هلیم فوری

این روزها و نذری و دعا و هیئت! پر از دلهایی که با خداشون حرف میزنن و هر کسی دوست داره نذری بده و برای حاجت دلش نذر پخش کنه

هلیم رو قبلا توی سایت داشتیم اما وقت گیر بود ولی این خیلی سریع و خوشمزه هم هست اما نباید انتظار داشته باشیم مثل هلیمی که وقت میذاریم باشه

هلیم >>> http://www.toster.ir/?p=155

مواد لازم

گندم پرک نصف بسته

سینه ی مرغ 1 عدد

پیاز یک عدد

نمک و فلفل

کره 30 گرم

دارچین و نارگیل و کره برای تزیین

 

گندم پرک رو با مرغ و پیاز درسته و 1.5 لیتر آب و 10 گرم از کره و کمی فلفل سیاه و خیلی کم نمک میذاریم بپزه، نمکش رو خیلی نریزین بعدا میزونش میکنیم تا گندم ها تیره نشن

تا مرغ بپزه پرک گندم هم خوب باز میشه

این بعد از 1 ساعت

این هم بعد از دو ساعت که خوب باز شده و هیچ دونی نیست

پیاز رو درمیاریم میندازیم دور و سینه ی مرغ رو ریش میکنیم و توش میریزیم و  و بقیه ی کره رو هم میندازیم، کل مخلوط رو میکس میکنیم حالا با هرچی! من با میکسر قلمی همه رو میکس کردم

8

میشه بعد از میکس کردن از صافی رد کرد تا کاملا صاف و سفید بشه که من لزومی ندیدم

نمک رو میزون کردم و خیلی کم دارچین زدم

از اینجا باید تا وقتی غلیظ میشه همش بزنیم و مراقب باشیم ته نگیره بعد از نیم ساعت خوب سفت که شد و کش اومد از روی حرارت برمیداریم

توی ظرف میکشیم و روش کره ی یا روغن معطر آب شده میریزیم و با نارگیل و دارچین و شکر تزیین میکنیم

این مقدار برای 6 نفر مناسبه، میتونین از گوشت گردن گوسفند استفاده کنین اما وقتگیره! از بلغور گندم هم میتونین استفاده کنین که کمی بیشتر طول میکشه

نذرتون قبول و مارو هم دعا کنین

 

 

Join the Conversation

  1. Avatar
  2. Avatar
  3. Avatar
  4. Avatar
  5. Avatar
  6. Avatar

20 Comments

  1. نذرت قبول خانم جونم
    ممنون
    اینکه گفتی این حلیم برای چند نفر کافیه خیلی عالی بود
    راستی هلیم یا حلیم؟!
    عزاداریت مقبول
    و این پستت هم مقبول حضتر زهرا که صاحب عزاست

    1. ﺧﻴﻠﻲ ﺧﻴﻠﻲ ﻣﻤﻨﻮﻥ
      ﺗﻮﻱ ﺩﻫﺨﺪا ﻧﻮﺷﺘﻪ ﻫﻠﻴﻢ ﺑﻪﻣﻌﻨﻲ ﻫﻢ ﺯﺩﻩﻟﻪ ﺷﺪﻩ

  2. نوش جونتون عزیزم منم گاهی درست می کنم. خوب می شه اما جای اون هلیم اصلی رو نمی گیرذه اما روش خوبیه.

    التماس دعا توی این روزها

    آپم

  3. ممنون عزیزم برام جالب بود ایم مغازه دارها همه اشتباه می زنند حلیم!
    حلیم با گوشت گوسفندی

  4. سلام خانومی .. عزاداری هاتون قبول باشه ..
    یه سوالی ..اگر با گوشت گوسفند بخوایم بپزیم هم از اول با گندم بذارم بپزه یا جدا؟
    یه سوال دیگه اینکه اگر به جای گوشت فقط آب گوشت بریزم بی مزه میشه به نظرتون ؟
    ممنون از سایت فوق العاده ت ..همیشه بهت سر می زنم

    1. ﻣﻤﻨﻮﻥ و ﻫﻤﭽﻨﻴﻦ
      ﺑﻠﻪ اﺯ اﻭﻝ ﺑﺎ ﮔﻨﺪﻡ ﺑﭙﺰﻳﻦ
      ﺑﺎﻳﺪ ﮔﻮﺷﺖ ﻳﺎ ﻧﺮﻍ ﺩاﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ ﺗﺎ ﻣﺰﻩ ﺑﮕﻴﺮﻩ

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *