مربای به

Quince jam

یکی از خوشمزه ترین مرباهای زمستونی

با کمی دقت میشه یه مربای به خوشرنگ و زیبا داشت

مواد لازم

به 1.5 کیلو

شکر 1.5 کیلو

لیموترش یک عدد

 

به ها رو اول با یه دستمال تمیز میکنیم تا کاملا پرزهاش بره، بعد میشوریمشون

قسمت وسطش رو با هسته هاش میگیریم و اگه لکه ای داره هم میگیریم، احتیاجی نیست پوست بگیریم

خوردشون میکنیم، به اندازه ی یک بند انگشت البته میشه قالب هم زد

به رو توی ظرف ترجیحا مسی و اگه نبود لعابی یا پیرکس میریزیم، روش 4 تا 5 لیوان آب میریزیم تا روی به ها رو آب بگیره زیادتر احتیاجی نیست

میذاریم روی حرارت برای 45 دقیقه تا به بپزه

بعد شکر رو اضافه میکنیم و درب ظرف رو میذاریم و حرارت رو کم میکنیم

این مربا احتیاج داره 4 تا 5 ساعت روی حرارت باشه تا خوش رنگ بشه و قرمز بشه

فقط مراقبش میشیم که نسوزه و حرارت پایین باشه

وقتی به رنگ دلخواه رسید آب لیموترش رو توی مربا میریزیم و بعد از 15 دقیقه خاموشش میکنیم

میذاریم یک روز توی قابلمه بمونه و بعد توی شیشه های مربا میریزیمشون

میتونین توش گردو و بادوم اضافه کنین عالی میشه

خود به عطرش عالیه و به نظر من نیازی نداره اما میتونین از هل یا وانیل استفاده کنین

دربش دمکنی بذاریم خوش رنگ میشه و آب توی قابلمه بر نمیگرده

مرباپزون خوش بگذره :)

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 Responses to مربای به

  1. http://0.gravatar.com/avatar/6d3fd02ff28dc60447c926cc711b8985?s=32&d=http%3A%2F%2F0.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D32&r=G chefnegin می‌گه:

    به به عاشقشمممم

    نوش جون

    شاد باشی
    آپم

  2. http://0.gravatar.com/avatar/8a7de55ce886257983204d15a27b5182?s=32&d=http%3A%2F%2F0.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D32&r=G مونا می‌گه:

    سلام عزیزم
    ما پوست به ها رو میگیریم
    و اینکه شکر رو مرحله به مرحله اضافه می کنیم و دم کنی هم سر قابلمه میگذاریم
    نکته دیگه است که دانه های به رو توی پارچه نازکی می ریزیم و داخل قابلمه میذاریم که به مربا حالت ژله ای هم میده و زیباتر میشه
    الان داشتم برای بار دوم امسال مربای به درست میکردم اومدم اینجا
    شاید این نکات به پخت بهترش کمک کنه
    مرابی من نرم و جمع نمیشه
    اما دیدم مرباهای دیگران که با پوسته جمع میشه

  3. http://1.gravatar.com/avatar/58f6c7db81b849f03f538ab5b6b76c8a?s=32&d=http%3A%2F%2F1.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D32&r=G sami می‌گه:

    ﭼﻘﺪﺭ ﺧﻮﺷﺮﻧﮓ ﺷﺪﻩ ﺑﻪ ﺑﻪ

  4. http://0.gravatar.com/avatar/a161fd5e613b2326caa2c53bd8a4cadf?s=32&d=http%3A%2F%2F0.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D32&r=G narges می‌گه:

    ﻣﻴﺸﻪ ﮔﺮﺩﻭ ﺭﻭ ﺗﻮﺵ ﺭﻳﺨﺖ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻛﺮﺩ?

  5. http://0.gravatar.com/avatar/036692bdaa0b836ed19db46096c641cc?s=32&d=http%3A%2F%2F0.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D32&r=G homa می‌گه:

    ﻭاﻱ ﺑﻪ ﺑﻪ ﻣﺮﺳﻲ ﺗﺴﺘﺮ ﺟﻮﻧﻲ ﭼﻘﺪﺭ ﺩﻟﻢ ﻣﻴﺨﻮاﺩﺵ

  6. http://1.gravatar.com/avatar/3c355b954435a85d75b144e895519c47?s=32&d=http%3A%2F%2F1.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D32&r=G mahlaaghapour می‌گه:

    به بهه چه خوش مزه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>