سالاد زمستانی

یکی از ترشی هایی که خیلی طرفدار داره و خیلی هم خوشمزه اس

توی زمستون این ترشی خیلی عالی و خوردنیه

مواد لازم

گل کلم

خیار

کرفس

هویج

فلفل قلمی

گوجه فرنگی 1.5 کیلو

سرکه 1 لیوان

نمک 1 قاشق سوپخوری

سبزی معطر کمی

سیر چند حبه

اول سبزیجات رو شسته و خورد میکنیم، روی پارچه ای پهنشون میکنیم تا حسابی خشک بشن اگه ذره ای آب داشته باشه ترشیتون کلا خراب میشه شاید 1 روز بذارین بمونه

برای سبزیجات مقدار ندادم چون چشمیه اما میزان گوجه و سرکه و نمک رو به همین نسبت چند برابر کنین

گوجه فرنگی ها رو پوره میکنیم و میذاریم 10 دقیقه بجوشه بعد نمک و سرکه رو اضافه میکنیم و یه قل زد خاموش میکنیم

همونطور داغ با سبزیجات مخلوط میکنیم

توی شیشه ها رو پر میکنیم، یک روز میذاریم درشون باز بمونه تا سر نره بعد اگه کمی از پوره به خورد سبزیجات رفت تا روشون رو سرکه میریزیم و دربشون رو محکم میکنیم

این ترشی باید توی یخچال باشه تا کپک نزنه

بعد از 10 روز میرسه خیلی ترشی خوشمزه ایه

ترشی پزون خوش بگذره 🙂

 

Join the Conversation

  1. Avatar
  2. Avatar
  3. Avatar
  4. Avatar
  5. Avatar
  6. Avatar

22 Comments

  1. با سلام و تشکر از سایت خوبتون.من حتما درست میکنم .من هر روز به سایتون سر میزنم بهترینه

  2. سلام دستتون درد نکنه عزیزم اسم سرکه ای که استفاده میکنی چیه من ازسرکه وردا استفاده میکنم خیلی تند ممنون میشم راهنماییم کنی

    1. ﺳﺮﻛﻪ ﻫﺎﻱ ﻣﺘﻔﺎﻭﺗﻲ ﻫﺴﺖ اﮔﻪ اﻭﻥ ﺗﻨﺪﻩ ﺳﺮﻛه ی ﺳﻴﺐ ﺧﻮﺑﻪ اﻣﺎ ﻳﻚ و ﻳﻚ ﻫﻢ ﺧﻮﺑﻪ

  3. سلام تستر جان
    ممکنه بگین فرق نشاسته ذرت با این نشاسته هایی که ما رادیم و تکه های کوچکه چیه؟ و آیا میشه بجای هم استفاده کرد؟

    1. ﺳﻼﻡ ﺧﺎﻧﻮﻣﻲ
      اﻭﻧﻬﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﺩ ﻛﺎﺭﻫﺎﻱ ﺷﻴﺮﻳﻨﻲ و ﺩﺳﺮ ﻧﻤﻴﺨﻮﺭﻩ ﺑﺎﻓﺘﺸﻮﻥ ﻟﻂﻴﻒ و ﺧﻮﺏ ﻧﻴﺴﺖ

  4. توستر جون میشه روش درست کردن ژله تزریقی رو هم یاد بدی؟
    چون این روزا خیلی باب شده
    بوووووووووووووس

  5. ما هم این ترشی رو درست میکنیم. با اینکه خیلی زحمت هم داره اما نمیدونم چرا انقد زود خراب میشه. یا کپک میزنه. مال من ابش کش میاد. میدونید دلیلش چیه؟

    1. ﺑﺎﻳﺪ اﻭﻥ ﺩﻩﺩﻗﻴﻘﻪ ﺭﻭ ﺑﺬاﺭﻱ ﺧﻮﺏ ﺑﺠﻮﺷﻪ اﮔﻪ ﺁﺑﻜﻲ ﺑﺎﺷﻪ ﺑﺎﻋﺚ ﻛﭙﻚ ﺯﻭﺩ ﻣﻴﺸﻪ

  6. ما هم مشتری این سالادیم.
    از ترشی خیلی بهتره. من با نون خالی هم می خورم..

    خیلی میچسبه

  7. Alan man nafahmidam serke ro chan dafe estefade mikonim aslan key mirizim.mogheyi k khastim dare shisharo bebandim ya mogheyi k mavad ro gaz hastan.goje farangio chejori pore kunim nfhmidam aji.♥♥♥♥mrc.felan

    1. ﮔﻮﺟﻪ ﺭﻭ ﺑﺎ ﻫﺮ ﺩﺳﺘﮕﺎﻫﻲ ﻛﻪ ﺩاﺭﻱ و ﻳﺎ ﻧﻪ ﺭﻧﺪﻩ ﻛﻦ
      اﻭﻥ ﻳﻚ ﻟﻴﻮاﻥ ﺭﻭ ﻛﻪ ﺑﻪ ﮔﻮﺟﻪ اﺿﺎﻓﻪ ﻛﻦ ﺑﻌﺪﺭﻳﺨﺘﻲ ﺗﻮ ﺷﻴﺸﻪ و ﻳﻚ ﺭﻭﺯ ﻛﻪ ﺗﻮﺵ ﻣﻴﻤﻮﻧﻪ و ﻳﻂﺤﺶ ﭘﺎﻳﻴﻦ ﻣﻴﻴﺎﺩ ﺭﻭﺵ ﻛﻤﻲ اﺿﺎﻓﻪ ﻛﻨﻴﻦ

  8. Aji yadam raft beporsam.serke sefid bashe? Akhe ma serke ghermez darim.kodom yki khoshmazetare va tame serke az kodm mive bashe

  9. Y soale dg.mani k mikham faghat y shishe doros kunm baz y livan serke estefade kunm? Aji va3 har shishe y livan serke estefade kunim? Hamin shishehayi k shoma azash ax gozashti

    1. بله یه لیوان سرکه برای یک و نیم کیلو پوره ی گوجه که این 3 شیشه شد شما برای یک شیشه نیم کیلو گوجه کافیه

  10. راستی یادم رفت ما سرکه نمی ریزیم.
    نمی دونم مشکلی داره یا نه؟؟
    و اینکه اواتارم قشنگه؟

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *