کیک براونی شکلاتی تریپل

Triple chocolate brownies cake

عیدتون پیش پیش مبارک، حالا یه چیز خوشمزه داریم

کیک باشه براونی هم باشه و از سه مدل شکلات هم استفاده بشه دیگه میشه بمب اما کلی خوشمزه و دلچسب

مواد لازم

کره 75 گرم

شکر 225 گرم

تخم مرغ 2 عدد

وانیل کمی

شکلات تلخ 60 گرم

نمک یک پینچ

آرد 100 گرم

شکلات سفید 100 گرم

 

مواد رویه ی شکلاتی

شکلات نیمه شیرین 80 گرم

نوتلا 2 قاشق غذاخوری

کره 1 قاشق چایخوری

خامه 3 قاشق غذاخوری

 

خامه ی فرم گرفته و رنگ صورتی

 

شکلات و کره رو با هم توی ظرف میریزیم و میذاریم روی بخار آب تا ذوب و یکدست بشه، میذاریم خنک بشه

آرد و نمک رو الک میکنیم

فر رو روی 180 درجه میذاریم

کف قالب کمربندی 18 سانتی رو کاغذ روغنی میندازیم و با کره چربش میکنیم

تخم مرغ ها رو با شکر و وانیل میزنیم تا سبک و کرمی بشه

شکلات و کره ی ذوب شده رو به تخم مرغ اضافه میکنیم

یک قاشق از آرد رو به شکلات سفید اضافه میکنیم و مخلوطشون میکنیم

آرد رو به مایع شکلاتی اضافه میکنیم

شکلات سفید رو در آخر به مایه ی براونی اضافه میکنیم

مایه ی کیک رو توی قالب میریزیم

برای 35 تا 40 دقیقه توی فر میذاریم تا بپزه

میذاریم تا خوب خنک بشه

برای رویه ی کیک، شکلات رو ذوب میکنیم و بعد نوتلا و کره و گلوکز رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا براق و خنک بشه

نصف مواد رویه رو روی کیک میکشیم و میذاریم یخچال تا استراحت کنه

وقتی خوب سرد شد بقیه ی مواد رویه رو روی کیک میریزیم و سطحش رو صاف میکنیم

وقتی کیک خوب خنک شد با خامه ی فرم گرفته که صورتیش کردیم تزیین میکنیم

خیلی خوب و خوشمزه! کیک سنگینیه و این مقدار برای 6 نفر کافیه

قبل از سرو نیم ساعت از یخچال بیرون بیارین تا براونی کاملا شکلاتی باشه

بافت براونی تقریبا شکلاتی و چسبنده و منسجمه

عیدتون مبااااارک، بپزین و لذت ببرین 🙂

 

Join the Conversation

  1. Avatar
  2. Avatar
  3. Avatar
  4. Avatar
  5. Avatar
  6. Avatar

38 Comments

  1. پرفکت
    توستر جون میشه بجای رویه شکلاتی کلا از خامه استفاده کرد؟ تست کدومش بهتره؟
    نوتلا چیه!!!! من نه شنیدم نه دیدم

    1. ﺑﺴﺘﮕﻲ ﺩاﺭﻩ ﭼﻘﺪﺭ ﺷﻜﻼﺗﻲ ﺑﺎﺷﻲ ﺑﺎ ﺧﺎﻣﻪ اﻡ ﺧﻮﺏ ﻣﻴﺸﻪ
      ﻧﻮﺗﻼ ﻛﺮﻡ ﺷﻜﻼﺕ ﻓﻨﺪﻗﻴﻪ ﺑﺮاﻱ ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ ﻣﻴﺘﻮﻧﻴﻦ ﻣﺎﺭﻛﺎﻱ ﺩﻳﮕﻪ اﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻛﻨﻲ ﻳﺎ ﻧﺮﻳﺰﻱ ﺑﺮاﻱ ﻃﻌﻤﺸﻪ

  2. سلام تستر جون مرسی بابت کیکت با اون تزیین زیبات. میشه لطف کنی آموزش کیک اتریشی رو هم بزاری ؟

    1. ﻣﺮﺳﻲ ﻋﺰﻳﺰﻡ
      ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ی اﻳﻨﻬﺎ ﺭﻭ ﺗﻮ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺩاﺭﻡ اﻣﺎﻧﻤﻴﺘﻮﻧﻢ ﻗﻮﻝ ﻛﻪ ﻳﻮﻗﺖ ﻧﺸﻪ و ﻣﻦ ﺑﺪﻗﻮﻝ ﺑﺸﻢ 😉

    1. ﺣﺘﻤﺎ ﻳﻪ ﭘﺴﺖ ﻣﺨﺼﻮﺻﺶ ﻣﻴﺬاﺭﻡ ﺑﻪ ﺣﺎﻟﺖ ﺳﺪا ﻣﻘﺪاﺭ ﻣﺴﺎﻭﻱ ﺧﺎﻣﻪ و ﺷﻜﻼﺕ

    1. اﻣﻴﺪﻭاﺭﻡ اﺯ اﻳﻨﻢ ﺧﻮﺷﺘﻮﻥ ﺑﻴﺎﺩ و ﻫﻤﻴﺸﻪ ﺳﺎﻟﻢ و ﺳﻼﻣﺖ ﺑﺎﺷﻴﻦ

  3. من درست کردمش محشر بود طعمش
    مرسی توستری
    ولی من نمیبخشمت این دستورات خیلی وسوسه انگیزه اکثرشو درست میکنم . باعث شده تپلی شم. رحم کن عزیزم
    منتظر بعدی هستم . بوووس

  4. سلام عزیزم پس میشه راهنماییم کنی که کیک اتریشی شیرینی فروشی ها از چه نوعیه؟ مرسی

    1. چند مدل کیک داره! یه مدل لایه های خیلی نازک و کرم هستش و یکی هم کیک اسفنجی و گاناش و مارمالاد زردآلو داره

  5. تستر جون مرسی از اینکه جواب سوالامو میدی، فقط بگم که من منتظر کیک اتریشی تستر جونم هستم <3

  6. من دو بار لاتین نوشتم هر دو دفه حذفش کردین.دروغ ندارم ک.جای 3 قاشق خامه میشه از خامه صبحانه استفاده کرد؟ سواله دوم هم اینه ک میشه جای خامه فرم گرفته از کرم شانتی استفاده کنیم؟ سواله سوم اینه ک میشه بگین شکلات کم شیرین منظور میشه از شکلات شیری استفاده کرد و شکلات سفید هم شیری باشه؟والا این کامنتو دفه سومه ک میزارم

    1. ﺑﺮاﻱﮔﺎﻧﺎﺵ ﻫﻤﻮﻥ ﺧﺎﻣﻪ ی ﻣﻌﻤﻮﻟﻲ ﭘﺎﻛﺖ ﺻﻮﺭﺗﻴﺎ ﺧﻮﺑﻪ
      ﺗﺰﻳﻴﻦ ﺭﻭﺵ ﺩﻳﮕﻪ ﺩﺳﺖ ﺧﻮﺩﺗﻮﻧﻪ ﺷﺎﻧﺘﻲ ﻫﻢ ﺧﻮﺑﻪ
      ﺷﻜﻼﺕ 60 ﺩﺭﺻﺪ و اﻳﻨﺎ اﻣﺎ ﺑﺎﺯ ﺑﻪ ﺧﻮﺩﺗﻮﻥ ﺑﺴﺘﻪ اﺱ
      ﻣﻦ ﻫﻴﭻ ﻛﺎﻣﻨﺘﻲ ﺭﻭ ﺩﻳﻠﻴﺖ ﻧﻤﻴﻜﻨﻢ ﻣﻤﻜﻨﻪاﺳﭙﻢ ﺷﺪﻩ ﺑﺎﺷﻪ

  7. وای عالیه منم می خوام درست کنم ولی یکم که مراحلش زیاد میشه می ترسم درست کنم.
    می ترسم خراب بشه
    میگم خامه رو با این رنگهای مایع نمیشه رنگ کرد؟
    میشه بگید شما با چه مدل و چه مارکی رنگ میکنید؟
    خیلی هوس کردم درستش کنم:)))

