پاستا با چیکن بال

Pasta with chicken ball

یکی دیگه از انواع پاستا که هم خوشمزه اس و هم متنوعه! وقتی خانواده ی پاستا دوستی باشین هر سسی هم که بلد باشی باز هم کمه

چیکن بال رو میتونین تنها یا کنار سیب زمینی یا هر ساید دیش دیگه ای که دوست دارین سرو کنین

مواد لازم برای چیکن بال

سینه ی مرغ 250 گرم

جعفری 5 ساقه

سیر رنده شده 2حبه

زنجبیل رنده شده کمی

سس پستو 1 قاشق غذاخوری ( دلخواه )

آرد سوخاری 2 قاشق غذاخوری

ماست 1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سفید

 

مواد لازم برای پاستا

پاستا فرمی یک بسته

گئجه فرنگی 4 عدد

رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

سس کچاپ 2 قاشق غذاخوری

سیر رنده شده 2 حبه

روغن زیتون 2 قاشق

نمک و فلفل سفید

آب پاستا رو میذاریم با نمک و کمی روغن تا بجوشه، میریم سراغ چیکن بالها! تمام موادش رو میریزیم توی غذاساز و مخلوط میکنیم تا یکدست بشن و چسبنده، اگه غذاساز در دسترس نداشتین مرغ رو چرخ کنین و بقیه ی مواد رو ریز کنین و باهاش ورز بدین

از مواد به اندازه ی گردو بردارین و گرد کنین تقریبا 12 تا میده بهتون

توی تابه ی داغ کمی روغن بریزین و سرخشون کنین

پاستا رو توی آب جوش بریزین و نرم که شد آبکش کنین

برای سس پاستا، سیر رنده شده و روغن زیتون و رب گوجه رو توی تابه بریزین و خیلی کم تفت بدین بعد سس کچاپ و گوجه ی خورد شده رو اضافه کنین، سس که کمی چخته و یکدست شد پاستا رو اضافه کنین و خوب مخلوط کنین

توی ظرف سرو پاستا رو بریزین و روش چیکن بال و در نهایت با کمی جعفری تزیین کنین

بسیار خوشمزه و عالی، پاستا پزون خوش بگذره 🙂

Join the Conversation

  1. Avatar
  2. Avatar
  3. Avatar
  4. Avatar
  5. Avatar
  6. Avatar

16 Comments

  1. تسترجونم رسیپی سس پستو رو میخوام…اگه میشه بگو کجا برم …تو سس های غذایی پیداش نکردم…

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *