چیزکیک ژاپنی

Japanese cheesecake

طعمی متفاوت از چیزکیک! سبک و کاملا پنیری، با مارمالاد توت فرنگی یا مربا آلبالو خیلی عالیه!

یه مدل کاملا متفاوت از چیزکیک خوشمزه و پنیری!

مواد لازم:

شکر 140 گرم

تخم مرغ 6 عدد

کرم تارتار یک چهارم قاشق چایخوری

کره 50 گرم

پنیرخامه ای 250 گرم

شیر 100 میلی لیتر

آب لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری

آرد 60 گرم

نشاسته ی ذرت 20 گرم

وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

اول پنیر خامه ای و کره و شیر رو به روش بن ماری روی بخار آب میذاریم تا کاملا یکدست بشه

کف قالب کیک رو کاغذ روغنی میندازیم و کامل با کره چربش میکنیم، برای این مقدار قالب گرد 25 سانت نیازه یا لوف بزرگ

اگه قالب درزش بازه یا احتمال میره توش آب بره با فویل از بیرون میپوشونیم

فر رو روی 160 درجه میذاریم گرم بشه

آرد و نشاسته رو با هم الک میکنیم

وقتی مایه ی پنیری خنک شد آرد و نشاسته رو بهش اضافه میکنیم و فولد میکنیم تا یکدست بشه

سفیده ی تخم مرغ رو با کرم تارتار کمی میزنیم و سبک که شد شکر رو اضافه میکنیم

با همزن میزنیم تا به استیف پیک یعنی قله ی خمیده برسیم

زرده های تخم مرغ رو به مایه آرد و پنیر اضافه میکنیم البته به همراه آبلیمو و وانیل خوب ویسک میکنیم تا یکدست بشه

مایه ی پنیری رو به سفیده ی تخم مرغ اضافه میکنیم و فولد میکنیم تا یکدست بشه و توی قالب میریزیم

قالب رو توی تابه ی بزرگ تر میذاریم و تا نصف ارتفاع کیک توی تابه آب میریزیم

با ابن روش توی حمام بخار چیزکیکمون پخته میشه، اما آب نباید داخلش بشه

تقریبا 1 ساعت و 10 دقیقه زمان پختش طول میکشه تا کمی روش طلایی بشه و تستر تمیز بیاد بیرون

فر رو خاموش میکنیم و دربش رو نیمه باز میذاریم تا چیزکیک خنک بشه

بعد از 1 ساعت از فر درمیاریم، کاملا از دیواره ها جدا شده و توی ظرف سرو میذاریمش

برای 3 ساعت میذاریم توی یخچال تا خوب سرد بشه

خودش خیلی کم شیرینه و با این مارمالاد فوق العاده میشه، این چیزکیک تقریبا همین یه رسیپی رو داره و تنوعی نداره شاید کمی توی طعمها! کمی درست کردن این چیزکیک دقت و حوصله میخواد تا بافتی عالی داشته باشیم

با مارمالاد توت فرنگی یا مربای آلبالو سرو میکنیمش، من با نصف مواد برای 6 نفر چیزکیک داشتم

چیزکیک پزون خوش بگذره 🙂

 

 

Join the Conversation

  1. Avatar
  2. Avatar
  3. Avatar
  4. Avatar
  5. Avatar
  6. Avatar

30 Comments

  1. تستر جان اتفاقا” منم این چیز کیک و با دستور طیبه عزیز درست کردم
    خیلی ابری و پفکی میشه. من که خیلی دوست داشتم

  2. نوش جون عزیزم.

    یکبار با دستور طیبه عزیز درست کردم و عالی شد. اما ازش عکسی ندارم. تو برنامه درست کردنش رو دارم تا کی نوبتش بشه.

    شاد باشی عزیزم.

    1. ﺧﺎﻧﻮﻣﻲ ﺭﺳﻴﭙﻲ اﻳﻦ ﭼﺰﻳﻜﻴﻚ اﻭﻧﻂﻮﺭ ﻛﻪ ﻣﻦ ﺩﻳﺪﻡ ﺗﻮﻱ ﻫﻤﻪ ی ﺳﺎﻳﺖ ﻫﺎﻱ ﺧﺎﺭﺟﻲ ﻳﻜﻴﻪﻣﺮﺳﻲ ﻋﺰﻳﺰﻡ

  3. سلام
    من تازه واردم تو زمینه شیرینی و اشپزی بم نخندین ولی میشه بگی منظورت از ویسک و فولد چیه؟؟؟
    بعد کرم تارتارو چه جوری باید تهیه کنیم؟

    1. اﺧﺘﻴﺎﺭ ﺩاﺭﻱ ﻋﺰﻳﺰﻡ
      ﻭﻳﺴﻚ ﻫﻤﻮﻥﻫﻤﺰﻥ ﺩﺳﺘﻴﻪ
      ﻓﻮﻟﺪ ﻳﻌﻨﻲ اﺯ اﻃﺮاﻑ ﺑﺎ ﻟﻴﺴﻚ ﺟﻤﻊ ﻛﻨﻲ ﻣﺎﻳﻪ ﺭﻭ و ﺑﻴﺎﺭﻱ ﻭﺳﻄ وﺗﻜﺮاﺭ
      اﺯ ﺳﻮﭘﺮﻳﺎ و ﻟﻮاﺯﻡ ﻗﻨﺎﺩﻳﺎ ﻣﻴﺘﻮﻧﻴﻦ ﺑﺨﺮﻳﻦ ﭘﻮﺩﺭ ﺳﻔﻴﺪ ﺭﻧﮕﻪ

  4. سلام تسترجان.
    ما با وجود یک دختر شیطون و با مهارش در روروئک و صندلی غذا با اینکه دستور کیک خیلی ساده و راحت بود دست بکار پختن این کیک چشمک زن شدیم اما چشمتون روز بد نبینه با اینکه مایه کیک بسیار عالی و پفکی
    شده بودموقع گذاشتن تو فر به اندازه یه نصف استکان اب رفت تو قالبم و بعد از پخت با اینکه بازم خوب پف کرده بود اوردمش بیرون و پفش نصف شد خلاصه نصیب ما بجا چیزکیک یه کیک تخم مرغی شد. تا کی که دوباره قسمت بشه تستش کنیم بببنیم به اندازه تصویرش خوشمره هست یا نه!؟
    ممنون بابت دستور عزیزم.ثث

    1. ﭼﻮﻥ ﺭﺳﻴﭙﻲ ﺧﻴﻠﻲ ﭘﻔﻜﻲ و ﺳﺒﻜﻪ ﺑﺎ ﻭﺭﻭﺩ ﺁﺏ ﺧﺮاﺏ ﻣﻴﺸﻪ و ﺑﺎﻳﺪ ﻣﺮاﻗﺐ ﺑﻮﺩ ﻫﻤﻴﻦ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﻫﺎ ﺧﻮﺑﻪاﻭﻧﻢ ﺑﺎ ﻳﻬﺪﻛﻮﭼﻮﻟﻮ

      1. عزیزم دوتاسواا:
        اوا اینکه پف کیک چطور ثابت میمونه؟ همون روش یکساعت موندن در فر؟
        بعد من دوست دارم مزه پنیرش محسوس تر باشه میشه پنیرشو بیشتر کرد اخه بیشتر مزه تخم مرغ میداد.؟؟

        1. ﺁﺭﻩ اﻭﻥ ﻳﻚ ﺳﺎﻋﺖ ﻛﻤﻚ ﻣﻴﻜﻨﻪ
          اﺯ ﻭاﻧﻴﻞ اﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻛﻨﻲ ﻣﺰﻩ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﻧﻤﻴﺪﻩ ﻣﻴﺘﻮﻧﻲ اﺯ ﭘﻨﻴﺮ ﻗﻮﻳﺘﺮ ﻣﺜﻞ ﻛﻴﺒﻲاﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻛﻨﻦ

  5. سلام ممنون گلم خیلی خیلی هوس برانگیزه من که انشاالله این هفته باهاش خودکشی میکنم.میخوام روشم به جای مارمالاد کارامل خامه ای بریزم.

  6. سلام خانومی ممنون از رسپی های عالی که گذاشتی من این چیز کیکو قبلا از دستور شف طیبه درست کردم همه چی خوب بود ولی وسط کیکم بعد از سرد شدن میخوابه و مثل کیک شما یکدست نمیمونه چند بار درست کردم ولی بازم همونطور شد به نظرت مشکل کارم کجا بوده؟

    1. ﻭﻗﺘﻲ ﻛﻴﻚ ﭘﻔﺶ ﻣﻴﺨﻮﺑﻪ ﻣﺨﺼﻮﺻﺎ ﭼﻴﺰﻛﻴﻜﻬﺎﻱ ﭘﺨﺘﻨﻲ ﻳﻌﻨﻲ ﻳﻬﻮ ﺳﺮد ﺷﺪﻩ و اﻳﻨﻂﻮﺭﻱ ﺳﻂﺤﺶ ﻓﺮﻭ ﻣﻴﺮﻩ

  7. ممنون که اینقدر سریع جواب دادی احتمالا درست باشه چون من به محض خارج شدن از فر کیکمو میذارم یه جای سرد تا زودتر خنک شه اخه طاقتم کمه اما قبلا که کیکهای معمولی رو میذاشتم تو فر سرد شه هم پفش میخوابید هم رویش چروکیده میشد اینه که دیگه میترسم تو فر سردش کنم
    اما بازم مرسی از راهنماییت عزیزم حتما امتحان میکنم و خبرشو میدم

    1. ﺗﻮ ﻛﻴﻜﻬﺎ ﻓﻘﻄ ﭼﻴﺰﻛﻴﻚ ﺑﺎﻳﺪ ﺗﻮﻱ ﻓﺮ ﺧﻨﻚ ﺑﺸﻪ ﺑﺎﻗﻲ ﻛﻴﻜﻬﺎ ﺑﺎﻳﺪ ﺗﻮ ﻣﺤﻴﻄ ﺁﺷﭙﺰﺧﻮﻧﻪ ﺧﻨﻚ ﺑﺸﻦ

  8. سلام عزیزم. من برای بار دوم پختم همه چیز مو به مو انجام شد وقتی هم پخت فر نیمه باز گداشتم اما در هرض یکربع پفش خوابید. چراااا؟؟؟؟ من میخوام این کیکو عالی دربیارم. کممممممممک

    1. به اندازه ی کامل زدین؟ درجه ی فر؟ باید یک ساعت کامل تو فر خنک بشه کمی تجربه میخوادزحتما میتونی

  9. سلام میگم اگه بخای نصف موادو تو قالب دایره بریزی قطر ظرف چقد باید باشه اگه کل موادو بخای بریزی چقد باید بلشه

  10. سلام، خسته نباشید

    میخواستم بدونم اگر برای همزدن زرده ها از همزن برقی استفاده کنم اشکالی داره؟

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *