مربای هویج

Carrot jam

یکی از مرباهایی که هم خوشمزه اس و هم نوستالژی داره، شایدم برای من اینطور باشه با کره و نون تازه یه صبحونه ی خوشمزه داریم

مواد لازم

هویج  1 کیلو

شکر 1 کیلو

آب 2 پیمانه

آب لیمو ترش 1 قاشق

چند عدد هل

پسته کمی

هویج ها رو رتده میکنیم و شکر رو بهش اضافه میکنیم میذاریم 1 ساعت بمونه تا کمی آب بندازه، آب رو هم اضافه میکنیم و میذاریم روی شعله متوسط تا هم هویج بپزه و هم آب اضافیش تبخیر بشه و قوام بیاد

مربا رو هی هم نمیزنیم و اگه دیواره اش شکرک زد با قلمو که توی آب سرد میزنیم پاک میکنیم

هل رو هم میندازیم توش تا عطرش رو بده، من آخر کار درش میاریم اگه ام دوست داشتین بذارین باشه

وقتی تقریبا غلیظ شد 10 دقیقه ی آخر آب لیموترش رو اضافه میکنیم

اگه دوست داشتین توش پسته داشته باشین و نرم باشه همون 10 دقیقه ی آخر اضافه میکنیم اما من دوست دارم ترد باشه پس وقتی مربا خنک شد میریزیم

خیلی ها زعفران استفاده میکنن که نیازی نیست و یا آهک برای شفاف شدن که باز هم نیازی نیست

من رنده ی ریز میکنم دوست دارم یکدست باشه، میتونین رنده ی درشت یا خلالی کنین

این مربا با گردو هم خیلی خوشمزه میشه و مقوی

برای فصلای خنک این مربا خیلی خوبه

مرباهای خوش رنگی داشته باشین :)

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 Responses to مربای هویج

  1. http://0.gravatar.com/avatar/e94974e690ae4146adea11a5bee43cc5?s=32&d=http%3A%2F%2F0.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D32&r=G ziba می‌گه:

    ﻳﻪ ﻣﺮﺑﺎﻱ ﺳﻨﺘﻲ و ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ :)

  2. http://0.gravatar.com/avatar/a161fd5e613b2326caa2c53bd8a4cadf?s=32&d=http%3A%2F%2F0.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D32&r=G narges می‌گه:

    ﻣﻦ ﻋﺎﺷﻖ اﻳﻦ ﻣﺮﺑﺎﻡ ﺑﺎ ﻛﺮﻩ و ﻧﻮﻥﺳﻨﮕﻚ

  3. http://1.gravatar.com/avatar/58f6c7db81b849f03f538ab5b6b76c8a?s=32&d=http%3A%2F%2F1.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D32&r=G sami می‌گه:

    ﭼﻘﺪﺭ اﻳﻦ ﻣﺮﺑﺎ ﺑﺮاﻡ ﻧﻮﺳﺘﺎﻟﮋﻳﻚ ﻳﺎﺩ ﺧﻮﻧﻪ ی ﻣﺎﺩﺭﺑﺰﺭﮔﻢ ﻣﻴﻮﻓﺘﻢ

  4. http://0.gravatar.com/avatar/ef67dc93fdb1aa4a0ebf179cf4eeeb7d?s=32&d=http%3A%2F%2F0.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D32&r=G sepideh می‌گه:

    دستت درد نکنه عزیزم مرباش واقعا خوب شد من توش یکم خلال بادوم ریختم خیلی متفاوت شد
    میشه لطف کنی دستور نون خامه ای رو هم بزاری بازم ممنون

  5. http://1.gravatar.com/avatar/9dfe19e6a1e7441b47a2f0157cf48837?s=32&d=http%3A%2F%2F1.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D32&r=G راحله می‌گه:

    سلام
    از دستورات خوبی که می‌ذارید خیلی ممنونم. من دو نمونه کیکهاتون رو درست کردم و نتیجه خوب بود حالا تو برنامه ام کاپ کیک سیب هستش (اسم دقیقش رو یادم نیست همون که روش گلیز توت فرنگی می‌خوره)
    خلاصه منظورم از مزاحمت الان اینه که بپرسم آیا می‌شه برای تهیه این مربا مقدار شکر رو کم کرد؟ اگه جواب مثبته چقدر می‌شه کمش کرد.
    دیگه اینکه آیا می‌شه برای قوام/لعاب اومدن مربا یا به بیان دیگه مارمالادی شدن بهش ژلاتین اضافه کرد؟ اگه بله چقدر و چه موقع
    ممنون از دستورات خوبتون و از پیشنهادات خوشمزه‌ای که اینجا می‌نویسید.
    موفق باشید

    • toster می‌گه:

      ﺳﻼﻡ ﺧﺎﻧﻮﻣﻲﺑﻬﺘﺮﻩ ﺷﻜﺮ ﺩﺳﺘﻮﺭ ﺭﻭ ﻛﻢﻧﻜﻨﻴﻦ ﭼﻮﻥ اﺣﺘﻤﺎﻝ ﻛﭙﻚ ﺯﺩﻥ ﻣﺮﺑﺎﻭﺟﻮﺩ ﺩا
      ﻣﻘﺪاﺭ ﮊﻻﺗﻴﻦ ﺑﺮاﻱ اﻳﻦ ﺩﺳﺘﻮﺭ ﺗﺎ 1ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﻳﺨﻮﺭﻱ ﻣﻴﺘﻮﻧﻴﻦ اﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻛﻨﻴﻦ ﺗﻮﻱ ﻳﻚ ﭼﻬﺎﺭﻡ ﺁﺏ ﺳﺮﺩ ﺑﭙﺎﺷﻴﻦ و ﺭﻭﻱ ﺑﺨﺎﺭ ﺑﺬاﺭﻳﻦ ﺷﻔﺎﻑ ﺑﺸﻪ و 5ﺩﻗﻴﻘﻪ ی ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﻣﺮﺑﺎ اﺿﺎﻓﻪ ﻛﻨﻴﻦ

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>