کیک پرتقالی

Orange cake

عصرونه ای ساده و خوشمزه همراه با چای و کنار خانواده

کیک هایی که توشون از مرکبات استفاده میشه واقعا دلچسب هستن و برای عصرونه خیلی مناسبن

مواد لازم

تخم مرغ 3عدد

شکر 1 پیمانه

روغن یک سوم پیمانه

وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

رنده ی پوست یک عدد پرتقال = زست پرتقال

آب پرتقال سه چهارم پیمانه

آرد 2 پیمانه

بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

خیلی سریع و راحت آماده میشه، مثل همیشه قالب رو چرب میکنیم و آرد پاشی میکنیم

آرد و بیکینگ پودر رو 3بار الک میکنیم

فر رو روی 175 درجه ی سانتی گراد میذاریم

تخم مرغ ها رو با وانیل و شکر و زست پرتقال 5 دقیقه میزنیم، بعد روغن رو اضافه میکنیم و 3 دقیقه دیگه میزنیم

آرد رو تو سه قسمت اضافه میکنیم و آب پرتقال رو تو 2قسمت بینش میریزیم فقط در حد مخلوط کردن و نه بیشتر و همیشه توی کیک ها با آرد درست کردن مایه رو تموم میکنیم

مایه ی کیک رو میریزیم توی قالب و میذاریم توی فر برای 45 دقیقه تا 1 ساعت دیگه با فر خودتون تنظیم کنین

یه کیک با بافت عالی نصیبمون میشه و روش رو با شکلات سفید یا هر چیزی که دوست دارین تزیین کنین

کیک عالی و عصری عالی تر داشته باشین 🙂

Join the Conversation

  1. Avatar
  2. Avatar
  3. Avatar
  4. Avatar
  5. Avatar
  6. Avatar

37 Comments

  1. چه جالب من درست مثل همین دستور دوساله که درست میکنم
    خیلی عالیه ومن با کرم پرتقالی تزیینش میکنم با اومدن پرتقال از این فصل به بعد پیشنهاد میکنم به همه دوستان یکسره درستش کنن وپشیمون نمیشن

  2. من دیوونه ی پرتقال و لیمو ترشم.به نظرت با لیمو هم خوشمزه میشه؟ مرسی از دستور خووووووووووب وعالی :X

  3. من این کیک رو درست کردم عالی شد بافتش فوق العاده لطیفه طعم بی نظیری هم داره فقط من توش رنده پوست پرتقال نریختم واسه همین زیاد طعم پرتقال نمیده
    یه توصیه بکنم به دوستایی که میخوان این کیک عالی رو درست کنن چون بافت نرمی داره بزارن اول خوب خوب کیک خنک شه بعد برش بزنن
    مرسی تستر جونم

  4. سلام عزییییییییییییزم.خسته نباشی.
    خانمی خیلی خیلی ممنون. درست کردم عالی بود. 1000تا :*
    تستر جونم این کیک بعنوان پایه تولد مناسبه؟

    1. ﭼﻮﻥ ﺑﺎ ﺧﺎﻣﻪ و اﻳﻨﺎ ﻛﻴﻚ ﺗﺰﻳﻴﻦ ﻣﻴﺸﻪﺑﺎﻓﺖ ﺳﺒﻚ اﺳﻔﻨﺠﻲ ﻧﺪاﺭﻩ اﻣﺎ ﺑﺎﺯ ﻫﻢ ﺳﻠﻴﻘﻪ اﻳﻪ

  5. سلام من این کیک رو درست کردم مزه خوبی داشت ولی اصلا پف نکرد .تقریبا 1.5 سانت شد قالبم هم اندازه یه برگ A4 بود با ضخامت 7سانت

  6. می خواستم ببینم تو دستورای شیرینی هاتون که نوشتید نشاسته ذرت منظورتون آرد ذرت ؟میشه از نشاسته معمولی هم استفاده کرد؟

    1. ﻧﺸﺎﺳﺘﻪ ﺫﺭﺕ ﺳﻔﻴﺪ ﺭﻧﮓ و ﻧﺮﻣﻪ و ﻣﻨﻆﻮﺭ ﺁﺭﺩ ﻧﻴﺴﺖ ﺁﺭﺩ ﺫﺭﺕ ﺯﺭﺩ ﺭﻧﮓ و ﺯﺑﺮ ﻫﺴﺘﺶ

  7. تستر جون این کیک فوق العاده بود! هم سریع درس میشه هم مزه اش عالیه! من این کیکو برا خونه مادر شوهرم پختم کلی کیفور شدن همه! ممنون ازت که بی منت دستورای خوشمزتو واسمون میذاری 🙂

  8. سلام تستر عزیز من نمیدونم چرا هر چی کیک درست میکنم سطحش پر از چاله چوله میشه؟میشه بگید چرا لطفا؟

      1. سلام نه پفش نمی خوابه انگار زیاد حباب زده باشه و اون حبابها ترکیدند حتی داخل کیکم هم پر دایره های تو خالیه.من پکین پودرمو حتی از مقدار گفته شده هم کمتر میریزم نمیدونم چرا اینطوری میشه؟

  9. سلام علیکم .ایام به کام
    می خواستم بدونم این پوست پرتقال باید پوست پرتقال تازه باشه یا پوست پرتقالی که خشک کردیم؟

    1. چون آب پرتقال داره پوست همون پرتقال رو رنده کنین اما اگه خشک میریزین کمتر باشه مقدارش

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *