پاناکوتای انار

Pomegranate panna cotta

یه دسر یلدایی و فوق العاده هم از نظر طعم و هم از نظر خوشگلی

خیلی سریع و راحته و میتونین برای یلدا سروش کنین و حسابی یلداتون رو شیک کنین

پاناکوتا در واقع یه دسر ایتالیایی هستش به معنی خامه ی پخته شده، در واقع برای این دسر خامه رو گرم میکنن، خیلی خوش طعمه و میشه باهاش میکس های خوبی داشت

مواد لازم

خامه  100گرم

شیر یک چهارم پیمانه

شکر 3 قاشق چایخوری

پودر ژلاتین 1 قاشق چایخوری

وانیل کمی

انار یک عدد دون شده

آب انار یک پیمانه

شکر 3 قاشق چایخوری

پودر ژلاتین 2 قاشق چایخوری

 

اول پاناکوتا رو آماده میکنیم، خامه و شیر و شکر و پودر ژلاتین و وانیل رو با هم توی شیر جوش مخلوط میکنیم و روی حرارت ملایم میذاریم تا کم کم گرم بشه و شکر آب بشه اما نجوشه وقتی بخار بلند شد و یکدست شد از روی حرارت برمیداریم و توی ظرفهای سرو میریزیم

 

میذاریم خوب ببنده شاید 2 ساعت! تو این فاصله ژله ی اناری رو درست میکنیم تا خنک بشه که بتونیم روی پاناکوتا بریزیم

آب انار و شکر و پودر ژلاتین رو مخلوط میکنیم و روی حرارت ملایم میذاریم تا ژلاتین و شکر حل بشه و اصلا نجوشه وقتی آماده شد میذاریم کاملا خنک بشه اما توی یخچال نمیذاریم

وقتی پاناکوتا گرفت روش تا سر لیوان دونه های انار میریزیم، اگه خنک باشه خیلی بهتره!

بعد ژله انار رو روی دونه ها میریزیم تا سطحش رو بپوشونه میذاریم یخچال برای چند ساعت تا خوب بگیره

این دسر اونقدر خوشگله که تزیین نمیخواد میتونین جای ژله و پاناکوتا رو عوض کنین و یا کج بریزین و حسابی از سلیقه ی خودتون استفاده کنین

میتونین مقدار پاناکوتا رو دوبرابر و قسمت ژله ی انار رو نصف کنین که اون هم خیلی خوب میشه اما به نظرم خیلی پر کالری میشه

میتونین از ژله ی انار آماده استفاده کنین اما این ژله طعم بهتری داره

پاناکوتا بپزید و بخورید و لذت ببرید 🙂

 

 

Join the Conversation

  1. Avatar
  2. Avatar
  3. Avatar
  4. Avatar
  5. Avatar
  6. Avatar

23 Comments

    1. ﺑﺮاﻱ ﻣﻘﺎﺩﻳﺮ ﻛﻢ ﺑﺎ ﭼﻠﻮﻧﺪﻥ و ﺳﻮﺭاﺥ ﻛﺮﺩﻥ اﻣﺎ ﺑﺮاﻱ ﻣﻘﺎﺩﻳﺮ ﺯﻳﺎﺩ ﺑﻪ ﺯﻭﺩﻱﭘﺴﺘﺶ ﺭﻭ ﻣﻴﺬاﺭﻡ 😉

  1. سلام
    من تازه با سایت شما آشنا شدم ( از طریق اینستاگرامتون) تبریک میگم، خیلی عالیههه

  2. Khob ab anaro mishe az biron gereft? Akhe heyfe anara nist va3 1 peymane lehesh kunim? Ab anare hazeri yani abmivasho mikhsrim.aji 350 geram havij chanta havij mishan? Heavy cream whiping migan hsmon khame کاله یا پگاه hastesh.are? Mamnon misham javabbedinage javabbedin

    1. ﭼﺮا ﻣﻴﺘﻮﻧﻴﻦ ﺁﺏاﻧﺎﺭ ﺣﺎﺿﺮﻱ ﺑﺮﻳﺰﻳﻦ
      اﻭﻥ ﻫﺎ ﺗﻮ اﻳﺮاﻥ ﻧﻴﺴﺖ و ﺧﺎﻣﻪ ﻫﺎﻳﻲﻛﻪ ﺳﺮﻳﻊ ﻓﺮﻡ ﻣﻴﮕﻴﺮﻥ اﻣﺎ ﺟﺎﻳﮕﺰﻳﻨﺶ ﻫﻤﻮﻥ ﺧﺎﻣﻪی ﻣﻌﻤﻮﻟﻲ ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ اﺱ

  3. salam mer30 mamnoon kheili bahalan vali nagoftin mizane zhelatin vase ghesmate anari va panakota cheghadre
    kolan tooy dastoor 3ghashoogh poodre zhelatin darim
    mamnoon misham age begin

    1. ﺧﺎﻧﻮﻣﻲ ﻗﺴﻤﺖﺑﺎﻻﻱ ﻣﻮاﺩ ﻻﺯﻡ ﻗﺴﻤﺖ ﺧﺎﻣﻪ اﻱ و ﭘﺎﻧﺎﻛﻮﺗﺎس ﻛﻪ1ﻗﺎﺷﻖ ﻧﻮﺷﺘﻢ و ﭘﺎﻳﻴﻦ ﮊﻟﻪ ی اﻧﺎﺭﻱ ﻛﻪ 2ﻗﺎﺷﻖ ﻧﻮﺷﺘﻢ 🙂

      1. salam khaste nabashid vaghean koshmaze bood man ghablan in desero bedoone anar ba tame coffee va shokolati khorde boodam vali in ye chize digast vaghean kheili khalagh o honarmandin khosh be hale hamsar va khanevadashooon

  4. خدا خیرت بده تستر جان. دستورتون خیلی راحت بود. فکر میکنم اون قسمت خامه دارش باید خیلی خوشمزه باشه. میشه از دونه ی انار استفاده نکنیم؟ اخه خوردنش سخته. معمولا هم انار خوشگل و خوش دونه! گیر نمیاد.
    ایشالله شب چله برم توی کارش اگه خونمون بودم:)

  5. سلام عزیزم خیلی ممنون از آموزش خوبت راستش خیلی از این دستور خوشم اومد اما متدرشوهرم شب جمعه مهمونی داره و خواسته براش کرم باواروا درست کنم چون کلا ژله های بیرون رو دوست ندارن و من میخوام این ژله اناری که شما یاد دادی درست کنم میخواستم ببینم میشه با همین دستور به جای انار از آب پرتقال استفاده کرد؟
    ممنون میشم راهنماییم کنی

    1. ﻗﺴﻤﺖ ﭘﺎﻧﺎﻛﻮﺗﺎﺵ ﻛﻪ ﻓﺮﻗﻲ ﻧﺪاﺭﻩ و ﺑﺮاﻱ ﮊﻟﻪ اﺵ ﺷﻤﺎ ﻣﻴﺘﻮﻧﻲ ﻫﺮ ﻃﻌﻢ و ﺁﺑﻤﻴﻮﻩ ا ی ﺩﻭﺳﺖ ﺩاﺭﻱ اﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻛﻨﻲ

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *