نان خامه ای

Cream puffs

این شیرین یک دسر فرانسوی هستش که خیلی وقته توی ایران درست میشه و طرفدار داره

یکی از شیرینی های پر طرفدار همین نون خامه ای که اگه یه نون ترد و یه خامه ی خوشمزه داشته باشه، دنیا به کام اونیه که میخوردش

مواد لازم

خمیر اکلیر >>>   http://www.toster.ir/?p=2858

خامه ی فرم گرفته >>>   http://www.toster.ir/?p=1094

شکلات یا دلسه دلچه برای تزیین

وقتی طبق دستور خمیر اکلیر رو آماده کردیم میذاریم کاملا خنک بشه

تو اون فاصله خامه رو به روشی که دوست دارین فرم میدیم یا میریم خامه ی فرم گرفته میخریم که خیلی ام راحتتره!

خامه رو توی قیف با یه ماسوره ی ساده میریزیم میشه ماسوره هم نذاشت

حالا از نون های آماده برمیداریم و از زیرش با نوک چاقو یه کوچولو سوراخ میکنیم و با قیف توش رو پر از خامه میکنیم که البته من اول کمی دلسه توی نون خامه ای ریختم و بعد خامه، حتی میتونین توش شکلات هم بریزین

همه ی نون ها رو پر میکنیم و توی ظرف میچینیم و روش رو با شکلات یا دلسه یا هر چیزی که دوست داریم تزیین میکنیم

میذاریم چند ساعت توی یخچال تا هم خنک بشه و کمی خودش رو بگیره

این ساده ترین شیرینی با خمیر اکلیر هستش و میتونین با فیلینگ های مختلف توش رو پر کنین: مثل گاناش، انواع کرم ها و موس ها و پودینگ ها

این نون ها اگه خوب درست بشن تا چند روز ترد باقی میمونن

علاقه مندان به نون خامه ای به پیش 🙂

Join the Conversation

  1. Avatar
  2. Avatar
  3. Avatar

4 Comments

  1. سلام
    از امروز عضو سایتتون شدم ولی از خیلی وقت قبل سایتتون رو دنبال می کردم(از اون آدس قبلی تون) خیلی آشپزی رو دوست دارم ولی خیلی کم فرصت می کنم غذاهای جدید درست کنم. از دستورای سایت شما تمام دستورایی که با خرمالو بود رو درست کردم. یکی دو تا هم غذاهاتونو درست کردم و عالی بود. سایت های آشپزی زیاد هستند ولی مهم اینکه دستور غذا قابل استفاده و اصولی باشن. بهرحال خیلی زیاد طرفدار رسپی هاتون هستم!!!
    Good Luck

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *