کاپ کیک میکس ( Mix Cupcake )

اینم یه کاپ کیک برای سفره های افطار! طعم کم شیرین و آجیلی این کاپ کیک با چای خیلی دلچسبه!

 

مواد لازم برای 20 عدد کاپ کیک:

کره 100 گرم

شکر سفید نصف پیمانه

شکر قهوه ای نصف پیمانه

تخم مرغ 2 عدد

وانیل 4/1 قاشق چایخوری

شیر نصف پیمانه

آرد 2 پیمانه

بیکینگ پودر 1.5 قاشق چایخوری

مخلوط آجیل 80 گرم ( بادام هندی، فندق، بادام، پسته و گردو )

پودر نارگیل 3 قاشق سوپخوری

فر رو روی 180 درجه تنظیم میکنیم

توی قالب کاپ کیک رو کپسول میذاریم

آرد و بیکینگ پودر رو 3 بار الک میکنیم

کره و شکر قهوه ای و شکر سفید رو کمی میزنیم تا سبک بشه، تخم مرغ ها رو با وانیل دونه دونه اضافه میکنیم و هم میزنیم

نصف آرد رو اضافه میکنیم و بعد شیر یکدست که شد بقیه ی آرد رو میریزیم فقط در حد مخلوط شدن هم میزنیم و در آخر پودر نارگیل و پودر آجیل ها رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و توی کپسول ها رو تا دوسوم پر میکنیم و میذاریم توی فر برای 20 دقیقه البته این دیگه حدودیه و به فر بستگی داره!

به خاطر وجود شکر قهوه ای و کره و وانیل خیلی عطر خوبی پیدا میکنه! همچنین بافتش هم خیلی نرم و خوبه!

میتونین به مقدار شکر اضافه کنین البته کم شیرینه و خیلی دلچسب! میشه فقط از یه نوع مغز استفاده کرد اما ترکیبش خیلی خوشمزه میشه

سر سفره هاتون ما رو هم دعا کنین

 

 

Join the Conversation

  1. Avatar
  2. Avatar
  3. Avatar

4 Comments

  1. سلام

    من این کاپ کیک رو درست کردم دیروز. به نظرم خمیرش یه کم سفت بود، انگار که مایعات کیک مثل شیرش کم باشه. البته مقادیر رو با پیمونه ها و ترازو دقیق اندازه گرفتم ولی بعد از پخت روی بعضی هاش ترک خورد ولی در کل خوشمزه بود. میخواستم علتش رو بدونم. 2. اگه بخوایم شکر سفید رو جایگزین شکر قهوه ای کنیم نسبتش چه جوریه؟ 3. توی بعضی از دستورهای کاپ کیک تون از اصطلاحات ویسک و یا فولد استفاده کرده بودین که من نمی دونستم چیه، میشه لطفا یه کوچولو توضیح بدین؟
    4. توی کاپ کیک هایی که از زست یا همون رنده ی پوست پرتقال استفاده می کنیم ، نیازی نیست پوست پرتقال رو که رنده کردیم تلخیش رو بگیریم؟

    ببخشید از اینکه سوالاتم زیاد شد و ممنون از حوصلتون برای پاسخ به اونها

    1. بافت کیک سفت شد؟؟؟ چون مغز توش زیاد داره و ترک روش به دمای فر ربط داره
      شکر سفید به همون میزان شکر قهوه ای
      ویسک همون همزن دستی که هم میزنیم
      فولد یعنی با اسپچولا یا قاشق چوبی از اطراف به وسط و آروم هم میزنیم
      نه تو اون میزان کم تلخی نداره

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *