سالمون با سبزیجات در پاکت کاغذ روغنی

Salmon and vegetable in parchment paper

یه روش خوب و خیلی آسون برای پخت ماهی، هم ماهی خوشمزه میشه و هم بوی خوبی داره و اینکه رژیمی و سالم هستش

اﻳﻨﻢاﺯ اﻭﻟﻴﻦ ﭘﺴﺖ ﺑﻌﺪ اﺯ 4 ﺳﺎﻝ ﻧﻮﺷﺘﻦ ﻣﻦ اﻣﻴﺪﻭاﺭﻡ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﻣﺜﺒﺖ ﺑﺎﺷﻢ و اﻳﻦ ﺳﺎﻳﺖ ﺑﻪ ﺭاﻩ ﺑﺎﺷﻪ

مواد لازم

سالمون فیله شده 2 عدد

کدو سبز 1 عدد

هویج 1 عدد

فلفل دلمه قرمز 1 عدد

لیمو ترش ورقه شده 1 عدد

پرتقال 1 عدد

جعفری خورد شده 2 قاشق غذاخوری

پیاز 1 عدد

نمک و فلفل سیاه

کره 40 گرم

سالمون ها رو توی بشقاب میچینیم، روشون نمک و فلفل سیاه میپاشیم و یک قاشق از جعفری خورد شده رو روشون میپاشیم و میذاریم 1 ساعت توی یخچال تا مزه دار بشن

کره رو توی کاسه نرم میکنیم و یک قاشق جعفری رو بهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و کنار میذاریم

سبزیجات رو باریک خورد میکنیم

دو تا کاغذ روغنی به ابعاد 20 در 30 آماده میکنیم و در نیمه ی پایین یک ردیف هویج میچینیم

یک ردیف کدو میچینیم

روش یک ردیف فلفل دلمه ای میذاریم

روشون کمی نمک و فلفل میزنیم و بعد ماهی رو روش میذاریم

پیاز رو روی ماهی میذاریم

روی پیاز ها لیموی ورقه ای میذاریم و روی لیموها کره ی مخلوط با جعفری رو میذاریم

آب پرتقال رو روش میریزیم و نیمه ی دیگه ی کاغذ رو روش میاریم و از یک سمت شروع به پیچیدم میکنیم

وقتی خوب پیچیدیم میذاریم توی ظرف فر و میره توی فر از قبل با 180 درجه گرم شده، برای تقریبا نیم ساعت تا خوب بپزه و زمانی آماده اس که کاغذ کاملا باد شده

توی ظرف سرو میذاریم و از بالا کاغذ رو پاره میکنیم

ماهی بی نهایت خوشمزه و خوش عطر آماده است

نوش جان :)

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 Responses to سالمون با سبزیجات در پاکت کاغذ روغنی

  1. http://1.gravatar.com/avatar/73a89dffb159e58eeafb412e870423a1?s=32&d=http%3A%2F%2F1.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D32&r=G sahar می‌گه:

    سلام دوستم
    خسته نباشی
    عجب چیزیه
    مثل همیشه تک و صد البته خوشمزه

  2. http://1.gravatar.com/avatar/f0aa475ac39b389d20c7e589cd627175?s=32&d=http%3A%2F%2F1.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D32&r=G shadi/ afsan می‌گه:

    خیلی عالیه. دستت درد نکنه. همسری من هویج و کدو و پیازش رو نمی خوره!!!!!!!!!!! گفته بودم چقدر بدغذاست؟! حالا شایدم بشه با مقدار کم اینا رو درست کنم که خودم بخورم. البته سالمون های اینجا خیلی قطورن. نمی دونم خوب می شه یا نه!

    • toster می‌گه:

      ﺩﻭﺳﺘﻢ ﺑﺎ ﺳﺒﺰﻳﺠﺎﺗﻲ ﻛﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﺩاﺭﻩ ﺩﺭﺳﺖ ﻛﻦ ﻣﻦ ﺳﺎﻟﻤﻮﻥ اﻭﻧﺠﻮﺭﻱ ﺩﻭﺳﺖ ﺩاﺭﻡ اﻣﺎ اﻳﻨﺠﺎاﻳﻨﺠﻮﺭ ﻣﻴﺎﺑﻢ

  3. http://1.gravatar.com/avatar/77e22b19077b9cd72e3cac65fa96c7d1?s=32&d=http%3A%2F%2F1.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D32&r=G ﺭﻗﻴﻪ می‌گه:

    ﺳﻼﻡ ﺷﻒ ﻋﺰﻳﺰ!ﻣﻴﺨﻮاﺳﺘﻢ ﺑﭙﺮﺳﻢ ﺑﺎ ﻣﺎﻫﻲ ﻫﺎﻣﻮﺭ ﻫﻢ ﻣﻴﺸﻬﺎﻳﻨﻜﺎﺭﻭ ﻛﺮﺩ اﻭﻧﻢ ﻓﻴﻠﻪ ﻣﻴﺸﻪ ﺩﻳﮕﻪ.

  4. http://0.gravatar.com/avatar/4c60f9a94c83c290211a46b270b0f111?s=32&d=http%3A%2F%2F0.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D32&r=G sara می‌گه:

    سلام .
    نمیشه یه مدت زمان حدودی بدی ؟
    یه بازه زمانی ؟
    میخوام درستش کنم اما میترسم نپزیده باشه و من درش و باز کنم !!
    گوشتش خوب می پزه ؟
    سفت نمیشه ؟

    • toster می‌گه:

      ﺳﻼﻡ
      ﻧﻴﻢ ﺳﺎﻋﺖ ﺗﺎ ﭼﻬﻞ ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺧﻮﺑﻪ ﺑﻴﺮﻭﻧﺶ ﻛﻤﻲ ﻃﻼﻳﻲ ﻣﻴﺸﻪ و ﺩاﺧﻞ ﻣﺎﻫﻲ ﻧﺮﻡ و ﺁﺑﺪاﺭ ﻣﻴﻤﻮﻧﻪ
      اﺻﻼ ﺳﻔﺖ ﻧﻤﻴﺸﻪ

  5. http://0.gravatar.com/avatar/ea8b14e301dabe54c44da3dd246a63c0?s=32&d=http%3A%2F%2F0.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D32&r=G reyhan می‌گه:

    سلام، مرصی از دستور. یادمه که این دستور از اختراعات کافه شمشیری بود. بد نیست یه اسمی بیارین.
    .

  6. سلام دوست عزیزم

    خوبی؟

    دلم برای خودت و وبلاگت به شدت تنگ شده بود.
    خوشحالم که همچنان داری به کارت ادامه میدی.
    منم دیگه اومدم که ایشالله اگه خدا بخواد فعالیتم رو از سر بگیرم و دیگه چنگال بازی در نیارم
    در ضمن اگر در مورد سایتم انتقاد و یا پیشنهادی هم داشتید خوشحال میشم بشنوم.
    مرسی دوست خوبم

  7. http://1.gravatar.com/avatar/1fd589871fe54167440dfb9274120b5d?s=32&d=http%3A%2F%2F1.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D32&r=G yasaman می‌گه:

    سلام دوست عزیز من خیلی ازین روش خوشم اومد فقط میخوام بدونم واقعا بوی ضغم ماهی با این روش گرفته شد ؟
    پیازی که روش گذاشتین کفایت کرد ؟ سیر نمیخواد ؟

    • toster می‌گه:

      ﻣﻲ ﺗﻮﻧﻴﻦ ﺳﻴﺮ ﻫﻢ ﺑﺬاﺭﻳﻦ اﻣﺎ ﺑﺎ ﻟﻴﻤﻮ و ﭘﻴﺎﺯ و ﺟﻌﻔﺮﻱ وﺑﻘﻴﻪ ی ﺳﺒﺰﻳﺠﺎﺕ ﻃﻌﻢ ﻋﺎﻟﻲ اﻱ ﻣﻴﮕﻴﺮﻩ اﻣﺘﺤﺎﻥ ﻛﻨﻴﻦ :)

  8. http://1.gravatar.com/avatar/1fd589871fe54167440dfb9274120b5d?s=32&d=http%3A%2F%2F1.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D32&r=G yasaman می‌گه:

    سلاااااااااام خوبین ؟ اسمتونو نمیدونم اما امیدوارم همیشه سلامت باشین و
    دلشاد
    امشب برای خانوادم درستش کردم و با اینکه خیلی سخت پسندن و به خاطر بیماری غذاهای سلامت براشون مهمه این وخیلی دوستش داشتن

    یه دنیا ممنونم دوست خوب و عزیزم

    دیگه به امید خدا این غذا میاد تو لیست غذاهای خونمون

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>