آب انار

Pomegranate juice

یکی از آبمیوه های پر طرفدار آب میوه ی اناره! کاربرد زیادی هم داره چه غذا و چه دسر

من این روش رو از نایجلا سرآشپز محبوبم یاد گرفتم

قدیما مامانم یه دستگاه دستی داشت که یه دسته ی بلند داشت که با فشار دادن اون به انار فشار وارد میشد و آبش از جلوی دستگاه خارج میشد

اول انار رو از وسط افقی میبریم اینطوری دونه ها راحت تر خارج میشن

قسمت بریده شده رو روی کف دست میذاریم و با یه چیز چوبی و محکم مثل وردنه میکوبیم رو پوستش تا دونه ها خارج بشن

همه ی دونه ها همینطوری خارج میشه، از یه ظرف بزرگ استفاده میکنیم تا آبی رو که به زمین و زمان میپاشه کمی به ظرف بپاشه

دونه ها رو توی غذاساز یا میکسر میریزیم و چند بار میچرخونیمش تا آب دونه ها بیاد بیرون تا دونه ها جدا بشن اما خیلی نزنین که دونه های سفید له بشه که آب انار خیلی گس میشه

مخلوط رو از صافی رد میکنیم تا آب انار جدا بشه، میتونین از یه حریر هم رد کنین اما زیاد لزومی نداره

یه آب انار خوشمزه داریم که برای یلدا خیلی مزه میده و البته یه نوشیدنیه خیلی خیلی عالی خواهیم داشت که در آینده خواهیم دید انشالله

شب یلدای خوبی پیش رو داشته باشین 🙂

 

Join the Conversation

  1. Avatar
  2. Avatar
  3. Avatar
  4. Avatar

6 Comments

  1. سلام.به به.ممنون.
    راستی یه ایمیل برات فرستادم.همه کارایی که درست کردم از سایتت توشه.

    1. ﺳﻼﻡ ﺧﺎﻧﻮﻣﻲ
      ﻛﺎﺭ ﺧﻴﻠﻲ ﺧﻮﺑﻲ ﻛﺮﺩﻱ اﻻﻥﻛﻤﻲ ﺳﺮﻡ ﺷﻠﻮﻏﻪ اﻣﺎ ﺑﻌﺪ اﺯ ﻳﻠﺪا ﺣﺘﻤﺎ ﺗﻮ ﺳﺎﻳﺖ ﻗﺮاﺭ ﻣﻴﮕﻴﺮﻩ

    1. ﺳﻼﻡ ﺩﻭﺳﺖ ﺟﺎﻥ
      ﺁﺥ ﻣﻦ ﺩﻳﻮاﻧﻪ ﻧﺎﻳﺠﻼﻡ اﻻﻥ ﻫﻢ ﻛﻪ ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﻣﻴﺪﻩ 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *