راگوی گوشت

Meat ragu

راگوی گوشت یا سس گوشتی، یک سس ایتالیایی هستش برای انواع لازانیا و پاستا و … که باهاشون سرو میشه

ماکارونی سنتیه ما هم با همین سس پایه آماده میشه، بسیار خوشمزه و آسون

مواد لازم

پیاز 2 عدد

سیر 3 حبه

گوشت 350 گرم

فلفل دلمه ای 1 عدد

پوره ی گوجه فرنگی 1 پیمانه

رب گوجه فرنگی 3 قاشق

سس فلفل 1 قاشق

قارچ 200 گرم

آب مرغ یا گوشت 1 پیمانه

نمک و فلفل سیاه و سفید

آویشن یا ریحان خشک شده یا جعفری خشک شده

روغن زیتون 3 قاشق

پیاز رو خلالی میکنیم و توی تابه با روغن زیتون تفت میدیم تا سبک بشه

گوشت چرخ شده و فلفل دلمه ای خورد شده رو اضافه میکنیم و تفت میدیم، نمک فلفل ها و سیر رنده شده رو اضافه میکنیم

عطر سیر که بلند شد رب گوجه رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم

پوره ی گوجه فرنگی رو به همراه آب گوشت اضافه میکنیم

در آخر قارچ خورد شده رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا سس بپزه و جا بیوفته

به این سس میتونین نخود سبز، هویج ریز شده، ذرت، جعفری خورد شده و هر سبزیجاتی که دوست دارین رو اضافه کنین

این سس پایه برای خیلی از غذاها استفاده میشه، اگه بهش کمی پنیر پارمزان اضافه کنین که چه بهتر

این راگوی خوشمزه رو درست کنین و با پاستا میل کنین 🙂

 

Join the Conversation

  1. Avatar
  2. Avatar
  3. Avatar
  4. Avatar
  5. Avatar
  6. Avatar

10 Comments

  1. برای من یکم سسم شل شده فکر کنم به خاطر گوجه فرنگی هام باشه ولی طعم عالی داشت من با فتوچینی سرو کردم مثل همیشه عالی مرسی

    1. ﻧﺴﺒﺖ ﻏﻠﻴﻆ ﺑﻮﺩﻧﺶ ﺭﻭﺑﺎﻳﺪ ﺑﻪ ﻣﻮﺭﺩ ﺳﺮﻭﺵ ﺗﻨﻆﻳﻢ ﻛﻨﻲ ﻧﻮﺵ ﺟﺎﻥ

  2. دستتون درد نکنه
    معلومه خوش مزه است
    یه چیزی بگم بخندید
    این کاردک یا قاشق یا هرچی که بهش مگید توی عکس پست قبلی فکر کردم بستنی چوبیه
    گفتم چطور سسی هست که توش بستنی هم استفاده میشه! بعد توی این پست دیدم …:)))))

  3. من یه پسر هستم و به خاطر رژیم شخصی ام آشپزی یاد گرفتم. آشپزی خیلی لذت بخش هست و دیدن همچین سس هایی لذت بخش تر

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *