سوسیس مرغ ( بودن بلان Boudin blanc )

اینم اولین سوسیس دست ساز من! این رو از رو دست شف طیبه درست کردم! سوسیس بی نهایت خوشمزه و سالم!

یه نوع سوسیس فرانسوی هستش و مخصوص کریسمس! خیلی سخت هم نیست و زیاد لم نداره!

 

 

مواد لازم:

سینه مرغ یک عدد کامل

نان تست دو عدد

شیر 3 تا 4 ق غذاخوری

خامه 200 میلی لیتر

سفیده تخم مرغ 3 عدد

نمک یک چهارم ق چایخوری

 

سلفون – نخ – کاغد روغنی

 

همه ی مواد باید توی یخچال باشن و کاملا سرد!

دو تا نون تست رو برمیداریم و کراست دورش رو برمیداریم و میذاریمش توی ظرف و روش شیر میریزیم تا ندم بشه!

سینه مرغ رو تکه میکنیم و میندازیم توی غذاساز! سفیده ها رو هم اضافه میکنیم و غذاساز رو روشن میکنیم تا میکس بشه!

نون ها رو فشار میدیم که شیر اضافه شون بریزه و همران نمک به غذاساز اضافه میشه و بازم میکس میکنیم تا یکدست بشه!

در آخر خامه رو اضافه میکنیم و خوب میکس میکنیم تا یکدست بشه و یه مایه ی کرمی و لطیف بدست بیاد!

 

حالا تخته ی کار رو مرطوب میکنیم و یک لایه سلفون رو کار میکشیم

از مواد سوسیس میریزیم توی زیپ لاک میریزیم و سرش رو قیچی میکنیم روی ضلع پایین سلفون با فاصله یه نوار از مایه رو میریزیم، حالا لبه ی پایین رو آروم میاریم روی مایه و بعد با دست آروم رولش میکنیم! حواستون باشه که سلفون داخل مایه ی سوسیس نره!

اولین بار سخته و ممکنه تمییز درنیاد اما دستتون میاد کم کم چیکار کنین!

حالا دو سر رول سوسیس رو میگیریم و با کمی فشار به داخل رول پیچ میدیم تا سفت بسته بشه و شل نباشه و بعد گره میزنیم

حالا با نخ رول سوسیس رو به تعداد دلخواه تقسیم میکنیم! اینطوری که نخ رو دور سوسیس میپیچیم و با یه فشار و گره قسمت میشه!

وقتی کل سوسیس ها رو آماده کردیم میذاریمشون توی قابلمه تا روشون پر از آب میکنیم

کاغذ روغنی رو به اندازه ی دهانه ی قابلمه کمی بزرگتر گرن میبریم و از وسطش یه دایره ی کوچیک درمیاریم! این رو روی سوسیس ها میذاریم تا کلشون توی آب برن و یکدست پخته بشه! ( به این روش کارتوش گفته میشه! )

قابلمه رو میذاریم روی حرارت تا آب جوش بیاد، زیرش رو کم میکنیم تا 6 دقیقه بپزه! بعد خاموش میکنیم و میذاریم همون حالت بمونن تا کامل سرد بشن

بعد از سرد شدن خیلی راحت سلفون دورشون رو جدا میکنیم و میریزیم توی زیپ لاک و میذاریم فریزر!

 

برای آماده کردنشم میتونین تابه ی گریل رو بذارین داغ بشه و با کمی روغن چربش کنین و گریل کنین تا طلایی بشه! میشه تو روغن هم سرخشون کنین

یه غذای عالی رو همیشه تو فریزر دارین!

دست طیبه عزیز درد نکنه عالی بود!

 

Join the Conversation

  1. Avatar
  2. Avatar

2 Comments

  1. Slm.y soal dashtam.in khame k nvshtin hamon khame sobhanero migin k to iran hast? Chon mn iran hastam.bad manzoreton az 200 mili litr chan peymane hast akhe kollan ba peymane kar mikonam.mamnon misham j soalamo bedin

    1. ﺳﻼﻡ ﺑﻠﻪ ﺧﺎﻣﻪ ی ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ ﻣﻌﻤﻮﻟﻲ
      ﻫﺮ ﭘﻴﻤﺎﻧﻪ اﺳﺘﺎﻧﺪاﺭﺩ 250 ﻣﻴﻠﻲ ﻟﻴﺘﺮ ﻫﺴﺘﺶ

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *