نان پرتقالی

و اینک اولین نونی که درست کردم با عطر پرتقال!

 

واسه این نون اینا رو آماده کنین :

 

2 لیوان آرد

4/3 لیوان آب پرتقال

4/1 لیوان آب ولرم

1 قاشق غذاخوری مایه خمیر

4 قاشق مرباخوری شکر

1 قاشق چایخوری نمک

1 قاشق غذاخوری روغن مایع یا روغن زیتون

١ قاشق مرباخوری پوست پرتقال رنده شده

1عدد تخم مرغ برای روی نون ها

 

اول مایه خمیر رو با آب ولرم و 1قاشق مرباخوری شکر مخلوط میکنیم تا عمل بیاد .

آرد رو با رنده ی پوست پرتقال و نمک و شکر مخلوط میکنیم بعد مایه خمیر و آب پرتقال و روغن رو اضافه میکنیم و مخلوط کرده ، بسته به آردتون ممکنه آب یا آرد اضافه کنین تا خمیر آماده شه.

 سپس درب ظرف رو بسته 1 ساعت میذاریم جای گرم تا حجمش 2 برابر بشه بعد از خمیر به اندازه ی پرتقال برداشته و گرد میکنیم و در سینی چیده و روشو میبندیم و نیم ساعت دیگه میذاریم استراحت کنه. فر رو با دمای 200 درجه ی سانتی گراد گرم میکنیم.

 در آخر روی خمیر نون رو زرده ی تخم مرغ یا سفیده زده میذاریم توی فر تا روش طلایی بشه که تقریبا 15 دقیقه میشه.

(اگه زرده بزنین رنگش به قهوه ای میزنه اما با سفیده یدست تر میشه این دیگه میل و سلیقه ی شماس)

 

به این میگن اعتماد به نفس تستری ساکت

 

 

Join the Conversation

  1. Avatar
  2. Avatar

2 Comments

  1. سلام……..سلام
    چرا نون به این خوشمزگی و راحتی کامنت نداره!!!!!
    بازم یک سوال:چرا روی نونم خشک و سفت شد ولی بعد از مدتی که تو یک ظرف پلاستیکی در دار البته داغ داغ گذاشتم روش نرم و با خمیر توش یکدست شد؟؟
    بازم منون از نونای خیلی خیلی خوشمزتون…

    1. کامنت نداره چون از وبلاگم منتقل شده و کامنتا نیومده
      اگه کف فر یه کاسه آب بذارین نونتون خشک نمیشه

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *