گوجه فرنگی خشک شده

Sun dried tomato

یکی از بهترین طعم هایی که میشه از گوجه فرنگی داشت همینه! اون طعم شیرینی تقویت شده ی گوجه وقتی خشک میشه و یه عطر ایتالیایی رو به مشام میاره، واقعا دلچسبه و استفاده ی کمی از اون توی غذاهایی مثل پاستا و پیتزا و یا غذاهای گوشتی طعم خیلی عالی تری بهش میده

البته روش اصلی زیر نور آفتاب هستش اما برای داشتن شرایط استریل و سریع و راحت تر بودن ما از فر استفاده میکنیم

اول گوجه فرنگی های سفت و گوشتی رو انتخاب میکنیم و قاچ میکنیم نه خیلی ریز و نه خیلی درشت! میشه از وسط هم نصف کرد اما خیلی بیشتر طول میکشه که من به شخصه حوصله اش رو ندارم

روی شبکه ی فر همه رو میچینیم و برای جلوگیری از چسبیدن، پوست گوجه روی توری باشه و گوشت به سمت بالا

فر رو روی کمترین درجه روشن میکنیم، هرچی کمتر بهتر که گوجه نسوزن و خوب خشک بشن

روی گوجه ها کمی نمک میپاشیم

فکر میکنم با این سایز قاچ گوجه 5 تا 6 ساعت طول میکشه تا خوب خشک بشن

وقتی تست میکنیم نباید اصلا آبی داشته باشه و کامل خشک اما لاستیکی باشه

میشه همین طوری توی زیپ لاک ریخت و توی یخچال یا فریزر گذاشت اما من توی روغن زیتون ریختم

گوجه ها رو توی شیشه میریزیم و کمی آویشن و یک حبه سیر هم میندازیم و روشو با روغن زیتون پر میکنیم

خیلی خوش عطره و از روغنش هم میشه توی سالاد و غذا استفاده کرد

هم خوشمزه هم خوشبو و هم متنوع

خوش بگذره دوستان جان 🙂

Join the Conversation

  1. Avatar
  2. Avatar
  3. Avatar
  4. Avatar
  5. Avatar
  6. Avatar

14 Comments

    1. ماکروویو آبش رو نمیکشه خوب اما میتونین با قدرت کم و زمان دادن های کوتاه و تست کردن امتحان کنین 🙂

  1. خواهر جان
    سلام
    ایام تسلیت و عزاداریت مقبول خدا
    یه پیشنهاد
    شگرد های پخت برای نذری که تعداد بالا درست میکنند رو پست بزنید بد نیست
    مثلا چه موقع لیمو توی خورشت قیمه یا قرمه بزنیم مزه دار بکنه اما تلخ نکنه یا ..
    یا مثلا حلوا بخوایم درست بکنیم به مقدار زیاد
    یه راه حل های اونطوری
    برای تعدا بالا عرض کنم مثلا صد نفر یا بیشتر
    ابتکار با خودت
    یه پیشنهاد بود

  2. سلام عزیزم
    مرسی از رسپی های خوب و خاصت
    عزیزم می شه تو میوه خشک کن هم خشک کرد ؟
    لطفاًغذاهای خوشمزه ای که می شه باهاش درست کرد را هم آموزش بده.
    شاد و پایدار باشی

    1. چرا نشه اما با توجه به دفترچه و کمی تجربه میتونی درش بیاری
      حتما به زودی
      ممنونم

  3. سلام
    دستوراتتون خیلی جالبه. ممنون
    فقط بهتر نیست اگه دستوری رو از سایت های ایرانی استفاده می کنید، منبع رو هم بگید؟ خیلی از دستوراتتون برای شف طیبه است!

    1. مرسی از لطفت اما من هرجا اگه استفاده ای کرده باشم قیذ میکنم
      شما با یه سرچ سریع میتونین منبع های زبان اصلی رو پیدا کنین که در ضمن روش من متفاوته

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *