پاستا با سالمون پرتقالی

غذای دریایی خوشمزه با پاستا! هم متنوع و هم سلامت

من برای پاستا سس های متنوعی رو آماده میکنم و این تنوع برای پاستا خیلی خوبه و اینکه غذاهای دریایی رو با طعم های جدید امتحان میکنیم

مواد لازم

پاستا یک بسته

سالمون 2 تکه

پرتقال یک عدد

لیموترش یک عدد

پیاز یک عدد

فلفل دلمه ای رنگی 1 پیمانه

نخود سبز نصف پیمانه

گوجه فرنگی 2 عدد

شربت پرتقال 4 قاشق

سس کچاپ 1 قاشق

روغن زیتون

دانه خردل

نمک و فلفل سفید

 

پیاز رو ریز خورد میکنیم و توی روغن تفت میدیم تا شیشه ای بشه، فلفل دلمه ای رو اضافه میکنیم و بعد آب پرتقال و لیموترش رو اضافه میکنیم

نمک و فلفل سفید میزنیم و شربت پرتقال رو اضافه میکنیم، میتونیم به جاش عسل بریزیم اما شربت اسانس بهتری از پرتقال داره

میذاریم تا خوب غلیظ بشه و آبش جمع بشه

ظرف فر رو کاغذ میندازیم و روش رو چرب میکنیم، ماهی سالمون رو روش میذاریم

از سسی که آماده کردیم چند قاشق روی ماهی میریزیم و کامل همه جاشو میپوشونیم میذاریم نیم ساعت توی یخچال بمونه

آب و نمک و روغن رو میذاریم بجوشه تا پاستا رو بپزیم

مابقی سس رو توی تابه میریزیم و نخودسبز و گوجه فرنگی خورد شده رو اضافه میکنیم، سس کچاپ و دانه ی خردل رو هم میریزیم

ماهی رو برای 10 دقیقه میذاریم توی فر 180 درجه که قبلا گرم شده

پاستا رو که آبکش کردیم به سس اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم

ماهی رو که از فر درآوردیم روی پاستا میذاریم و سرو میکنیم

خیلی خوشبو و خوش طعم و البته طعمی متفاوت!

پاستا پزون خوش بگذره :)

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 Responses to پاستا با سالمون پرتقالی

  1. http://0.gravatar.com/avatar/ef67dc93fdb1aa4a0ebf179cf4eeeb7d?s=32&d=http%3A%2F%2F0.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D32&r=G sepideh می‌گه:

    سلام مرسی از دستور خوبت میشه به جای ماهی سالمون از تن ماهی استفاده کرد

  2. http://0.gravatar.com/avatar/a2ec1b5ff781fba5264c55d75be60aca?s=32&d=http%3A%2F%2F0.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D32&r=G هدیه می‌گه:

    سلام. من یه سوال دارم . پاستاتون چه جوری انقد دونه دونه دراومده و له نشده. من پاستا رو دم نمبکنم برای همبن میذارم خوب بجوشه تا نرم شه اما وقتی با سسم قاطی می کنم مثل ما شما اینجوری دونه ای نیست له و شفته میشه. چی کار کنم؟
    راستی راست میگن سالمون مزه جوجه کباب میده و اصلا بو ماهی رو نداره؟ اخه من تابحال نخوردم

    • toster می‌گه:

      ﭘﺎﺳﺘﺎ ﺭﻭ ﺗﻮﻱ ﺁﺏ ﺟﻮﺵ اﻭﻧﻘﺪﺭ ﺑﭙﺰ ﻛﻪ ﺁﻟﺪﻧﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ ﺑﻌﻨﻲ ﻭﺳﻂﺶ ﻛﻤﻲ ﺳﻔﺖ ﺑﺎﺷﻪ ﺧﻴﻠﻲ ﻛﻢ!ﻭﻗﺘﻲ ﺩاﺧﻞ ﺳﺲ ﺑﺮﻩ ﻫﻢ ﻛﻤﻲ ﻣﻴﭙﺰﻩ و ﺩﻳﮕﻪ ﺷﻔﺘﻪ ﻧﻤﻴﺸﻪ
      ﺳﺎﻟﻤﻮﻥ ﻃﻌﻢ ﻣﺘﻔﺎﻭﺗﻲ ﺑﺎ ﻣﺎﻫﻲ ﻫﺎﻱ ﺩﻳﮕﻪ ﺩاﺭﻩ اﻣﺘﺤﺎﻥﻛﻨﻴﻦ

  3. http://0.gravatar.com/avatar/6d3fd02ff28dc60447c926cc711b8985?s=32&d=http%3A%2F%2F0.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D32&r=G chefnegin می‌گه:

    نوش جان. سالمون ماهی لذیذی هست

    آپم

  4. http://0.gravatar.com/avatar/2070b073f2377b793725d6dcf43d0a44?s=32&d=http%3A%2F%2F0.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D32&r=G تبسم می‌گه:

    سلام دوست خوبم
    خیلی غذای جالبی بود
    طعم سالمون با سس پرتغالی حتما فوق العاده میشه من عاشق پرتغالم
    خوشحال میشم به سفره صلوات تشریف بیارید و در ختم صلوات هر هفته ما شرکت کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>