رول دارچینی

Cinnamon rolls

داشتن یه شیرینی خوشمزه به همراه چای تو این هوای سرد خیلی میچسبه! حالا اگه تو شب یلدا داشته باشیمش که دیگه خیلی عالیه

طبع گرمی که داره برای این روزها عالیه

مواد لازم خمیر رول

خمیرمایه دو و یک چهارم قاشق چایخوری

عسل یک قاشق چایخوری

شیر دو سوم پیمانه

کره پنجاه گرم

باترمیلک * نصف پیمانه

روغن مایع یک چهارم پیمانه

شکر نصف پیمانه

نمک یک قاشق چایخوری

تخم مرغ بزرگ یک عدد

زرده ی تخم مرغ یک عدد

وانیل کمی

شیرخشک یک قاشق سوپخوری ( دلخواه )

آرد سه و سه چهارم پیمانه

نشاسته ذرت یک و نیم قاشق سوپخوری

بیکینگ پودر سه چهارم قاشق چایخوری

 

مواد لازم دارچینی

دارچین سه قاشق چایخوری

پودر کاکائو یک قاشق چایخوری

شکر نصف پیمانه

کره آب شده 40 گرم

 

برای رومال رول ها

تخم مرغ یک عدد

شیر سه قاشق سوپخوری

 

از این همه مواد لازم نترسین که نتیجه عالیه! اول شیر رو که گرمه اما دست رو نمیسوزونه توی ظرف ترجیحا شیشه ای میریزیم و عسل رو داخلش حل میکنیم، خمیر مایه رو روش میپاشیم و یه دور هم میزنیم، میذاریم 10 دقیقه بمونه تا عمل بیاد و روش کف کنه

آرد، نشاسته ی ذرت، بیکینگ پودر، نمک، شیرخشک رو سه بار باهم الک میکنیم، شیر خشک کمی رو بافت بهتر تاثیر داره اما نداشته باشین هم ایرادی پیش نمیاد

کره، تخم مرغ، زرده، روغن، وانیل و شکر رو توی ظرف میریزیم

خوب میزنیم تا سبک و کرمی بشه، بعد خمیر مایه ی عمل اومده با باترمیلک رو اضافه میکنیم هم میزنیم اما دیگه همزن نمیخواد

* باترمیلک: خیلی رواحت توی یک پیمانه شیر یک قاشق سرکه یا یک قاشق آبلیمو اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد از 5 دقیقه باترمیلک آماده است و به مقدار نیاز ازش برمیداریم

مخلوط آردی رو توی ظرف بزرگ میریزیم و وسطش رو گود میکنیم و مایه رو میریزیم و هم میزنیم تا مخلوط بشن کمی با همون قاشق چوبی یا اسپچولا هم میزنیم، ورز نمیخواد

توی کاسه ای که مناسب باشه رو کمی چرب میکنیم و خمیر رو توش میذاریم و روش رو سلفون میکشیم و میذاریم یه گوشه تا 2 برابر بشه شاید 1 ساعت یا 2 ساعت طول بکشه بستگی به محیطش داره

وقتی پف لازم رو کرد با دست کمی چرب، پفش رو میخوابونیم و 5 دقیقه رو سطح خیلی کم آردپاشی شده ورز میدیم

روی سطح رو آرد پاشی میکنیم و خمیر رو باز میکنیم، سعی کنین نازک بشه تقریبا یک مستطیل 40 در 20 سانتی باطش میکنیم

کره ی آب شده رو روی سطحش با قلمو میکشیم، پودر دارچین و شکر و کاکائو رو با هم مخلوط میکنیم و روی سطح خمیر یکدست میپاشیم

حالا شروع میکنیم به رول کردن منتها از ضلع بزرگتر شل رولشون نمیکنیم و درزش رو هم میبندیم

اگه دوست داشتین کمی کشمش هم میتونین اضافه کنین

با چاقوی اره ای و تیز رول های به اندازه ی 1 سانت میبریم و توی سینی فر چرب شده میذاریم

تقریبا 20 تا رول میشه توی دوتا سینی میچینیمشون و روشون رو میکشیم و میذاریم 20 دقیقه استراحت کنه

فر رو روی 180 درجه سانتی گراد میذاریم

برای رومال، تخم مرغ و شیر رو میزنیم و روی رولها برس میکشیم

میذاریم توی فر برای 25 دقیقه تا بپزه و طلایی بشه

توی فر یه ظرف آب میذاریم تا بخار کنه و هوای مطبوعی ایجاد کنه

خیلی خوشمزه و دلچسبه، کم شیرین و دارچینی کنار چای توی این هوا خوب میچسبه

شب یلدای خوشمزه ای داشته باشین 🙂

 

Join the Conversation

  1. Avatar
  2. Avatar
  3. Avatar
  4. Avatar
  5. Avatar
  6. Avatar

32 Comments

  1. با سلام خسته نباشید.میخواستم این باترمیلکااز کجا میشه تهیه کرد؟و میشه حذف کرد؟

    1. چرا حذف عزیزم توی یک لیوان شیر یک قاشق سرکه اضافه کن و هم بزن بعد از 5 دقیقه باترمیلک داره مقدار مورد نیازت رو بردار

  2. سلام و خسته نباشید
    اول ممنونم بابت زحماتتون و آموزش های عالی عالی عالی که میزارین
    دوم ) باترمیلک چیه ؟ از کجا میشه خرید ؟ چه مارکی ؟ جایگزینش چی میتونه باشه؟

  3. هووووممم به بهههههههههه من که عاشق دارچینم مرسی دوست هنرمندم بوووس

  4. سلام عزیزم ما اینجا توی یه شهر کوچیک هستیم توی مغازه ها نشاسته ذرت پیدا نکردم. میخواستم بپرسم جایگزینی داره یا میشه حذفش کرد؟ مرسی

    1. ﺑﻪ ﺑﺎﻓﺘﺶ ﻛﻤﻚ ﻣﻴﻜﻨﻪ اﻣﺎ ﺷﻤﺎ ﻣﻘﺪاﺭ ﻛﻤﺘﺮ ﺁﺭﺩ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﻮﺭ اﺿﺎﻓﻪ ﻛﻦ

  5. سلام تستری جون.
    من نه شیر دارم نه ماست !!! خیلی هم عجله دارم .دلم می خواد یه شیرینی ببرم واسه مامانم. بدون شیر نمیشه درستش کرد نه!؟

  6. سلام. من این رولها رو درست کردم و طعمشون فوق العاه شد. خیلی خیلی ممنون.

  7. سلام تستری جون
    رول دارچینی رو درست کردم . خیلی خوب بود خیلی رولاش خوشگل بود عاشقشون بودم. اما سوال:
    اول اینکه احساس می کنم یکم سفت بود مال شما هم همینجوری بود؟من خیلی دوست داشتم اما اگه یه کوچولو نرم تر بود بنظرم دیگه خیلی عالی میشد.
    بعدشم اینکه تمام مخلوط دارچینی رو باید بریزیم توش
    مرسی عزیزم:-*

    1. اﻭﻥ ﻣﻘﺪاﺭ ﺩاﺭﭼﻴﻦ ﺑﺮاﻱ ﻛﻠﺶ ﺯﻳﺎﺩﻧﻴﺴﺖ
      ﺷﺎﻳﺪ ﺁﺭﺩ ﺯﻳﺎﺩ ﻳﺎ ﻭﺭﺯ ﺯﻳﺎﺩ ﺩاﺷﺘﻪ
      ﻧﻮﺵ ﺟﺎﻥ

  8. آها خوب شد یادم اومد . برای رومال رولها باید از زرده استفاده کنیم یا تخم مرغ کامل؟

  9. سلام استاد عزیز
    من این رول دارچینی رو درست کردم .
    اما خیمرم خیلی نرم و چسبناک شد که یه کم آرد اضافه کردم ولی بازم چسبناک بود
    فکر کردم اشکالی نداره و این باعث میشه که لطیف تر بشه
    اما متاسفانه موقع رول کردن به مشکل برخوردم . شایدم به خاطر این بود که قطر خمیری که باز کرده بودم کم بود .
    قطر خمیر باید چقدر باشه؟؟ چند سانت یا میلمتر ؟؟
    خمیر باید چسبناک باشه یا یه خمیر بدون چسبندگی ؟؟
    برای رول کردن از چه ابزاری استفاده میشه ؟؟ یا فقط با دست رول میشه ؟؟
    من شیرخشک نداشتم در نتیجه نریختم ، آیا جایگزینش باید آرد میریختم ؟؟

    ممنونم که وقت میزاری تستری جونم

    1. ﺧﺎﻧﻮﻣﻲ اﻧﺪاﺯﻩ ﻫﺎ ﺩﻗﻴﻖ ﺑﻮﺩ ﺧﻤﻴﺮ ﻃﺒﻌﺎ ﻛﻤﻲ ﭼﺴﺒﻨﺎﻛﻪ اﻣﺎ ﻧﻪ ﺧﻴﻠﻲ ﺑﺎ ﻛﻤﻲ ﺁﺭﺩ ﺑﻪ ﺭاﺣﺘﻲ ﺭﻭﻝ ﻣﻴﺸﻪ

  10. سلام من این رول رو با همون اندازه هایی که گفته بودید پختم اما وقتی از تو فر در اوردم بعد از نیم ساعت مثل سنگ سفت شد میشه دلیلشو بگین

  11. ببخشید اگر بخوام مواد رو نصف درست کنم تخم مرغ رو باید چقدر بزنم؟و همچنین اون یه زرده رو آیا همون یکی مناسبه از هر کدوم یا زیاده؟

    1. باید تخم مرغ رو بشکنید با چنگال بزنین و بعد با قاشق یا ترازو نصفش کنین

  12. سلام میشه از تخم مرغ کوچیک استفاده کنیم جای اینکه بشکنیم؟ و نصفش بریزیم
    ؟

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *