avatar/02464fbd0958194b7f2110f447f28d13?s=32&d=http%3A%2F%2F0.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D32&r=G sara می‌گه:

    وای دهنم اب افتاد….خیلی خوشمزست …
    وقتی توفر میزاریم روی ظرف و می پوشونیم یا نیاز نیست؟خشک نمیشه مرغ تستر جان؟مرسی

  2. http://1.gravatar.com/avatar/d0275818629f8898e94335b7c1f928eb?s=32&d=http%3A%2F%2F1.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D32&r=G ژیلا می‌گه:

    مرسی تستر جون… حتمن درستش میکنم فقط اول باید گوجه ی خشک و پاپریکا رو درست کنم!
    سپاس از رسپی های بی نظیرت :) )))

  3. http://1.gravatar.com/avatar/b3d84ee16f84dc55a52eabcd94f02e99?s=32&d=http%3A%2F%2F1.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D32&r=G rozhan می‌گه:

    vaaayyyy che khoshtele
    salam
    kheili doosesh midaram
    mikham bepazoonam uuuuummmm
    dastetoon dard nakone che dastooraee gozashtin morgh o cake o nun khamee vvvaaay
    rastesh man morghi ke ba panir o goje amoozesh dade boodin o dorost kardam vali moteasefane panirash ab shod o umad biroon taze saresh o ba khalal ham bastet boodam mishe lotfan erade karam o begin?
    mamnoon sar ashpaze panje tala

    • toster می‌گه:

      ﺧﺎﻧﻮﻣﻲ ﺑﺎﻳﺪ ﭘﻨﻴﺮ ﺭﻭ ﺗﻪ ﻣﺮﻍ ﺑﺮﻳﺰﻳﻦ و اﻳﻨﻜﻪ ﺗﺮﺟﻴﺤﺎ ﺟﻮﺭﻱ ﺑﺮﺵ ﺑﺪﻳﻦ ﻛﻪ ﺳﺮﺵ ﺑﺎﻻ ﺑﺎﺷﻪ و اﻳﻨﻜﻪ ﭘﻨﻴﺮﺗﻮﻧﻮ ﻋﻮﺽ ﻛﻨﻴﻦ
      ﻧﻮﺵ ﺟﺎﻥ

  4. http://0.gravatar.com/avatar/cd1a9331352acfab501d82b65fc06735?s=32&d=http%3A%2F%2F0.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D32&r=G شادی می‌گه:

    چقدره خوشگله لامصب!!!! خیلی خوش رنگ و روست. دستت طلا :)

  5. http://0.gravatar.com/avatar/8334758ad4fdcae18b9d5cca2d8cf042?s=32&d=http%3A%2F%2F0.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D32&r=G مینا می‌گه:

    سلام توستر جان ممنون از اموزشهای عالیتون.یه سوال،کاغذمومی که برای خیاطی استفاده میشه همون کاغذروغنیه؟؟؟!!؟؟ میترسیدم استفاده کنم اشپزخانه و فر اتیشی بشه گفتم بپرسم.

  6. http://0.gravatar.com/avatar/8a7de55ce886257983204d15a27b5182?s=32&d=http%3A%2F%2F0.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D32&r=G مسیح می‌گه:

    عزیز جان مرغ می پزه؟! بعد شعله بالا رو روشن کنیم بهتره یا از پایین؟

  7. http://1.gravatar.com/avatar/117c5ae3fd9458cea95b4701a06b9f7b?s=32&d=http%3A%2F%2F1.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D32&r=G rahi می‌گه:

    سلام و ممنون از سایت عالی شما .اگر ممکن است دستورات پخت را با ماکروویو هم بگذارید متشکرم

  8. http://1.gravatar.com/avatar/50036cadf5734fd6b44e05d09b94a5f2?s=32&d=http%3A%2F%2F1.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D32&r=G elham می‌گه:

    azizam har kar mikonam nemitonam ozve site besham error mide:(
    vase chi?

  9. http://0.gravatar.com/avatar/4e00732f059bb9f34ff32f68afdcfe3e?s=32&d=http%3A%2F%2F0.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D32&r=G soraya می‌گه:

    سلام.
    من همیشه به سایت شما سر میزنم ولی تا حالا کامنت نزاشتم.یه عالمه سایت اشپزی هست ولی من با سایت شما بدجوری حال میکنم.راستشو بگم هم دستوراتتون عجق و وجق نیست هم خوشمزن هم راحت میشه درست کرد هم مواد لازمش در دسترسه کلا عالیه.داشتم نظرات دوستان رو میخوندم که شما رو با یه سایت دیگه مقایسه کرده بود.ولی سایت شما کجا سایت ایشون کجا.خیلی دستوراتش پیچیده و طولانی و مشکله.اصلا شما قابل مقایسه نیستید.من اکثردستورات شمارو درست کردم واقعا از سلیقه تون خوشم میاد واقعا غذا خوشمزه میشه.
    کلام اخر:اون همبرگر امریکایی رو درست کردم همسرم گفت یکی از بهترین همبرگرهایی بود که تاحالا خوردم.ممنون سربلندم کردین
    وقتتون به خیر و خوشی
    با ارزوی بهترین ها

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>