    1. ﺧﺎﻧﻮﻣﻲ ﺑﺎ ﺭﻧﮓ ﺧﻴﻠﻲ ﻛﻢ ﮊﻟﻪ اﻱ اﻟﺒﺘﻪ ﺑﻪ ﻧﻆﺮ ﻣﻦ ﺭﻧﮓ ﻭﻳﻠﺘﻮﻥ اﺯ ﻫﻤﻪ ﻣﻌﺮﻭﻓﺘﺮﻩ و ﻣﻂﻤﻴﻦ ﺗﺮ و اﻳﻨﻪ ﺑﺎ ﻣﻘﺪاﺭ ﺧﻴﻠﻲ ﻛﻢ ﺭﻧﮓ ﻣﻴﺸﻪ ﺭﻧﮓ ﺩﻟﺨﻮاﻩ ﺭﻭ ﺩاﺷﺖ

  8. واییییییییییییییییییی دلم ضعف رفت. نقطه ضعف منه برانی.. اونم انقدررررررررررر غلیظ

    نوش جون عالی شده عزیزم.
    راستی شیطون بیا بگو ببینم این کیک مناسبت دیگه ای نداشت؟؟؟
    ( خانم مارپل)
    آپم

    1. ﻣﺮﺳﻲﻧﮕﻴﻦ ﺟﻮﻥ
      اﻳﻦ ﻣﺎﻝ ﺁﺑﺎﻧﻪ ﭼﻬﺎﺭﻣﺒﻦ ﺳﺎﻟﮕﺮﺩ اﺯﺩﻭاﺟﻤﻮﻧﻪ 😉

  9. وااااااااااااااااااس عجب کیکی …. راسته که میگن حاجات شکمی زود براورده میشن داشتم دنبال یه کیک دبل چاکلت که حالت برانیز هم داشته باشه میگشتم که
    صبح اول صبحی چشمم به جمال این کیک زیبا و خوووووووووشمزه روشن شد 😀
    کلی ذوق کردم مرررررررررررسی بابت رسپی های خوبتون ممنون عزیزان و موفق باشید 🙂 لی لی

  10. سلام.به به.
    فردا درست میشه و ایمیل.
    دو تا سوال
    گلوکز نداشته باشم میشه؟
    خامه رو از کجا بگیرم؟ فرم گرفته؟؟

    1. ﮔﻠﻮﻛﺰ ﻳﻜﻢ ﺑﺮاﻗﺶ ﻣﻴﻜﻨﻪ و ﻧﺒﺎﺷﻪ ﻣﺸﻜﻠﻲ ﻧﻴﺴﺖ
      ﺧﺎﻣﻪ ی ﻓﺮﻡ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺧﻴﻠﻲ اﺯ ﻗﻨﺎﺩﻳﺎ ﻣﻴﺪﻥ و اﻻﻧﻢ ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪﻱ ﻛﺎﻟﻪ و اﻳﻨﺎ ﺗﻮ ﻓﺮﻭﺷﮕﺎﻫﻬﺎ و ﻟﻮاﺯﻡ ﻗﻨﺎﺩﻳﺎ ﻫﺴﺘ

  11. سلام.اول اینکه اعیادتون مبارک و امیدوارم همگی تو این روزای قشنگ کنار دوستان و خوانواده سلامت و شاد باشین.دوم یک مدتی این سایت دوست داشتنی مشکل داشت.اره؟؟؟؟سوم من این کیک خوشمزه رو نیمه شعبان درست کردم.عالی بود ولی دوتا مشکل داشتم1-شکلات و کرم یکدست نمی شد؟2-مایع کیکم خیلی خیلی سفت بود.دیوانه شدم تاریختم تو قالب؟

    1. ممنونم
      بله مشکل داشت
      مایه ی بروانی کلا سفته
      احتمالا دماشون خیلی تفاوت داشته
      نوش جان

  12. سلام من چند وقت پیش یه کیک تولد خوردم مزش عالی بود بافتش خیلی لطیف و سبک بود کیک توی دهن آب میشد
    ولی نمیدونم اسمش چیه دوستم از هایپراستار خریده بود و فقط روی جعبه نوشته بود کیک تولد شما نمیدونید چه کیکی بوده ؟
    من از کیک اسفنجی خوشم نمیاد مزشو هم دوست ندارم ولی مزه اون عالی بود

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *