کرم شکلاتی

دوستان عیدتون مبارک یه دسر آسون و سریع برای این روزها که تعطیلات خوشمزه ای داشته باشین

مواد لازم

شیر 4 پیمانه

خامه 200 گرم

شکلات 200 گرم

شکر 9 قاشق غذاخوری

پودر ژلاتین 4 قاشق غذاخوری

پودر قهوه ی فوری 2 قاشق غذاخوری

قالب رو کمی با روغن مایع چرب میکنیم و میذاریم فریزر تا سرد بشه

نصف پیمانه از شیر سرد رو توی کاسه میریزیم و پودر ژلاتین رو روش میپاشیم تا اسفنجی بشه

شیر و خامه و شکر رو روی حرارت میذاریم تا گرم بشه و شکر حل بشه، بعد پودر قهوه رو هم اضافه میکنیم و حل شد خاموش میکنیم

شکلات رو خورد میکنیم و به روش بن ماری ذوبش میکنیم

ژلاتین رو روی بخار آب میذاریم تا شفاف بشه

شکلات ذوب شده و ژلاتین مایع شده رو هم به شیر اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم

در دمای محیط میذاریم و هر 15 دقیقه هم میزنیم تا شکلات ته نشین نشه و کاملا خنک بشه، بعد توی قالب میریزیم و میذاریم 4 ساعت توی یخچال تا خوب ببنده

برای سرو، دور دسر رو آزاد میکنیم و توی ظرف برمیگردونیم

خیلی نرم و کرمی و خوشمزه!

هم آسونه و هم سریع، از شکلات 70 درصد استفاده کنین طعم خوبی تحویل میگیرین

بازم عیدتون مبارک و دسری خوشمزه داشته باشین 🙂

 

 

Join the Conversation

  1. Avatar
  2. Avatar
  3. Avatar
  4. Avatar
  5. Avatar
  6. Avatar

31 Comments

  1. سلام توستر جان . من تازه به سایتت اومدم و چند روزپیشم از کیک نارگیل و آناناس با کرم چیز فراستینگت استفاده کردم و خوشمزه بود . ممنونم . خواستم برات عکس بفرستم که هرچی سعی کردم نشد. میشه یکبار برام ایمیلت رو بزنی تا برات عکسامو بفرستم ؟! ممنون میشم.

  2. سلام
    دلم کشید خوش بحال شوشوت
    عزیزم یه سوال: منظور از ژلاتین رو بذاریم تا شفاف بشه همون ژلاتینیه که مخلوط کردیم با شیر هست؟
    اخه من تا بحال با ژلاتین کار نکردم
    ممنون – بوووس

  3. خیلی عالی شده ، منم این قالبمو دارم ولی تا به حال جرات نکردم توش چیزی درست کنم

  4. وااای این قالبتون چقدر محشره و هنریه!
    منم سوال ژلاتین رو داشتم که دوستان پرسیدند خوندم
    خدا کنه بتونم درستش کنم
    تشکر
    عاقبت بخیر بشی

  5. تستر جون این دسر واقعا عالی بود.تا حالا دوبار درست کردم هر دوبارم همه عاشقش شدن.دست گلت درد نکنه :-*

  6. سلام
    خیلی ممنون از دستورات خوبتون.
    میخواستم بپرسم از این کرم میشه برای رویه و تزیین کیک هم استفاده کرد؟

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *